< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (46. sayfa)

-
-
Merhaba,
Vodafone Net'ten geçiş yaptım, Türk Telekom VDSL alt yapısı, hız testlerinde herhangi bir sorun görmedim, gayet çözüm odaklı ve nazik olduklarını düşünüyorum.
Engellilere özel 100 Mbps Egelsiz Tarife'yi kullanıyorum
Davet kodumu kullanarak bütçeme ve bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.
Referas Kodu : 8576020235
Kullandıktan sonra mesaj atabilirseniz sevinirim, yardımcı olurum.
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Turknet ten geçiş yaptım, Turknette aldığım 90mbit hızı aynı performansta alıyorum.
Geçiş sürecimde sorun olmadı ama evden çalıştığımız için vpn bağlantı sonrası iş yerimin bazı uygulamaları çalışmıyordu, çözümü 2-3 gün sürdü ama sağolsunlar ücret almadan statik ip ile çözüme kavuştuk.
Whatsaptan yazınca hızlı dönüş alınabiliyor.
Mevcutta bir internetiniz varsa sadece kullanıcı adı ve şifreniz değişiyor.
Referans kod: 8576099163
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 6 Ekim 2022; 10:16:10 > -
Merhaba Arkadaşlar.
İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.
Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
Abone/Referans numaram: 8576046830
Forumda referanslarım mevcuttur..
-
Referans numarası : 8576058304
Amacım firmayı övmek değil. Mal iyiyse kendini belli eder.
Aşağıda yazdığım sorunları yaşadım. Çözülenleri de yanına yazdım.
Referans kodunun ne işe yaradığını hepiniz biliyorsunuz. Herkes nasibini yer.
Diğer arkadaşların bahsetmediği şeylerden bahsedeyim ona göre karar verin.
- olarak :
*Olurda Faturanızı ödemezseniz anında 48.70 TL açma kapama bedeli uygulanıyormuş. (Faturamı son güne bırakınca farkettim-Abonelik başlangıç saatinizden önce ödemeniz lazım)-Bence olumsuz bir durum.
*İp tv ile bağlanamadım ilk başlarda.(Fakat ip numarası değişikliği ile sorunumu çözdüler)
*İp numaraları CGnat Havuzundan veriliyor.(benim için sorun değil)
*Otomatik ödeme talimatı vereceğiniz yerler kısıtlı : (Vakıf ziraat gibi bankalar yok. Ama yinede %50 fazlasını başka firmalara ödemiyorsunuz)
*Türk.net te hız olarak 88 Mbps alıyordum. Bu firmada aynı hızı veriyor.(100 mb ama altyapı nedeniyle 88 Mbps)
+ olarak :
*Aynı paraya aynı hızı alıyorsunuz.
Referans numarası : 8576058304
Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu 100 mbps
Memnuniyet Durumu : Türk.net ile aynı hızı alıyorum (altyapı nedeniyle DL: 88 mbps).
-
Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu VDSL [En iyi hız değerlerim DL: 95 mbps / UL: 7.9 mbps / Ping: 21 ms] [Güncel DL: 95 mbps / UL: 7,5 mbps / Ping: 26 ms]
Memnuniyet Durumu : Genel olarak memnunum. Son 1 aydır tam kapasite hız alıyorum, dalgalanma yok. Ping, altyapıya göre +5 ms. Yüksek hız/uygun ücretli internet arayışındaysanız internet kutusu telekomu deneyimleyebilirsiniz.
Referans numarası : 8576066214
Pingler (Testler Ethernet Bağlantısıyla Yapılmıştır)
Servis Sağlayıcı&TTnetDNS: 26 ms / LOL: 32 ms / CS:GO: 57 ms / Valorant: 35 ms / MLBB: 29 ms / PubgMobile: Ortalama 64 ms (TR: 36 ms)
GoogleDNS: 37 ms / CloudflareDNS: 26 ms / OpenDNS: 90 ms / AdguardDNS: 26 ms
*Geçiş yapmak isteyen arkadaşlarımızın ilk hoptaki ping durumuna göre kıyaslayabilirsiniz iss çıkış değerlerini. Fiber/VDSL de iss çıkışlarında fark yok denecek kadar az.
*En çok merak edilen sorulardan biri maç yayınları: Donma, takılma söz konusu değil.
