< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (329. sayfa)

-
-
Ankara'da da durum aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli abonemiz, yaşamış olduğunuz erişim problemi ile ilgili ekiplerimiz çalışmalarını sağlamaktadır. Kısa süre içerisinde bağlantınız aktif hale gelecektir. Lütfen modem ayarlarınızda değişiklik yapmayınız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. -
Evet internet var ama hiç.bişiye girmiyor. Modem arayüzünde de problem gözükmüyor
Bankaların mobil uygulamasından fatura ödemeye ne zaman geçilecek acaba?
Kirsehirde yarim saattir yok
Acilen çözüm üretir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Garanti Bankası - Kuveyt Türk - Finans Bankası ve Papara mobil bankacılık üzerinden ödenebiliyor faturaları bilgine.
-
Ben netspeede tasidim kurtuldum ama bakiyorum hala kopmalar devam ediyormus. Biraderin internet kopmus, musteri hizmetlerini arayamiyormus. Ariza oldu mu adamlar direkt cekiyor telefonun fisini
Benim icin internetkutusu buraya kadardi. Internet sağlayici disinda herbiseye benziyor
Kesilme kabusuna yeniden mi başlıyoruz
Geldi internet şu an itibari ile. Bu arada çok uzun zamandır kesilme olmamıştı. 1 aydır neredeyse hiç kopmadı benim lokasyonumda. Bugün gitti oda 1 saat kadar sürdü. Yedekli olduğum için sorun yaşamadım açıkçası. Yedek olan hattım Millenicom oda gidiyor arada 1-2 saat. Hiç kesilmeyen internet yok yani arkadaşlar :)
-
İstanbul gelmedi
İstanbul Bakırköy. Benim de net geldi...
İstanbul Bahçeşehir sorun yok düzeldi bende. Modemini kapat aç hocam istersen.
-
An itibariyle benim de düzeldi.
Duzeldi
valla arkadaşlar düzeldi demeyle olmuyor tepkinizi koyun. ben iş yerimde kullanıyorum. yarım saattir iş yapamadım kim şimdi sorumlusu? bu nedir ya. dünyanın en komedi internet firması ile çalısıyoruz.
-
Ben yaklaşık 1 yıldır bu firmayı kullanıyorum tam 1 yıldır siz sürekli aboneliğinizi iptal ediyorsunuz hatta çok iyi hatırlıyorum en başlarda da iş yerini pos’u kullanamadığınız için iptal edip farklı firmaya geçmiştiniz ilginç gerçekten. 👏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X