Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -observer- , -observer- Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.619
Cevap
191
Favori
162.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
Giriş

diğeri dediğim gibi uygulamanın içinden paylaşınca o şeklide oluyordu. Ben normal webden linki paylaştım.

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • Merhaba arkadaşlar, filtreler için trendyolda güvenilir satıcı öneriniz var mı? Bilindik markaları aldığımda sahte gönderilirse uğraşmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ty linkini buraya yapıştırınca böyle oluyor anlamadım bende. Arkadaş paylaşmış 404 TL olan.

bilindik marka dediğiniz marka nedir ? filtreleriniz inline mi açık kasa mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 17 Eylül 2025; 8:56:16 >

teşekkürler.

teşekkürler hocam.

İnline filtre. Filmtec taptec vontron purefer sc omnipure pentair olabilir mesala

Vontron omnipure post düşünüyorum öncelikle ama uygun yakalarsam başka marka da olur

illa trendyol mu olacak ? forumdaki satıcılardan bu aradığınız ürünleri daha uyguna alabilirsiniz. İişin içine trendyol da girince komisyon girer , daha pahalıya gelir mesela

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?
    Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?trendyol.com
    Pemax Water Solutions Swun chyan kapalı Kasa Su Arıtma Cihazlarına Sertifikalı 5li Filmtec Dupon mebran 5li - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/pd/pemax-water-solutions/swun-chyan-kapali-kasa-su-aritma-cihazlarina-sertifikali-5li-filmtec-dupon-mebran-5li-p-899387842?boutiqueId=61&merchantId=121447

3400 tl swun ve filmtec membran ile . Satıcıyı tanımıyorum ürün geldiğinde dupont uygulaması ile filmtec orjinal sorgusu yapınız. Swun ın da fotosunu eklerseniz filtrelerin orjinalliğini söyleyebiliriz.

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?ethicwater
    Swun Chyan 5'li İnline Filtre Seti - Ethicwater
    https://www.ethicwater.com.tr/urun/swun-chyan-5li-inline-filtre-seti/

swun + filmtec 3350 tl indirimsiz veriyorlar .yüzde 20 forum nakit indirimi ile 2900 a falan gelir .

taptec membralı set olarak alırsanız fiyat biraz daha düşer. trendyolda taptec membran ve swun lı set bulamadım.

illa trendyol olacaksa

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?trendyol.com
    Puricom 5'li Su Arıtma Filtresi Seti | Yüksek Performanslı Filtrasyon - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/puricom/5-li-su-aritma-filtresi-seti-yuksek-performansli-filtrasyon-p-900153914?boutiqueId=61&merchantId=438759

fiyat performans olarak alınabilir.

alternatif olarak

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?royalgreen.com.tr
    5'li İnline Filtre Seti | Sediment, Karbon ve Membran Filtre
    https://royalgreen.com.tr/urun/royal-green-5li-inline-filtre-seti/

alınabilir. Kendiniz değiştirecekseniz 2900 a falan gelir .

alternatif

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?su arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
    C.C.K in line Filtre seti, 4' lü Set - Su Arıtma Cihazı Modelleri, Fiyatları, Markaları, Filtreleri
    https://puretronwater.com/urun/c-c-k-in-line-filtre-seti-kapali-kasa-cihazlar-icin/

+ membran olarak

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?su arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
    Filmtec 75 GPD Ters Ozmoz Membran - Su Arıtma Cihazı Modelleri, Fiyatları, Markaları, Filtreleri
    https://puretronwater.com/urun/filmtec-75-gpd-ters-ozmoz-membran/

ile alabilirsiniz.

• -observer- kullanıcısına yanıt

aklıma gelmişken ne marka arıtma cihazı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama çekvalfi mutlaka değiştirin. Mümkünse swun chyan olarak . atık kısıcı ve shut of da değişse iyi olur . bu parçalardan herhangi birinin bozulması durumunda filtrelerin hepsi çöp olabilir.

