|
silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedikpasha -- 19 Mart 2026; 21:33:41 > |
|

|
silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedikpasha -- 19 Mart 2026; 21:33:41 > |
|
|
8 yıl önce yatırım amaçlı 1+1 daire satın almaya karar verdim. Başka şehirde tapu devir işlemlerini yapıp İstanbul' a döndüm. 1 ay sonra müteahhit aradı, bana tapuda 1+1 yerine aynı binada daha kıymetli olan 2+1 daireyi sattığını, o daireye müşteri çıkıp bankaya kredi için başvurduğunda anlamıştı, yol masrafımı da karşılayıp o şehre dönmemi ve yeniden satış yapmamı istedi. Durumu hakime sordum "Mal senin olmuş artık, istediğin tasarrufu yapabilirsin" dedi. Ama sonra kredi için başvuran vatandaşı mağdur etmemek adına tekrar o şehre dönüp doğru daireyi satın aldım. Malın başında duramadığım için o şehirdeki akrabaya daireye kiracı bulmasını söyleyip döndüm. Bulduğu kiracı 1 yıl kira ödemeden kaçtı, ben de sinirlendim ve 18 ay sonra cüzzi bir kar ile sattım... |
|