Şimdi Ara

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Iconium_C.T.D Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
20
Favori
33.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üşenmezsem daphile yerine deneyeceğim asus VivoMini UN42 de

• sistemlerimizde duyduğumuz ses konusunda sürekli yorum yapıyoruz.çözünürlükten , hızdan , zamanlamadan , v.b lerinden bahsediyoruz.hep en iyisine ulaşmaya çalışıyoruz, upgrade ler yapıyoruz. acaba kulaklarımız gerçekten doğru duyuyormu , upgradelere gerek var mı

kulaklarınızı her yönden test edebileceğiniz bir yer keşfettim.ilginizi çekeceğini düşünüyorum.ben çoğunda çuvalladım.

www.audiocheck.net
    Blind testing a 5 ms Timing Difference (3-way)
    https://www.audiocheck.net/blindtests_timing_3w.php?time=5
  • cce kullanıcısına yanıt

Boşver abi duysak da duymasak da en iyi ses yolculuk devam edecek

• sadays S kullanıcısına yanıt

Ben bu kadarını beklemiyordum, ciddi hayal kırıklığı yarattı bende. Boş yere volumio, pico, raudio v.b lerin sesi bana hep aynı geliyor demiyormuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletten baktım, PC den deneyeceğim, sesler farklı, ama ayırt etmek biraz zor, farkı anlıyorum, fakat çok kısa ritim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dgsahin D kullanıcısına yanıt

bu tip testlere itibar etmemek lazım quatmo'nun bahsettiği zamanlama ile alakası yok

cd kalitesinde her 22 mikrosaniyede bir örneklem alınır alanolgdan digitale dönüşümde dolayısıyla quatmo'nun 15µs gecikmesi neredeyse 96khze yakın onunkisi 10µs mesela

gecikem arttıkça zamanlama bozulur ve jitter dediğimiz seste bozulmalar meydan gelir yani

son yazılımları siz duymasanızda doğru sese çok yakın bir zamanlama sağlıyor realtime kernel sağlıyor bunu normal linuxlarda bu gecikme çok çok yüksek ve ses kalitesi de ona göre düşük

en son sürümden inanılmaz memnumum

pc de gitar kayıtlarını yaptığım motu m2 ses kartı ve yamaha hs8 studio hoparlörler ile dinledim.tüm testleri yaptım

iyide benim kulağım 1msn farkla çalınan iki davulu ayırt edemiyor.mikro sn yi nasıl ayırt edecek.aynı şekilde 16 bit ses ile 8 bit kaydedilmiş seside ayırt edemedim.bu nedenle vah bana diyorum.testi deneyin sizde bunları ayırt edemez iseniz test güvenilir değil derim

• Audiophile demek asla sadakat demek abi

duyup duymamak fark olup olmaması sonraki mesele sen asla sadık olabilmen için 22 mikro saniyeden daha az çalmalısın sesi sen ve ben yaştan duyamayız ama 15-20 yaşında birisi vaoww diyecek

• Quatmo pc için olanı tekrar güncelledi menü hatası varmış onu düzeltmiş

qobuz connect çalışıyormuş test etmiş

Bu sayfası

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları
    Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarlarıgithub
    GitHub - lovehifi/AudioOS-RT: AudioOS RT
    https://github.com/lovehifi/AudioOS-RT

Bu indirme linki

Web menüsünde Dosya yöneticisi, Kullanıcı: admin, Şifre: Admin

bu da benim mega linkim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Ağustos 2025; 18:10:12 >

Çok doğru

• Şimdi masraf yapmak istemiyorum, rpi5 almayım, rpi4 ve picoreplayer ile devam.

Bir ara pc sürümüne bakarım.

yeni lyrion rpi4 ile de çalışıyor

• Quatmo nun pc versiyonundan uzak durun. Yüklenmesi ayarları, şifre girmesi işkence. Ciddi eziyet. Mini pc ye daphile volumio benzerlerini usb den yükleyip tüm ayarları yapmam geneldebyarım saat içinde bitiyor.

Bunu geceden beri hala yüklemeye çalıştırmaya uğraşıyorum. Yüklenirken 4,5 defa farlı 2,3 usbye yazıp yüklemeye, çalıştım.usb seçiyor. Yüklenirken donuyor. Yükleniyor, şifre girilmesine izşn vermiyor. Daha password yazarken bsşka bir işlem yapıp ekran atlıyor. Yüklemeyi bitirme bsşarıldığında da meşhur no player yine karşıma çıktı. Dacı seçtiği halde hala player yok ve hdd deki müzikler tarama yapmama rağmen bulunmuyor.

• Aldığı ip adredinden kendisine ulaşmakta ayrı bir dert. Kafasına göre takılıyor, ulaşmak dakikalar alıyor

• cce kullanıcısına yanıt

haydaaRaspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları 

denemedim ne iştahım var denemeye ne vaktim ama forumda kimse bunlardan bahsetmediRaspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları 

• Bu arada ropieexl da boş durmamış.Buda ses olarak üzmüyordu.

github
    RoPieee/docs/CHANGELOG.md at main · RoPieee/RoPieee
    https://github.com/RoPieee/RoPieee/blob/main/docs/CHANGELOG.md

Realtime kernel değil en kötü özelliği bu

• Hala no playerdayım. Defalarca power sök tak yaptım. Başka türlü restart olmuyor. Hala no player. Bu player nasıl gelecek fikri olan varmı. Benzer sorunların 2024 te wiim ultrada da bir kaç kişide oluştuğunu gördüm. Sanırım yazılımla çözülmüş

• Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları

Rpi 4 te cpu için ne seçmem gerekiyor. Test yapıp sonucu mu girmeliyim. Ve sonuç aşırı ısınmaya yol açar mı. Ev zaten yanıyor şu an klimasız oda sıcaklığı 40 derece üstü, koridorlar kavruluyor

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.