evet bi ara bu sorunu halletmem lazım doğru diyorsunuz. 2000 tl 'da nedir yav abi kur batırdı milleti. Pil değiştirirken hesap yapıyoruz ne bilim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 31 Mayıs 2023; 16:6:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (405. sayfa)

-
-
14 pro var 16.1.1 kullaniyorum hic guncelleme yapmamisim.)
sizce 16.5 e geceyim mi? pil olarak daha mi hizli gider acaba sarjim...
-
aman hocam. uzak durun, hiç maceraya girmeye gerek yok. memnunsanız kalın o sürümde. en azından batarya ile ilgili şikayetler geçene kadar. belki iOS 17 ile düzelir, bilemiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 31 Mayıs 2023; 18:17:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
IOS 16.1.1 sürümü pil performansı olarak ,16.5 den şuan için daha iyi.IOS 16.6 sürümüne kadar acele anlık karar vermeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 31 Mayıs 2023; 18:53:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone’da sadece wifi 5 veya üzerini destekleyen cihazlara internet paylaşımı yapılabiliyor sanırım.
Arkadaşımda wifi 4 destekli telefona paylaşım yapamadım.
-
16.5 e geçen gün geçtim, gayet stabil çalışıyor ancak batarya performansı çok kötü şekilde düştü. Önceden ekran süresi 8 saati geçerken şimdi 5 saat civarında geziyor.
-
16.5 sürümü daha stabil ama pil konusunda ilginç şekilde sorunlu durumda …
16.4.1 dengesiz bir sürümdü fakat şarj durumu daha iyi idi …
pildeki yazılımsal yüzdelik sıkıntı var heralde düzeltilir
-
ben 16.6 yı yüklüyorum bile ios 16.5 de bariz ısınma sorunu ve pil sorunu var bariz belli çok çabuk bitiyor bütün stabilite gitmiş durumda apple müzikte sıklıkla kopmalar yaşanıyor önceki sürümlerde yoktu
-
13 pro max ile 15.6 sürümündeyim hala. ios 16 sürümüne geçmemek çok mantıklı görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bu 16.5 ilk yükleyenler çok iyi şahane falan dediler yükledik. Şimdi batarya sorunu çıktı arkadaş çıldıracağım ya. Ben böyle lanet bir sürüm görmedim. Daha doğrusu APPLE ne yazık ki iOS16 ile intihar etmek istiyor gibi. Yeter ya vallahi billahi yeter. Sorunsuz bir yapı çıkartmak bu kadar zor olmamalı.
-
(14pm ios 16.5) 5 yillik cihaz gibi kasiyor desem inanir misiniz. Simdi ye kadar soyleseler inanmazdim. Yillardir iphone kullanicisi olarak boyle bir kasma daha hatirlamiyorum ustelik amiral gemisi bir cihaz da androiden beter etmisler yazilimi resmen umarim artik rakibin cikar harbi nefret ettim senden!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 1 Haziran 2023; 6:14:23 >
Apple ısrarla pil sorunu olmadığı bilgisini veriyor 😕 Oysa bariz belli sorun olduğu. Ne yapmak istiyor koca firma kimse çözemedi.
Telefonumu günde 2 defa şarja takıyordum artık 3 defa takıyorum.
Cıktığı günden beri 16.5 yüklü. 14 pro
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple yeni model satmak için planlı eskitmeyle eski cihazlara zarar veriyor argümanının ne kadar zort olduğu tescillendi. 2 nesil eski ip12 kullanıyorum şimdiye kadar ne bir kasma yaşadım ne de 14 serisi kullananların yaşadıkları sorunları yaşadım. Yaşayanı da görmedim bu seride. Tam da 14 pro alma arefesindeydim 256gb 25000 tl’ye bulmuştum en iyisi 15 serisi beklemek olacak galiba.
Bende de bu cihaza geçmeden önce 12 pm vardı hocam hiç böyle problemler yaşamadım. Cihazlik bir problem yok aslında ama apple’in yazılım kadroları ya büyük oranda çöp yada izledikleri politika yanlış kullanıcıları ve cihazlarını denek gibi kullanıyorlar. Bu iş için beta programı var 1 sene test et system ne yapıyorsan yap temiz ver son kullanıcı ya kim ne anlatıyorsa anlatsın eskidendi apple sorunsuz system naraları çöp gibi system var karşımızda her geçen günde çöp ederek üzerine koya koya ilerliyorlar. 2 tane bug duzeltiyorlar 5 tane ciddi sorunu es geçiyorlar. System özellik bakımından genişledikçe eline yüzüne bulaştırıyorlar malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 1 Haziran 2023; 8:49:42 >
Pil problemi apple devrloper ( geliştirici ) forumunda bile dile getiriliyor.Bir çok kaynakta bu sorundan bahsediyor.Hatta 16.5.1 ile bu sorunu anlık fixlenmesi bekleniyordu…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Haziran 2023; 9:7:31 >
Üstad herkes farkında ama Apple’ın basına verdiği demeçler o yönde olmayınca insanın canı sıkılıyor. 13PM kullanıyorum ve işim gereği çok yoğun kullanımım var. Eskiden 1 gün tam sıkıntısız giderken şimdi çoğu zaman 2. kere şarja takıyorum. 16.5’ten önce yoktu bu saçmalık. Neyse… umarım çözerler. Dün gece betalar verilirken dedim gelir 16.5.1 ama gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X