|
Abi Sen Yetkili Bir Abiye Benziyon :)) https://www.youtube.com/watch?v=7Zvbc_0yL7w&t=18s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 12 Mayıs 2023; 16:49:7 > |
|

|
Abi Sen Yetkili Bir Abiye Benziyon :)) https://www.youtube.com/watch?v=7Zvbc_0yL7w&t=18s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 12 Mayıs 2023; 16:49:7 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Anladım hocam. Teşekkür ederim yorumun için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
|
arkadaşlar konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum. eski bir watch ile yeni bir iphone, ya da yeni bir watch ile eski bir iphone kullanılabilirmi. kriterler neler sadece ios 16 ve üstümü olması gerekiyor |
|
|
|
bende 11 pil sağlığı 98 şeklinde cihazı kullanıyorum bende de sıkıntı yok ama yeniliklerde var şimdi :D |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Mayıs 2023; 21:2:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yok bende 15.7.1 kullanıyorum düşünüyorum ios 16.5 e geçmeyi karasızım |
|
arkadaşlar bazen telefonu cebimden çıkardığımda ekranı uyandır özelliği doğru düzgün çalışmıyor. yani kilit açılıyor o tık hissiyatı geliyor kilit açılırken ki ama ekranım kapalı oluyor. tuşa basıp ekranı açtığımda ise kilit açılmış gözüküyor. böyle saçma sapan enteresan bir bug var bende. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
16.4.1 (a) ki şuan resmi yayında olan en güncel sürüm kötü bir sürüm hiç stabil değil çok fazla bug hata var performans olarak uygulama açılışlarında farkedilir gecikmeler oluyor hatta bazı kullanıcılar durduk yere telefonun donduğundan kitlenip kaldığından bahsediyorlardı birkaç sayfa geride bu tarz pek çok şikayetleri görebilirsin bende normalde beta üyesi değildim ama telefondan daha çok soğumamak için geçen günlerde 16.5 beta yükledim ardından rc sürümü yayınlandı şuan hiçbir şikayetim yok yağ gibi, pili de şimdilik iyi yani herhangi bir düşüş hissetmedim pilde de . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İOS 15 den geçilebilir mi peki sizce dfu ile ? ve bu animasyon hataları bildirim panelinde hatalar klavye hataları vs varmış bunlar devam ediyor mu hala ? birde modem güncellemeleri mobil veriyi hızlandırır mı ? ben şuan ondan şikayetciyim lte cekmesine rağmen yavaş internetim turkcellim |
|