üşenmezsem daphile yerine deneyeceğim asus VivoMini UN42 de |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (70. sayfa)

-
-
sistemlerimizde duyduğumuz ses konusunda sürekli yorum yapıyoruz.çözünürlükten , hızdan , zamanlamadan , v.b lerinden bahsediyoruz.hep en iyisine ulaşmaya çalışıyoruz, upgrade ler yapıyoruz. acaba kulaklarımız gerçekten doğru duyuyormu , upgradelere gerek var mı
kulaklarınızı her yönden test edebileceğiniz bir yer keşfettim.ilginizi çekeceğini düşünüyorum.ben çoğunda çuvalladım.
www.audiocheck.net
Blind testing a 5 ms Timing Difference (3-way)https://www.audiocheck.net/blindtests_timing_3w.php?time=5 -
Boşver abi duysak da duymasak da en iyi ses yolculuk devam edecek
-
Ben bu kadarını beklemiyordum, ciddi hayal kırıklığı yarattı bende. Boş yere volumio, pico, raudio v.b lerin sesi bana hep aynı geliyor demiyormuşum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabletten baktım, PC den deneyeceğim, sesler farklı, ama ayırt etmek biraz zor, farkı anlıyorum, fakat çok kısa ritim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu tip testlere itibar etmemek lazım quatmo'nun bahsettiği zamanlama ile alakası yok
cd kalitesinde her 22 mikrosaniyede bir örneklem alınır alanolgdan digitale dönüşümde dolayısıyla quatmo'nun 15µs gecikmesi neredeyse 96khze yakın onunkisi 10µs mesela
gecikem arttıkça zamanlama bozulur ve jitter dediğimiz seste bozulmalar meydan gelir yani
son yazılımları siz duymasanızda doğru sese çok yakın bir zamanlama sağlıyor realtime kernel sağlıyor bunu normal linuxlarda bu gecikme çok çok yüksek ve ses kalitesi de ona göre düşük
en son sürümden inanılmaz memnumum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X