Şimdi Ara

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
20
Favori
33.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üşenmezsem daphile yerine deneyeceğim asus VivoMini UN42 de

• sistemlerimizde duyduğumuz ses konusunda sürekli yorum yapıyoruz.çözünürlükten , hızdan , zamanlamadan , v.b lerinden bahsediyoruz.hep en iyisine ulaşmaya çalışıyoruz, upgrade ler yapıyoruz. acaba kulaklarımız gerçekten doğru duyuyormu , upgradelere gerek var mı

kulaklarınızı her yönden test edebileceğiniz bir yer keşfettim.ilginizi çekeceğini düşünüyorum.ben çoğunda çuvalladım.

www.audiocheck.net
    Blind testing a 5 ms Timing Difference (3-way)
    https://www.audiocheck.net/blindtests_timing_3w.php?time=5
  • cce kullanıcısına yanıt

Boşver abi duysak da duymasak da en iyi ses yolculuk devam edecek

• sadays S kullanıcısına yanıt

Ben bu kadarını beklemiyordum, ciddi hayal kırıklığı yarattı bende. Boş yere volumio, pico, raudio v.b lerin sesi bana hep aynı geliyor demiyormuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletten baktım, PC den deneyeceğim, sesler farklı, ama ayırt etmek biraz zor, farkı anlıyorum, fakat çok kısa ritim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dgsahin D kullanıcısına yanıt

bu tip testlere itibar etmemek lazım quatmo'nun bahsettiği zamanlama ile alakası yok

cd kalitesinde her 22 mikrosaniyede bir örneklem alınır alanolgdan digitale dönüşümde dolayısıyla quatmo'nun 15µs gecikmesi neredeyse 96khze yakın onunkisi 10µs mesela

gecikem arttıkça zamanlama bozulur ve jitter dediğimiz seste bozulmalar meydan gelir yani

son yazılımları siz duymasanızda doğru sese çok yakın bir zamanlama sağlıyor realtime kernel sağlıyor bunu normal linuxlarda bu gecikme çok çok yüksek ve ses kalitesi de ona göre düşük

en son sürümden inanılmaz memnumum

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.