*OpenDNS değerleri aşırı artmış mevcut kullanan varsa değiştirmesini tavsiye ederim. (64 > 90 ms)
*Bu değerler sabit artık stabil hale geldi diyebilirim. Bir önceki testler ile aynı sonuçları aldım.
-
Arkadaşlar Merhaba,
REFERANS KODU : 8576066883
Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️
Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim
Merak ettiğiniz bir şey var ise özelden sorabilirsiniz.
❣️❣️❣️Dip not: Arkadaşlar sizin kullandığınız koda ait kullanıcının hesabı iptal ya da ödenmemiş fatura kaynaklı kısıtlama varsa veya farklı operatöre geçerse hediye 1 Ay hakkınız kaybolur. Referans kod seçerken dikkat edin.
-
Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022
Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps
Referans kodu: 8576021792
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
Not: Faturalarımı aksatmadan düzenli olarak ödemekteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda TurkNet'ten geçiş yaptım. Arada fark yok.
Referans kodum: 8576066686
Öğrenciyim ve herhangi bir gelirim yok. Evdeki abonelikten kırpmaya çalışıyorum harçlık adına.
Birbirimize faydalı olabilir. Şimdiden sağ olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 6 Ekim 2022; 19:53:29 >
Merhaba arkadaşlar.
Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.
Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.
Yapmanız gereken ise çok kolay.
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.
Referans kodum: 8576082438
Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8
Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.
-
Paket: Mega Kutu 100Mbit
1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.
Referans Kodum: 8576076562
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abonelik Başlangıcı : Haziran 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)
Memnuniyet Durumu : Son 2 aydır hiçbir sorun yok. Ping hızları düşük. Turknetden geçtim, hız ve ping birebir aynı kullanıyorum.
Referans numarası : 8576078999
Referans geçerli olması için iki tarafında faturasını zamanında ödemesi gerekiyor. Otomatik ödeme talimatı ile faturalarımı ödüyorum.
Bir ay oldu internetkutusu üyeliğimin bşlayalı. buradan bir arkadaşın referansını kullanmıştım. Simdi de ben paylasıyorum referans kodumu. Kaybeden yok arkadaşlar. Siz de ben de kazanacağiz.
Bu arada tereddütte kalan arkadaşlara şunu söyleyeyim. Adamlar şaşılacak şekilde ciddi yapıyorlar bu işi. Az once Whatsapp hattına soru sordum - ki saat 23:44 :) anında dönüş oldu. 1 aydır problem yok diyebilirim.
Abonelik Başlangıcı : eylül 2022
Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, sorunsuz hizmet. 10 üzerinden 10,5
Referans numarası : 8576079014
-
quote:
Orijinalden alıntı: daquied
Merhaba,
Vodafone Net'ten geçiş yaptım, Türk Telekom VDSL alt yapısı, hız testlerinde herhangi bir sorun görmedim, gayet çözüm odaklı ve nazik olduklarını düşünüyorum.
Engellilere özel 100 Mbps Egelsiz Tarife'yi kullanıyorum
Davet kodumu kullanarak bütçeme ve bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.
Referas Kodu : 8576020235
Kullandıktan sonra mesaj atabilirseniz sevinirim, yardımcı olurum.
Teşekkürler.selam eniştemin tekirdağ da kendi evinde kullandığı engelli indirimi olan vodefone internet sağlayıcı var istanbula başka eve de alabilir mi yoksa sadece 1 hakkı mı oluyor
-
Abonelik Başlangıcı :Ağustos 2022
Referans numarası : 8576078999
Referans geçerli olması için iki tarafında faturasını zamanında ödemesi gerekiyor. Otomatik ödeme talimatı ile faturalarımı ödüyorum.
-
Merhaba Arkadaşlar.
İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.
Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
Abone/Referans numaram: 8576046830
Forumda referanslarım mevcuttur..
-
Abonelik Başlangıcı : 12.04.2022
Memnuniyet Durumu : Fiyatı uygun, sorun yaşamadım, altyapının sonuna kadar veriyorlar.
Referans numarası : 8576065689
Referans numarası : 8 5 7 6 0 6 5 6 8 9
Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım, şimdiden teşekkürler :)
-
Merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda TurkNet'ten geçiş yaptım. Arada fark yok.
Referans kodum: 8576066686
Öğrenciyim ve herhangi bir gelirim yok. Evdeki abonelikten kırpmaya çalışıyorum harçlık adına.
Birbirimize faydalı olabilir. Şimdiden sağ olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X