Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heartless

HMod v2'yi flaşladın mı telefonuna ?

Alıntıları Göster
    bi sorum daha olacak bu telefonun ortalama şarj süresi kaç saattir? USB'den şarj etmenin normal şarj dan ne farkı var. Bir de normal şarj aletiyle full şarj olduğunda bilgisayar senkron programında batarya %90 olarak şarj edilmiş gözüküyor bundan sonra da şarj olmuo zaten bu normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spideronurxxx

bi sorum daha olacak bu telefonun ortalama şarj süresi kaç saattir? USB'den şarj etmenin normal şarj dan ne farkı var. Bir de normal şarj aletiyle full şarj olduğunda bilgisayar senkron programında batarya %90 olarak şarj edilmiş gözüküyor bundan sonra da şarj olmuo zaten bu normal midir?

Alıntıları Göster
    Normaldir. %10'u acil durumlar için rezerve. Şarj ortalama 1.5 , 2 saat. Usb'den şarj etmek daha uzun sürer ve uzun vadede bataryayı öldürür.
  • quote:

Normaldir. %10'u acil durumlar için rezerve. Şarj ortalama 1.5 , 2 saat. Usb'den şarj etmek daha uzun sürer ve uzun vadede bataryayı öldürür.

Alıntıları Göster
    Hepimizin bayramı mübarek olsun.
  • quote:

Hepimizin bayramı mübarek olsun.

Alıntıları Göster
    telefonu alalı 1 hafta oluor burda dezavantaj olarak gördüğüm bazı seyleri yazmak istiyorum.
    Bundan önce nokia N71 kullanıodm ne yazık ki kendisini bir trafik kazasında kaybettik. Neyse onu geçiyorum bir defa en büyük problem şarjının çok az gitmesi, biraz oyun oynayın 1 günde bitior şarjı. Bunun dısında konuşmadaki ses seviyesi çok düşük mod falan atmak istemiorm çünkü tel garanti kapsamı dışında kalabilir özellikle motorola için bu risk benim için biraz fazla. Dediğim gibi gürültülü ortamlarda konusmak bazen çok zorlaşıyor. Bunun dısında genel olarak telden memnun kalmadım die bilirim ama fiyat/performans oranını düşünürseniz homo economicuslar için mantıklı yapcak bi şey yok.

• quote:

telefonu alalı 1 hafta oluor burda dezavantaj olarak gördüğüm bazı seyleri yazmak istiyorum.
    Bundan önce nokia N71 kullanıodm ne yazık ki kendisini bir trafik kazasında kaybettik. Neyse onu geçiyorum bir defa en büyük problem şarjının çok az gitmesi, biraz oyun oynayın 1 günde bitior şarjı. Bunun dısında konuşmadaki ses seviyesi çok düşük mod falan atmak istemiorm çünkü tel garanti kapsamı dışında kalabilir özellikle motorola için bu risk benim için biraz fazla. Dediğim gibi gürültülü ortamlarda konusmak bazen çok zorlaşıyor. Bunun dısında genel olarak telden memnun kalmadım die bilirim ama fiyat/performans oranını düşünürseniz homo economicuslar için mantıklı yapcak bi şey yok.

Alıntıları Göster
    Telefondan memnun kalmayabilirsin ama homo economicuslukla ne alakası var bu telefonun onu anlamadım. Çoğu yerde 400'den satılan bir telefon. Ekonomik sınıfa giren birşey değil hele Homo hiç değil.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: spideronurxxx

şarj telefona değil pile bağlı bişeydir.pilin arızalı olabilir.ben kullanıyorum pili yoğun kullanımda 2 gün gidiyor.
    istediğin gibi modlayabilirsin.servis korkusuna gerek yok çünkü orjinal firmware yükleyebilirsin servise vermeden önce.

Allah aşkına hangi telefonla gürültülü ortamda konuşulur?söylermisin.
    bu telefon 2 senelik bir telefon ekonomik bir telefon demişsin ama değil.ilk çıktığında 900 YTL idi.şu zamanki fiyatı bile yüksek sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 20 Aralık 2007; 19:07:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *RoyalBlue*

quote:

şarj telefona değil pile bağlı bişeydir.pilin arızalı olabilir.ben kullanıyorum pili yoğun kullanımda 2 gün gidiyor.
    istediğin gibi modlayabilirsin.servis korkusuna gerek yok çünkü orjinal firmware yükleyebilirsin servise vermeden önce.

Allah aşkına hangi telefonla gürültülü ortamda konuşulur?söylermisin.
    bu telefon 2 senelik bir telefon ekonomik bir telefon demişsin ama değil.ilk çıktığında 900 YTL idi.şu zamanki fiyatı bile yüksek sayılır

Alıntıları Göster
    bu mod olaylarından pek çakmıorm yaaaaaaaaaaaaaaaa semseddin günaltay'a götürcem bi ara bi baksn tabi kabul ederse :p şaka tabe neyse hangi telde gürültülü ortamda konusulur demissin de bi N Series denemeni tavsiye ederm dostm o zmn anlarsn. thanxxx

• quote:

bu mod olaylarından pek çakmıorm yaaaaaaaaaaaaaaaa semseddin günaltay'a götürcem bi ara bi baksn tabi kabul ederse :p şaka tabe neyse hangi telde gürültülü ortamda konusulur demissin de bi N Series denemeni tavsiye ederm dostm o zmn anlarsn. thanxxx

Alıntıları Göster
    @ ya spideronurx nesin baba ya madem memnun değilsin vazgeç sat gitsin ayrıca buradaki eleştirilerinden bize ne madem modlayamıyon o cesaret sende yok zaten bunları yazman pekde iyi olmamış burada daha iyi olanı var terih yinede senin her neyse nokiayı bende kullandım çokda abartmana gerek yok bu kadar .

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

takoz N series var merak etme(n70) hiçte iyi deil

• heartless bir flash buldum 85.99.50R
    bunun 85.98.E0R den farkı nedir?dahamı yeni bir firmware.bir bilgin varsa söyleyebilirmisin.Teşekkürler
  • quote:

heartless bir flash buldum 85.99.50R
    bunun 85.98.E0R den farkı nedir?dahamı yeni bir firmware.bir bilgin varsa söyleyebilirmisin.Teşekkürler
    85.99.50R , 98.EOR'dan daha yeni ama stabil değil ve pil tüketimi fazla.
  • quote:

85.99.50R , 98.EOR'dan daha yeni ama stabil değil ve pil tüketimi fazla.

Alıntıları Göster
    yeni mod bir çıksın bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 21 Aralık 2007; 13:05:22 >
  • Dostlar yeni rsd lite 3.9.1 versionunu denedinizmi.çok hızlı flashlıyor.bence motokuptan çok daha iyi
  • quote:

Dostlar yeni rsd lite 3.9.1 versionunu denedinizmi.çok hızlı flashlıyor.bence motokuptan çok daha iyi
    Ben RDS LITE 4.1 kullanıyorum dostum o da çok iyi KAL SAĞLICAKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.erdem226

Ben RDS LITE 4.1 kullanıyorum dostum o da çok iyi KAL SAĞLICAKLA

Alıntıları Göster
    bende 3.9 yeni sanıyorum.
    4.1demi var işin güzel yanı p2k sürücüleride otomatik kuruluyor.ve bootloader modda açmanıza gerek kalmıyor teli.kendi otomatik olarak flash komutuyla bootloader moda geçiyor.

en iyisi rsd lite.zaten rsd motorolanın kendi orjinal flash yazılımı

• quote:

bende 3.9 yeni sanıyorum.
    4.1demi var işin güzel yanı p2k sürücüleride otomatik kuruluyor.ve bootloader modda açmanıza gerek kalmıyor teli.kendi otomatik olarak flash komutuyla bootloader moda geçiyor.

en iyisi rsd lite.zaten rsd motorolanın kendi orjinal flash yazılımı

Alıntıları Göster
    @Sinan,

4.1 diye bir versiyon yok o uydurma bir sürüm. Son sürüm 4.01. Bu arada ben 3.9 kullanıyorum gayet stabil ve hızlı. Fakat motokup kullanın dediğim şey'e motokup kullanmanız gerekiyor. Herşeyi flaşlamak için rsd kullanılmaz.

• quote:

@Sinan,

4.1 diye bir versiyon yok o uydurma bir sürüm. Son sürüm 4.01. Bu arada ben 3.9 kullanıyorum gayet stabil ve hızlı. Fakat motokup kullanın dediğim şey'e motokup kullanmanız gerekiyor. Herşeyi flaşlamak için rsd kullanılmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@Sinan,

o niye

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@Sinan,

o niye

Alıntıları Göster
    4.1 isminde bir sürüm ortada kaç aydır dolaşıyor ama gerçekliği yok, bir sitenin zıpırlığı diyelim. Son güncel sürüm 4.01'dir. Stabil ve tavsiye ettiğim rsd lite 3.6 ya da 3.9

• quote:

4.1 isminde bir sürüm ortada kaç aydır dolaşıyor ama gerçekliği yok, bir sitenin zıpırlığı diyelim. Son güncel sürüm 4.01'dir. Stabil ve tavsiye ettiğim rsd lite 3.6 ya da 3.9

Alıntıları Göster
    ben hala 3.6 yı kullanıyorum. zımba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

ama 3.9'da flash atarken ilerleme durumunu gösteriyo.3.6'da %0 gösteriyo hep

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.