Hue sync yazılımı Türkiye mağazasında yok ancak reset atıp ülke değiştirip kullanabilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (189. sayfa)

-
-
Android Box var onu bağlayıp ordan hue sync indirip kullanma durumumuz oluyormu
-
Hdmi ile bağladığınız her cihaz için senkronizasyon yapabiliyor.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba s95b ye Ps5 bagladim ama game mod nasil aciliyor bulamadim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendir bizleri ....
İşin rastgelsin
kolay gelsin sanırım yazılımı sıfırlayıp ingilizce yada amerika yaptınız hue sync uygulaması yüklediniz şu an bu app fiyatı ne kadar acaba konuya yabancıyım.
-
konsodayken home butonunun sağındaki play butonuna basılı tutman yeterli olur.
-
hangi ülkeyi seçtiniz acaba ve şu anki satışı kaç dolar acaba hue play ve hue bridge yeterli olurmu
-
Vatan fiyatları aşağıya çekmiş :) şimdi %15 indirim de uygular 76 bin tl gelir 65S95C
www.vatanbilgisayar.com
Samsung 65S95C 65 inç 4K UHD Smart OLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 65S95C en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65s95c-65inc-163-cm-4k-uhd-smart-oled-tv-uydu-alicili.html -
fiyatı aşağı çekmiş indirimide yuzde 10 a çekmiş :) totalde zam gelmiş yani şuan indirimle 81.000 tl
-
Benim şahsi düşüncem kolay kolay bu tv ler satılmıyor satılsada zevk vermiyor firmaya, Samsung canı sıkılıyor sarı sitede satışa koyulan ürün gibi aşa çekiyor fiyatları :)
Vatan gece indirimleri ile %15 yapar kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 13 Eylül 2023; 11:52:34 >
Ben ingiltereyi seçmiştim şu anda da öyle kullanıyorum. 130 avro mu dolar mı öyle bir şeydi 5 yıllık kullanım fiyatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 13 Eylül 2023; 12:5:43 > -
5 sene önce o paraya beylikdüzünde ev satılıyordu Şimdi tv alıyoruz Vay bizim halimize vay
Samsung'un tavsiyesine göre, %70 etil alkol içeren el dezenfektanı ile temizlik yapabiliriz o halde, doğru mu anladım? Maratem M105'te bu civarda etil alkol bulunuyor mesela. Pandemiden kalan yarım bidon vardı evde, bir deneyeyim :)
-
biraz daha verip sync box almak daha mantıklı gibi sync box 8k hdmi 2.1 versiyonu çıkacak sanırım yada çıktı onu takip etmelimi? tr de bu yeni versiyonun satışı yok sanırım.
-
80-90-100 bin bandindan bahsediyoruz. Gayet normal degilmi . Birde teknoloji gereği riski olan bir teknoloji . Bir sabah bir kalkmissin 100 binin çöp olmuş. Bu donemde anca ciddi goruntu kalitesi takıntısı olan alir yada maddi geliri yuksek herseyin en iyisi olsun diyenler.
Olabilir tabi ama bu seferde tv deki uygulamalarda (youtube, netfilix vs.) senkronizasyon yapamayacaksınız.
-
satiliyordur ama istedikleri adette mi bilmiyorum.Bu fiyatlara biraz enayi işi oldu.100 bine 65 inc tv:))
Uzun araştırmalar sonucunda Samsung 55S90C OLED modelini media markt üzerinden Delonghi 290.61.b kahve makinası ve kasko kampanyası eşliğinde 56.500 TL ye satın almış bulunuyorum umarım pişman olmayız kullanan arkadaşlar var ise deneyim ve tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X