12 aylık ödeme kampanyası bitmiş bilginize, zam yakın değildir umarım. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (327. sayfa)

-
-
Fatura ödeme tarihi 11 Mayıs. İnternet hizmetini komple kapattırmak istiyorum. İnternet kutusunu geçeli 3 ay oldu herhangi bir ücret çıkar mı? Ödeme yapmadığım zaman otomatik olarak hizmet iptal olur mu?
-
Faturayı ödemezseniz internetiniz kesilir aboneliğiniz iptal olmaz, abonelik süresince de ücretlendirilmeye devam edilir. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek aboneliğinizi iptal etmek için talep oluşturmanız gerekiyor.
-
Arkadaştan referans kodu ile farklı bir firmadan nakil yapabiliyor musunuz ? Herhangi bir kampanya mevcut mu ? 12 ay peşin vb. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Merhaba, Farklı firmadan geçiş yapmak istediğinizde referans kullanımıyla arkadaşını getir kampanyasına dahil olabilirsiniz. Yıllık peşin ödeme için Müşteri hizmetlerimizle görüşme sağlayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetkutusu -- 10 Mayıs 2023; 9:59:49 > -
Upload 16 mi oldu herkesde ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi yükselme oldu uploadlarda evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çarşamba günü başvurmuştum. Perşembe günü öğleden sonra geçiş tamamlandı. Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum. Bağlantıyı test edemedim, Cumartesi günü kullanmaya başlayacağım. Umarım sürekli kopmalar olmaz.
-
Uzun süredir o tarz genel sorun yaşamıyoruz hocam.
Konulardaki hareketlilikten de malum.
-
İnternette sorun yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben VPN ile şirkete bağlıyım 1 saattir bi sorun olmadı.
Ama yurtdışı çıkışlardan bi sorun olabilir belki iptv gitti dediler içerden 1 defa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 12 Mayıs 2023; 21:31:15 > -
İnternete bağlanamıyorum hiç bir yerde, genel bir sorun mu diye düşündüm
Örnek 1-2 site varsa deneyebilirim.
-
Bende de internet gitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden paylaşabilir misiniz? -
-
Dünden beri internet yok
Merhaba, Müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden paylaşabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X