< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (75. sayfa)

-
-
geçeli 5 gün oldu. 2-3 gündür gün içerisinde 10-15 saniyelik kopmalar oluyor. çok can sıkıcı olaylar. ucuz etin yahnisi yavan olur bunu bilerek geçecekseniz geçin.
3 ay dolsun netspeede geri dönerim. fazladan para veririm ama stabil bağlantım olur. sürekli oyun oynayanlar, evden meetinglere katılanlar çok güvenmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 26 Temmuz 2022; 19:17:15 > -
internet yine gidip geliyor netgalaksi gibi oldu iyice gercekten
Edit : sinyal var tamamen internet kutusu tarafindan gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 26 Temmuz 2022; 19:37:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef aynı durumdayım. Tam yayın yaptığım sırada gitmesi de işimi rezil etti. Konum İstanbul Ataşehir
Koptu internet
Internet benimde gitti. Sanirim baska bir iss ye gececicem. Burasi sikinti ya
Başka bir servis sağlayıcısında ki taahütüm 3 gün sonra bitiyordu. İnternet kutusuna başvurmak için belgelerimi hazırladım ve whatsuptan yolladım ama daha henüz başvuru aşamasında burnumdan geldi.whatsupta doğru dürüst bilgi vermiyorlar, 2 saatte bir cevap yazıyorlar o da üstün körü birşeyler. Anladığım kadarı ile birşey eksik ama ne? Doğru dürüst anlatmıyorlar.Kısa kısa cevaplar.Ama en kötüsü sabahtan beri müşteri hizmetleri numaralarını 12 sefer aradım, her aradığımda müşteri temsilcilerimiz dolu bekleyin diye müzik dinledim ama 20-25 dakika hatta bekledikten sonra pat görüşme kapanıyor. boşu boşuna beklediğimle kalıyorum.Daha geçiş aşamasında bu kadar altyapısı yetersiz, ilgisiz, ulaşılmaz bir servis sağlayıcısı yarın bir gün kullanırken oluşacak problemlerde Allah'a emanet bir halde bırakırlar. Daha ilk tanışmamızda bezdirdiler. 50 tl fazla verip kendi sağlayıcımla devam etmeye karar verdim. Whatsuptan yolladığım basvuru evraklarını da işleme aldırmadım.Korkunç bir altyapı ve iletişim sorunu olan bir firma. Ben üye olduktan sonra kardeşim ve 2 farklı arkadaşımda referansımla üye olacaktı, ama onlarında başını yakmamak için vazgeçtim. Her önüne gelen internet sağlayıcısı olmamalı. Ciddi altyapı gerektiren işler yeterli donanıma sahip olan kurumlar tarafından yapılmalı. Anladığım kadarıyla merdiven altı bir işletme. 3-5 sözde müşteri temsilcisi ile yürümez bu işler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tekirdağ Çorlu . İnternet gitti bizde de sinyal var görünüyor ama net yok .
Abi geçtiğim güne lanet olsun, daireye kadar FTTH Fiber internetim var, aynı adreste 2 yıl TurkNet, 1 yıl Millenicom kullandım bir defa internetimin kesildiğini hatırlamam, bu İnternet Kutusu denilen rezil şirkete geçeli yaklaşık 1 ay oldu 20 defa internetim kopmuştur, bazen bir gidiyor 6-7 saat internet yok. Arıza kaydı açıyorsunuz kapatıyorlar. Müşteri hizmetleri bir halt yapmıyor topu her defasında size atıyor. Sonra öğreniyorsunuz ki yine bu firmadan kaynaklı CGNAT IP sorunu olmuş, onu resetlemişler düzelmiş bak şu işe. Bugun izin günüm, tam Netflix'den dizi açacaktım ki yine internetim koptu, forumdan gördüğüm kadarıyla diğer kullanıcılar da aynı durumda şuan. Arıyorsunuz mesai saatleri dışındalarmış şaka gibi yarın gelir artık, izin günümü p*ç ettiler gerçekten, telefonumda da internet az. Ben 3 ay boyunca başka operatör'e geçemiyor muyum şimdi? 40-50₺ fazla verir adam gibi hizmet alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İstanbul Ümraniye internet gitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şirket yetkilisi yok mu? WhatsApp'dan yazıyorum cevap yok, müşteri hizmetlerini arıyorum mesai saatleri dışındayız bant kaydı dinletiliyor. Twitter'dan yazan kullanıcılar var adamların umrunda değil. Firma bir tane nöbetçi bırakmaz mı? İnternet bunlar mesaiye başlayana kadar gelmeyecek herhalde, adamların rahatlığına bak ya bizde bunlarla beraber mesai mi yapıyoruz hayırdır?
İnternet geldi bende.
çok sağlıksız dün 1 bugun 2.günüm.İnternetten hiç memnun değilim.Bana mı denk geldi,noluyor anlamadım.test bile yapamıyorum.server bulamıyor.
-
Bende ancak nperf den yapabildim testi
adsl internet kullanıyorum packed loss ver internet ısıgı sönmeleri sürekli olmaya basladi çöp internet anlicaginiz 30 tl fazla verip türk telekoma gecmek en iyisi gibi
-
keşke 3 ay taşımada sınır olmasa yarın taşırım
-
Ben ilk kez yaşadım böyle bir durumu. O da genel sorunmuş.
Böyle bir sınır mı var?
3 ay dolmadan portunu kaybetmeden geciş yapmana izin vermiyorlar galiba . yani aboneligi iptal edip farkli iss den yene abonelik acman lazim arada portuna cökebilirler tabi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X