< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 3 Temmuz 2025; 12:33:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 3 Temmuz 2025; 12:33:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 3 Temmuz 2025; 14:10:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
o zaman yerinde bir karar olmuş sanırım istediğim ekran. aşşağıdaki konuda görmüştüm ekranı öyle sormak istedim ve var dediler. bende eklenmesini istedim. belki bu söylediğiniz özellikler vardır içerisinde. özelliklerini pek sormadım. ![]() Yeni EthicWater Murica 75 dijital | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/yeni-ethicwater-murica-75-dijital--159635830 |
kaçak su kesici ekransızada monte edilmiyormu hocam içinde ped var şişince atıyor zaten mekanik o, elektronik değilki. otormatik yıkama valfide takılıyor diye biliyorum zaten 18-20 sn bir kendi yapıyor. . baypass oto. flow ne oluyor tam olarak anlamadım . |
Pentair candır hocam. Her filtresi olsa da devamlı pentair kullansak. |
anladım hocam bilmiyordum. |
SU tüketimi mi düşük hocam evde kaç kişi kullanıyor ki cihazı ? günlük su tüketim miktarı ? |