< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebugra -- 11 Ekim 2022; 9:39:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SE 3 kullanıyorum normal modda olduğu gibi performansı var.Herhangi bir tekleme vs olmuyor hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 11 Ekim 2022; 10:59:10 > |
maalesef onu jailbreak ile cozebilirsiniz diye biliyorum, hicbir sekilde oyle bir ozellik gelmedi. keske airpods tarzi yukaridan gelen uyari yapsalar. yanina da sari pil koysalar basit olurdu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 11 Ekim 2022; 12:57:47 > |
Yeni güncellemenin iphone 12'lerin piline olumlu bir etkisi var mı acaba? Biraz düzelse direkt geçeceğim zira bir süre kullanıp 15.7'ye dönmüştüm 16'nın özellikleri hoşuma gitmişti. |
cok mantikli bir cozum olmus, demek ki pil moduna alinca o uyari engellenebiliyormusum. shortcuts ile ilgim alakam yok bir de ama bilgi icin cok tesekkur ederim :) |
Sağ üstteki … ya tıklarsanız paylaşım var. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam beta 5 çıkmış diyor sen 5g diyorsun doktora görünmelisin hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Ekim 2022; 22:4:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |