Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *RoyalBlue*

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

ben hala 3.6 yı kullanıyorum. zımba gibi

ama 3.9'da flash atarken ilerleme durumunu gösteriyo.3.6'da %0 gösteriyo hep

Alıntıları Göster
    HeartlessMOD@V3X Version 3 için tester arıyorum. Bootloader sürümü 6.82 olanlar deneyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: heartless

HeartlessMOD@V3X Version 3 için tester arıyorum. Bootloader sürümü 6.82 olanlar deneyebilir.

Alıntıları Göster
    Bu akşam deniyorum telefonda. V3x camiasına hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Bu akşam deniyorum telefonda. V3x camiasına hayırlı uğurlu olsun

Alıntıları Göster
    Baba bende tester olabilirim :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.erdem226

Baba bende tester olabilirim :):)

Alıntıları Göster
    siz tester olun bende testere

• quote:

Alıntıları Göster
    Sinan sana da pm ile yolluyorum. Bootloader sürümün 6.82 ise flaşla. Sadece Motokup 0.2 ile.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sinan'ın yeni çıkardığı modu yükleyerek, diğer markalarla olan mesafeyi bu kez biraz fazla açmış bulunmaktayım. İzlenimlerim kısaca şöyle: Telefonun kapağını açıp kapatırken, V6 Ferrari Edition da olduğu gibi motor sesini duyabiliyoruz Fontlar artk menü içerisinde yer kaplamayan, ince ve çok okunaklı. Hazır olarak gelen skinler on numara. Menüler hızlı ve geçişler çok basit. USB ile şarjı aç/kapa seçeneği eklenmiş ki çok iyi bir olay. Veri transferinde pilin ölmesinin önüne geçmiş oluyoruz. iTunes, eBuddy gibi pratik uygulamalar hazır geliyor. Türkiye'de ki gsm opertörlerinin ayarları standart içerikte. Mesaj yazmak çok rahat ve çok hızlı. Boost seslerde ki patlamalar ortadan kalkmış, kulaklıkla E2 kadar kaliteli, yüksek ve doygun baslarla dinlenebiliyor. Surround özelliğinin varlığı, bu modla iyice açığa çıktı. İlk izlenimler bu kadar. Şahsım adına Sinan kardeşime teşekkür ediyorum. Her V3x kullanıcısının gurur duyması gereken bir olay bu. Standartların dışına çıkıp, yabancılardan beklenti içinde olan halkımızın artık gözlerini açıp, içindeki değerleri görme zamanının geldiği de bir gerçektir.

Helal olsun kardeşim

edit: tuş sesini 7 ye getirdiğiniz zaman resmen öttürüyor Ferrari
    ''c'' tuşuna 2 kez ardarda basınca el feneri devreye giriyor, aynı yolla da kapatılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 23 Aralık 2007; 23:15:49 >

• quote:

Sinan'ın yeni çıkardığı modu yükleyerek, diğer markalarla olan mesafeyi bu kez biraz fazla açmış bulunmaktayım. İzlenimlerim kısaca şöyle: Telefonun kapağını açıp kapatırken, V6 Ferrari Edition da olduğu gibi motor sesini duyabiliyoruz Fontlar artk menü içerisinde yer kaplamayan, ince ve çok okunaklı. Hazır olarak gelen skinler on numara. Menüler hızlı ve geçişler çok basit. USB ile şarjı aç/kapa seçeneği eklenmiş ki çok iyi bir olay. Veri transferinde pilin ölmesinin önüne geçmiş oluyoruz. iTunes, eBuddy gibi pratik uygulamalar hazır geliyor. Türkiye'de ki gsm opertörlerinin ayarları standart içerikte. Mesaj yazmak çok rahat ve çok hızlı. Boost seslerde ki patlamalar ortadan kalkmış, kulaklıkla E2 kadar kaliteli, yüksek ve doygun baslarla dinlenebiliyor. Surround özelliğinin varlığı, bu modla iyice açığa çıktı. İlk izlenimler bu kadar. Şahsım adına Sinan kardeşime teşekkür ediyorum. Her V3x kullanıcısının gurur duyması gereken bir olay bu. Standartların dışına çıkıp, yabancılardan beklenti içinde olan halkımızın artık gözlerini açıp, içindeki değerleri görme zamanının geldiği de bir gerçektir.

Helal olsun kardeşim

edit: tuş sesini 7 ye getirdiğiniz zaman resmen öttürüyor Ferrari
    ''c'' tuşuna 2 kez ardarda basınca el feneri devreye giriyor, aynı yolla da kapatılıyor...

Alıntıları Göster

İlk sayfa'nın altına ayrıntısıyla eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 23 Aralık 2007; 23:52:37 >

• quote:

İlk sayfa'nın altına ayrıntısıyla eklenmiştir.

Alıntıları Göster
    ya semsettin abi bluetoothla resim falan gönderemiorm ben nası olcak oo *???* yardm plss
  • quote:

Orijinalden alıntı: spideronurxxx

ya semsettin abi bluetoothla resim falan gönderemiorm ben nası olcak oo *???* yardm plss

Alıntıları Göster
    Göndermek istediğin nesne'nin üstünde seçenekler / yönet / kopyala / bluetooth / yeni cihazları tara yapıp gönderebilirsin herşeyi.

