Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben artık sinirden sadece gülüyorum. Saldırı maldırı beni ilgilendirmez arkadaş. Bu işe giriyorsan ona göre de önlemini alacaksın. O kısım benim derdim değil. Neyse zaten boşverdim. Netspeed'e başvuruyu yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiçbir yere ulaşamıyorum nasıl iptal ederim bu saçma sapan interneti. Nerden bulaştım 2 gündür internet yok hiçbir yere ulaşılamıyor. E devletten iptal oluyor mu?

• 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥DKyoutube
    İZLENDİ1:12 Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yaww gönderen: Oyun TV 3 hafta önce1.025.659 görüntüleme 6:50 Malkoçoğlu Firar-Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Ya-Full gönderen: Gaba Adamlar 1 hafta önce315.719 görüntüleme Hayvan Gibi Şey Yapıyosunuz ya - Ayı gibi giriyosunuz lan - Kimi Ağıza giriyor -Kimi Buruna Giriyor. 12:45 Malkoçoğlu Firar Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Ya Full Versiyon :D gönderen: Best Vine 1 hafta önce116.359 görüntüleme Lütfen beğenelim :D Abone Olmayı Ve Facebook Sayfamızı Beğenmeyi Unutmayınız. Facebook sayfamız lütfen Beğenelim Ve ... 1:04 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww (10 Komik Vine) gönderen: Top Ten Videos 1 hafta önce139.365 görüntüleme Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww (10 Komik Vine) Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww s*kecem yapacağınız işi amına ... 1:34 Malkoçoğlu Firar gönderen: Murat GÖRGÜLÜ 2 hafta önce95.795 görüntüleme Hayvan gibi sey yapıyorsunuz yav. 2:43 Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz - Vine(Top 10 Video) gönderen: Modifiyem St 1 hafta önce150.118 görüntüleme Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz Yaw Thug Life Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz Thug Life s**ecem yapacagınız işi Thug Life Bokta ... 0:07 S*kecem Yapcagınız İşi Ya Hayvan Gibi Şey Yapıyonuz gönderen: Eren Çaylı 2 ay önce119.480 görüntüleme HD 0:47 Emenike - Hayvan Gibi Sey Yapıyonuz Yav & VİNE gönderen: Modifiyem St 1 hafta önce58.227 görüntüleme Hayvan Gibi Sey Yapıyonuz Yaw S*kecem Yapcagınız İşi Ya Hayvan Gibi Şey Yapıyonuz Si*ecem Yapacağınız İşi Amına Sokarım ... 0:14 Volkan Demirel - Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (ULTRA KOMİK) gönderen: uyuz eşşek 1 hafta önce81.257 görüntüleme içkiliyken izlemeyin... Volkan Demirel - Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (ULTRA KOMİK) http://www.cephesistemleri.co/ 1:31 Hayvan Gibi Şiyapıyonuz Ya - Mini Belgesel gönderen: gelevera deresi 1 hafta önce98.671 görüntüleme https://twitter.com/geleveracaps. HD 2:21 Volkan demirel - hayvan gibi şey yapıyorsunuz - yarılmak garanti :) gönderen: CİMBOM VEVO 5 gün önce3.025 görüntüleme bu videomuzda volkan demirel le biraz taşşak geçtik iyi seyirler :) facebook : https://www.facebook.com/fatih1905sen twitter ... YENİHD 1:39 ÇILGIN MALKOÇOĞLU BELGESELİ 2015 YENİ HAYVAN GİBİ ŞEY YAPIYOSUNUZ YAW gönderen: GÜNCEL VİDEO VE MÜZİK 2015 1 hafta önce2.655 görüntüleme HAYVAN GİBİ ŞEY YAPIYOSUNUZ YAW BELGESELİ :D FAZLASI İÇİN KANALIMIZA ABONE OLUNUZ... 0:53 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz REMİX gönderen: Oguzhan Oguz 1 hafta önce36.276 görüntüleme ÖNCELİKLE BEN PROFESYÖNEL BİR REMİXCİ DEĞİLİM.Benim elimden gelen bu kadar umarım eğlendirebilmişimdir. HD 1:12 Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (MALKOÇOĞLU FİRAR) KOMEDİ gönderen: emre peker 1 hafta önce5.230 görüntüleme ABONE OLUN :) 1:12 Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz gönderen: Snake Music 1 hafta önce499 görüntüleme Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz Lütfen Kanalıma Abone Olun , Yeni Güncel Videoları Kaçırmayın. ;) 1:09 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww VİNE ( Salaklar Ordusu) gönderen: Salaklar Ordusu 1 hafta önce5.757 görüntüleme YENİHD 0:19 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz En İyi Caps gönderen: Oguzhan Oguz 1 hafta önce11.593 görüntüleme Sondaki atm kapısını kıran adam hariç bu vcapsi ben yapmadım panpalar :) Buyrun bu vcapsi yapan panpamın adresi: ... YENİ 1:12 Hayvan gibi şey yapıyorsunuz (Uzun Versiyon) gönderen: Serhan Erdiş 2 hafta önce34.236 görüntüleme Avrupa Görmüş Sivaslı Abimiz Film Çekmek İsteyince Bu Hale Geliyor :) 5:54 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yav Gülmekten Öldürecek Derleme gönderen: Forza Borussia 6 gün önce1.313 görüntüleme Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yav Gülmekten Öldürecek Derleme İnternetin yeni fenomeni olan Malkoçoğlu Firar çektiği amatör ... YENİHD 1:12 Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz gönderen: Mehmet Demir 1 hafta önce384 görüntüleme Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz Lütfen Kanalıma Abone Olun , Yeni Güncel Videoları Kaçırmayın. ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=GBPH4cFuZV4

