< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (284. sayfa)
2 Mobil
-
-
Yok daha neler bunu da mi gorecektik ya saka falan mi bu hocam 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
16.3.1 sanırım pil konusunda bir önceki sürümden bir tık daha iyi gibi. Günlük kullanımda 20-25 dakika fazlam var şimdilik. iPhone 12 ile %100-20 arası kullanımda 6 saat 30 dakika ekran süresi alabildim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Katılıyorum. Güncellemeyi dün yükledim. 12 mini ile pil daha iyi gitmeye başladı, üstelik hala indeksleme yapıyordur.
16.4 güncellemesi tahmini ne zaman gelir?
_____________________________ -
Şaka olan nedir güzel insan
İpadim 16.2 yüklü geldi. 16.3.1e geçmek mantıklı mı ipad kullanan bir arkadaş yorumlayabilir mi? Yoksa eski sürüm en iyisi güncellemeyip böyle bırakmak daha mı iyi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yazılım düşürmek garanti bozmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hyundai Tucson 1.6 CRDi Style Plus DCT || Apple iPhone 14 Pro 256 GB Silver -
Ana sürümlerin eski halleri kötü güncel halleri daha iyi olur genellikle o yüzden güncelleyin.
Teşekkür ederim hocam
Teşekkür ederim yapayım o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Apple bu kadar güncelleme yapıyor gel gelelim hala şu Wİ-Fİ açıp kapama işini Hücresel veriyi açıp kapama gibi ana ekrandan yapmadı.İlle ayarlara girmek zorunda bırakıyor bizi yıllardır.Umarım bu işide çözerler artık.
Hocam bir kestirme ile ana ekrana ikon ekleyip kapatabiliyorsunuz. Ben böyle bir çözüm buldum en azından
3.5 ay sonunda pil sağlığım 99 a düştü başka düşen var mı
birde en stabil sürüm hangisi pil tüketmeyen şuan ilk 16.1 ler iyidi baya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PS4 PSN:FaTaLStoKE Oyunlar:GTAV,Roc.Lea,Destiny,FC4,FİFA16,BF4,DC &&& Xbox 360 GT:RaiTarQ Oyunlar: GEOW 2-3,Halo 4,Titanfall,AlanWake,Forza Horizon 1-2,GTA5,Witcher2,Forza4,PG4,Kinect Adventures
PS4KardeşlikReferansları:DA Or.(Dante-rdmcnrmk),Drive Cl.(barbar52-cakal41234),Sha.Of.Mor.(Mustafa-gringo01),Witcher3(BoSS_228-Symphatic),Bloodborne(kırkdokuzelli-erengiray1),Unc.Col.(schumacher__-Polwenan),AC Syn.([TAB]ip-Lithium),FİFA(-Mudvayne-_Astronmony),R6(cihan_50-berkay326),GTA(khedira_34-metalgearx24)
AC Unity(GodLeSs CapTive-pabl0esc0bar),İnf.SS(arkham92-kivancsenvardar-sstropic),TLOU(deadangel1344),Order1886(sonufuk-goxel1989),BatmanAK(Arnold Schwarzenegger-ekene),UntilDawn(Stickand-weros),NFS([TAB]ip-quikbuster),SW(die.Rache-mk5361),BOPS3(merenk-buraoca2),Roc.Lea.(cihan_50),DS3(delioglan77-*Lazrail*),R&C(redow-zepharoth) -
WİFİ ve Bluetooth aç/kapa kestirmesi için;
https://www.icloud.com/shortcuts/f0b97dc92f3740adb4378b0722c298ac
Konum aç/kapa kestirmesi için;
https://www.icloud.com/shortcuts/3e164637d20b468ebde4a24895481402
_____________________________ PSN : Cesurmert -
Benim telefonun 14. ayı (13 PM) %97'ye yeni düştü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
benimde 10 gün önce 99a düştü 4 ay 10 günlük cihaz
5 aylık iPhone 12
Tüm güncellemeler yapıldı
Hızlı şarj kullanılıyor
Oyun oynanmıyor
Gün içinde yoğunca kullanılıyor, hiçbirşeyden kısılmıyor
Genellikle %30’lardayken şarja takılıp %85 civarı çekiliyor.
Pil sağlığı %100
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 21 Şubat 2023; 15:44:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt