SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (71. sayfa)
-
-
S95b yi duvara Monte kullanan var mı? Duvarda kullanmayı düşünüyorum da arkadaki kablolara ulaşma zorluğu oluyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tv'yi aldım çok memnunum fakat kumandanın kullanımı aşırı zor ve uğraştırıcı bana önerebileceğiniz orjinal tuşlu kumanda var mıdır ? veya uyumlu olan modeli söyleyebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuserdar -- 18 Kasım 2022; 15:45:28 > -
Bu sayfa da arkadaş tuşlu kumandanın modelini paylaşmıştı bir bakın isterseniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154036082
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 18 Kasım 2022; 16:38:53 > -
Hatta burada fiyatı baya bir uygun üstelik orijinal. Alınabilir bence.
www.n11.com
Samsung Netflix Tuşu Tv Kumanda Bn59-01315D Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-netflix-tusu-tv-kumanda-bn59-01315d-3453423?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQiA99ybBhD9ARIsALvZavX_3dh0-dbazXSYKsKCbiSqa_8Q4Sxkd0v3VpI3g9tRbYoO1EDL4zwaAhXsEALw_wcB -
Bende aldım hazır fiyatı uygun bulmuşken :)
-
Katılıyorum, olay marka savaşına döndü baya baya. Şunun şurasında çoğumuz para bayılıp ürünü kullanan tüketiciyiz, müşteriyiz.
Her olayda kutuplaşmaya gerek yok, Nvidia vs Amd, Intel vs Amd, Playstation vs Xbox, PC vs Konsol, Iphone vs Android uzar gider.
Burada da sağlam bir Samsung vs LG atışması dönüyor, gerek yok bence. Bunlar zaten Güney Koreli
kardeş markalar, kendileri bu kadar atışmıyordur. Bence bu bölüm doğası gereği yaş ortalaması daha yüksek kişilere
hitap ediyor, en azından burada mantıksız fanatizm olmaması lazım. Ağırlıklı olarak bilgi paylaşımı yapalım ki konunun amacı olsun.
Bunu şu an karşımdaki LG monitörden yazdım, yanında da Samsung monitör :)
-
valla başta ben de sevmedim ama şimdilerde biraz alıştım.
akıllı kumandayı digitürk uydusunda da kullanabiliyorum. tuşlu kumanda digitürk de sorun çıkarıyor. bu yüzden akıllı kumandayı sürekli kullanmak zorunda kalıyorum. bir de tv nin kumanda alıcısı koltuğun arkasında kalıyor. bu yüzden de tuşlu kullanamıyorum.
yani her halükarda akıllı kumanda kullanıyoruz. sevmesem bile...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X