Yetti artık !!! Peşinatımı geri alıp değiştireceğim bende. Böyle hizmet olmaz !!

• 35 dk oldu hala internet yok

• ozulkuf O kullanıcısına yanıt

BTK'ya yaz , şikayetvar'a yaz , cimer'e yaz. Whatsapptan iptal isteğine dönmüyorlar mı?

Bende superonline'dan şahane bir teklif aldım , fiberi daha yeni getirdiler müşteri toplamak için çok uyguna veriyorlar.

İptal için geçeceğin firmaya yetki ver onlar halletsin yoksa müşteri hizmetleri kanser eder adamı.

• Sürekli aynı kopyala yapıştır cevaplar

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

• 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

kesinti 1 olur 2 olur anlarız bu kadar sık kesinti olmaz !!

• Geçiş yaptıktan sonra, sorun yaşadığımız ISS'de 3 ay kalma zorunluluğu olmaması lazım.

Geçiş yaptığımız ISS'de sorun var herşey ortada neden 3 ay beklemem gerekiyorki.Keyfi geçişler tamam izin verme ama burda herşey ortada ISS sorunlu.

Neyse 1 ay kaldı aminyum.

• mariano kullanıcısına yanıt

o telekomun uydurması ara ttneti geçiş yapacam de bak nasıl hemen abone yaparlar..

ben superonline'a geçiş yapacağım neyseki istediğim dakika çıkar giderim. tt altyapısı değilse sorun yok yani.

• Bence dükkanı kapadi bunlar kimsede cevap vermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    1 gün oldu hocam benim

• 6 ay dolmadan çıkmak isteyince kurulum ücreti ödeyecekmişiz...🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

• Yıllık ödediydik geri alırız bi şekilde de, nereye geçiyoruz? Fiyatlar aldı başını gitti

• warofthe1 kullanıcısına yanıt

Bana gerekli evrakları gönderdiler şimdi onların çıktısı alıp doldurup bu firmadan kaçıyorum hocam.

Denize düşen yılana sarılır misali Netspeed nasıl olursa olsun buradan kötü olamaz.

• Emphire kullanıcısına yanıt

3 ay diye hatırlıyorum 6 ay nerden çıktı ya 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

• yav utanmadan bir de fatura kesmişler kafayı yememek elde değil. bu mesajı buraya yazmak için telefon internetine bağlanıyorum adamlar bana internet faturası gönderiyor :D ALOO 2 haftadır internet kullanamıyoruz zaten

• Dün saat 16-17 civarında gitti 21-22 saat internetsiz kaldım. Şu anda yarım yamalak var Allah'tan. Fiberde 5-6 ay mükemmele yakın hizmet almıştım. Son TurkNet zammı sonrasında firmanın ayarları bozuldu. Bu şekilde giderse kimse kalmaz, kalmamalı...

• Daha şimdi fatura için mesaj atıldı ödedim. Evdeyken mobil İnternet ile ödedim birde. Anlamışsınızdır sanırım.

• Şimdi geldi bende internet ama kesilmeyeceğinin de garantisi yok.

• mariano kullanıcısına yanıt

"Zorunluluk" yok, sadece "kurulum/aktivasyon ücreti" diye bir şey geçiriyorlarmış sözleşme gereği. 3 Ay dolmasını bekleyen arkadaşlar ücret ödememek için bekliyor. Yalnız yukarıdaki arkadaş 3 ay değil 6 ay demiş. Hangisi doğru bilmiyorum ama kimse 6 ay boyunca bu laneti çekmez.

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.