Az önce bimde gördüm 20TL'ye satılıyodu Edebiyat Sosyal Matematik Fen hepsi var 3'lü satılıyor sizce nasıldır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levona02x5 -- 28 Mart 2022; 15:3:8 > |
BİM'deki 3'lü AYT Denemesi (Çıkarım Yayınları)
Çıkarım Yayınları'nın BİM'de satışa sunduğu 3'lü AYT Deneme Seti, öğrencilerin sınavlara hazırlık sürecine destek olmak üzere tasarlanmıştır. Set, üç adet deneme sınavı içerir ve öğrencilerin eksiklerini belirleyip çalışmalarını buna göre şekillendirmesine yardımcı olur.
Çıkarım Yayınları Özellikleri
Çıkarım Yayınları, eğitim sektöründe deneyimli bir yayınevidir ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kaliteli materyaller sunmasıyla bilinir. Yayınlarının temel özellikleri şunlardır:
- Güncel müfredata uygun içerik
- Net ve anlaşılır anlatım
- Öğrencileri düşünerek hazırlanmış soru bankaları
- Detaylı çözüm anahtarları
3'lü AYT Deneme Seti İçeriği
Çıkarım Yayınları'nın 3'lü AYT Deneme Seti, aşağıdaki özelliklere sahiptir:
- Her deneme, AYT sınavının tüm derslerini kapsar.
- Denemeler, sınav formatına uygun olarak hazırlanmıştır.
- Denemelerin çözüm anahtarları, öğrencilerin eksiklerini belirlemelerine yardımcı olacak şekilde ayrıntılıdır.
- Set ayrıca, öğrencilerin soruları pratik yapmalarını sağlayan video çözümler içerir.
Değerlendirmeler
Öğrenciler, Çıkarım Yayınları'nın 3'lü AYT Deneme Seti hakkındaki yorumlarında genellikle aşağıdaki hususlara dikkat çekmektedir:
- İçerik güncel ve kapsamlıdır.
- Sorular zorlayıcı ancak çözülebilir düzeydedir.
- Video çözümler, anlayamadıkları sorulara yardımcı olur.
Genel olarak, Çıkarım Yayınları'nın 3'lü AYT Deneme Seti, öğrencilerin AYT sınavına hazırlıklarında destekleyici bir kaynak arayanlar için iyi bir seçenek olabilir.