Teşekkürler eline sağlık, burada paylaşılan sitelere göz atmıştım alacağım zaman detaylı bakarım. Dediğiniz gibi daha uyguna gelebiliyor, bazen trendyolda indirim veya kupon ile ucuza gelebilir diye takip ederim

Tanksız kullanıyorum shutoff geçen sene damlatma yapıyordu değiştirmiştim tekrar değiştirebilirim

yine swun marka ile değişimi iyi olur .

• Puretron markasından kendin topla sistem aldım resimde yer alan filtreleri seçtim ancak swun chyan filtreler yerine ocean life marka filtre geldi satıcıyla iletişime geçtiğimde Swun Chyan markasının Türkiyeye ocean life marka olarak gönderim yaptığını söyledi. Belgeleri atabileceğini belirtti belgeler gelirse sizlerde burada paylaşırım. Ancak hala swun chyan diye satıp ocean life göndermelerini doğru bulmuyorum yani keşke not olarak yazsaydı satıcı arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizz27 -- 19 Eylül 2025; 8:50:56 >

• denizz27 D kullanıcısına yanıt

evet doğru diyor firma . fitting giriş yerlerine bakınca böyle ise swun . Getiren firme kendi etiketini basıyor . ocean etiketini çıkarıp x ya da y firma etiketi ile de çokça satılıyor bu ürün.

Hortum giriş yerlerinde s.c baskısı(swun chyuan) etiket dişinda ayırt edici özelliğidir.

https://ro-housing.com.tw/eip/index_en.php

Yuksrdaki linkten mail atarak sorarsanız geri dönüş sağlıyorlar sebebinide belirtiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Atık su üretmeyen ya da en az üreten arıtma tavsiyesi rica ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://www.hepsiburada.com/bwt-slim-4-tezgah-alti-su-aritma-p-HBCV00002TS4MT?ftid=6dl2cq81aa9wz0fa&magaza=BWT+TERMOTEK&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

2 filtresi 3 filtrelisi 4 filtrelisi var

Amway su arıtma cihazı

Amway Su Arıtma Sistemi
    https://www.hepsiburada.com/amway-su-aritma-sistemi-p-HBV00000KFB5Z?ftid=23lnxg7iaa27rybw&magaza=%C3%87akra&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
    Değişim filtreleri oldukça pahalıdır .

defya ile İyi yaşa | sağlıklı yaşam için ev aletleri
    British Berkefeld 8.5 lt 4 Filtreli Su Arıtma Cihazı - Defya
    https://www.defya.com.tr/british-berkefeld-8.5-lt.-portatif-su-aritma-cihazi--4-filtre

Yer çekimi ile filtreleme yapar . Bunun da farklı modelleri mevcut . Su arıtma hızı çok yavaştır . Ara ara filtreler fırçalanır .

Genellikle mineraller kalır . Ro kadar saflaştırma yapmaz . Suyun tadını herkes beğenmeyebilir .

Bunları almadan önce mümkünse brita sürahi ile deneme yapın . Eğer suyu beğenirseniz yukardakilerden birini iyice araştırdıktan sonra alabilirsiniz .

Az atık su üretsin derseniz büyük gpd li membranlı ro sistemler de alınabilir . Ama evsele çok uygun olduklarını düşünmüyorum . Ayrıca su kesintilerinin artma ihtimalin artacağını düşünürsek tanklı geleneksel modeller ilerleyen zamanlarda daha kıymetli olacaktır diye tahmin ediyorum. Direk akışlı sistemlerde elektrik yoksa su yok . Su yoksa su yok mesela gibi gibi . Ayrıca tds sürünmesi olayı da . Kullanan arkadaşlar var memnun olan da var olmayan da . Philips olsun Vestel olsun ürünleri var . Onların da filtre değişim maliyetleri yüksek ve firmaya bağımlı kalma durumun da mevcut . Yukardaki her ürün bu söylediğim geçerli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 20 Eylül 2025; 9:5:53 >

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Britadan su içtim,fena değil ama bu fiyatlar ne böyle, doğa hassasiyeti var diye öpülecek miyiz yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 20 Eylül 2025; 9:14:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mardini kullanıcısına yanıt
    Britadan devam edin o zaman hocam .

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.