Dipnot : Telefonla beraber gelen duvar kağıtlarını yollayamazsın.
  • quote:

Göndermek istediğin nesne'nin üstünde seçenekler / yönet / kopyala / bluetooth / yeni cihazları tara yapıp gönderebilirsin herşeyi.

Dipnot : Telefonla beraber gelen duvar kağıtlarını yollayamazsın.

Alıntıları Göster
    emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler elleriniz dert görmesin.Geçmiş kurban bayramınız mubarek olsun allaha emanet olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler elleriniz dert görmesin.Geçmiş kurban bayramınız mubarek olsun allaha emanet olun.

Alıntıları Göster
    caprice, seni burada daha fazla görmek isterim. Kendine iyi bak. Allaha emanet.
  • quote:

flash attıktan sonra yeni farkettim;usb ile telefona mp3 atamıyorum.döngüsel atık falan diye birşeyler yazıyor.

Alıntıları Göster
    hearthless: ellerine saglik, v3 super olmu$. bir numarasin. hakkin odenmez. sonuna kadar destek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: furynick

hearthless: ellerine saglik, v3 super olmu$. bir numarasin. hakkin odenmez. sonuna kadar destek!

Alıntıları Göster
    HM@V3X V3 icin hemen bir feedback vereyim.
    resimlerde ve videolarda dosyalari kolayca i$aretlemek icin kullandigimiz 0 tu$u i$aretlemek yerine menuden cikiyor. sizde de oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furynick

HM@V3X V3 icin hemen bir feedback vereyim.
    resimlerde ve videolarda dosyalari kolayca i$aretlemek icin kullandigimiz 0 tu$u i$aretlemek yerine menuden cikiyor. sizde de oluyor mu?

Alıntıları Göster
    Evet o herkeste oluyor. Sebebi resimlerin ve müziklerin alfabetik olarak sıralanması editidir. İsteyen o seem'i kapatıp, 0 tuşunu tekrar işaretlemek için kullanabilir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: heartless

teşekkür ederim yeni bir işe başladım o yüzden ne gecem belli ne gündüzüm böyle fırsat buldukça girmeye çalışıyorum allah nasip ederse yılbaşından sonra hayatım nornale dönecek.sende kendine iyi bak allaha emanet ol.yeni v3 ü şimdi yüklüyorum ellerine sağlık teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: caprice

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

teşekkür ederim yeni bir işe başladım o yüzden ne gecem belli ne gündüzüm böyle fırsat buldukça girmeye çalışıyorum allah nasip ederse yılbaşından sonra hayatım nornale dönecek.sende kendine iyi bak allaha emanet ol.yeni v3 ü şimdi yüklüyorum ellerine sağlık teşekkürler.

Alıntıları Göster
    @Caprice,

Yeni işin hayırlı olsun.

Tüm Bootloader sürümleri ilk posta eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 24 Aralık 2007; 13:38:30 >

• quote:

@Caprice,

Yeni işin hayırlı olsun.

Tüm Bootloader sürümleri ilk posta eklenmiştir.

Alıntıları Göster
    @Heartless evet sonunda becerdim tel gitti sanırım..rsd 3,9 ile RussotothemaxX.shx dosyasını tele flashladım fail yasdı başarısız oldu yani ..tel açılmıyor...serwise göndermeden önereceğin bi şey war mı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıkıl

@Heartless evet sonunda becerdim tel gitti sanırım..rsd 3,9 ile RussotothemaxX.shx dosyasını tele flashladım fail yasdı başarısız oldu yani ..tel açılmıyor...serwise göndermeden önereceğin bi şey war mı....

Alıntıları Göster
    geçms olsn
  • quote:

geçms olsn

Alıntıları Göster
    walla semsettin abi gücenmesin ama millet ben asla bu modları uygulama taraftarı değilim hiç bi zaman da olmucam sonuçta telefonun çekirdek yazılımını bozuyorsunuz. en ufak bir hatada geri dönülemez sonuçlar olabilir. Yani ses seviyesi 2 gram yükselcek die telefonu bozmanın bi anlamı yok bence diğer kişileri bilemem tabi.
  • quote:

walla semsettin abi gücenmesin ama millet ben asla bu modları uygulama taraftarı değilim hiç bi zaman da olmucam sonuçta telefonun çekirdek yazılımını bozuyorsunuz. en ufak bir hatada geri dönülemez sonuçlar olabilir. Yani ses seviyesi 2 gram yükselcek die telefonu bozmanın bi anlamı yok bence diğer kişileri bilemem tabi.

Alıntıları Göster
    GEÇMİŞ OSUN DİLEĞİN İÇİN SAĞOL ONUR AMA...bemki bile bile lades demek oldu ..zati semsedtin modları yapmadan önce uyarıyor...kişinin kendi insiyatifinde..yani..

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.