< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (305. sayfa)

-
-
Arkadaşlar hiçbir yere ulaşamıyorum nasıl iptal ederim bu saçma sapan interneti. Nerden bulaştım 2 gündür internet yok hiçbir yere ulaşılamıyor. E devletten iptal oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DKyoutube
İZLENDİ1:12 Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yaww gönderen: Oyun TV 3 hafta önce1.025.659 görüntüleme 6:50 Malkoçoğlu Firar-Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Ya-Full gönderen: Gaba Adamlar 1 hafta önce315.719 görüntüleme Hayvan Gibi Şey Yapıyosunuz ya - Ayı gibi giriyosunuz lan - Kimi Ağıza giriyor -Kimi Buruna Giriyor. 12:45 Malkoçoğlu Firar Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Ya Full Versiyon :D gönderen: Best Vine 1 hafta önce116.359 görüntüleme Lütfen beğenelim :D Abone Olmayı Ve Facebook Sayfamızı Beğenmeyi Unutmayınız. Facebook sayfamız lütfen Beğenelim Ve ... 1:04 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww (10 Komik Vine) gönderen: Top Ten Videos 1 hafta önce139.365 görüntüleme Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww (10 Komik Vine) Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww s*kecem yapacağınız işi amına ... 1:34 Malkoçoğlu Firar gönderen: Murat GÖRGÜLÜ 2 hafta önce95.795 görüntüleme Hayvan gibi sey yapıyorsunuz yav. 2:43 Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz - Vine(Top 10 Video) gönderen: Modifiyem St 1 hafta önce150.118 görüntüleme Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz Yaw Thug Life Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz Thug Life s**ecem yapacagınız işi Thug Life Bokta ... 0:07 S*kecem Yapcagınız İşi Ya Hayvan Gibi Şey Yapıyonuz gönderen: Eren Çaylı 2 ay önce119.480 görüntüleme HD 0:47 Emenike - Hayvan Gibi Sey Yapıyonuz Yav & VİNE gönderen: Modifiyem St 1 hafta önce58.227 görüntüleme Hayvan Gibi Sey Yapıyonuz Yaw S*kecem Yapcagınız İşi Ya Hayvan Gibi Şey Yapıyonuz Si*ecem Yapacağınız İşi Amına Sokarım ... 0:14 Volkan Demirel - Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (ULTRA KOMİK) gönderen: uyuz eşşek 1 hafta önce81.257 görüntüleme içkiliyken izlemeyin... Volkan Demirel - Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (ULTRA KOMİK) http://www.cephesistemleri.co/ 1:31 Hayvan Gibi Şiyapıyonuz Ya - Mini Belgesel gönderen: gelevera deresi 1 hafta önce98.671 görüntüleme https://twitter.com/geleveracaps. HD 2:21 Volkan demirel - hayvan gibi şey yapıyorsunuz - yarılmak garanti :) gönderen: CİMBOM VEVO 5 gün önce3.025 görüntüleme bu videomuzda volkan demirel le biraz taşşak geçtik iyi seyirler :) facebook : https://www.facebook.com/fatih1905sen twitter ... YENİHD 1:39 ÇILGIN MALKOÇOĞLU BELGESELİ 2015 YENİ HAYVAN GİBİ ŞEY YAPIYOSUNUZ YAW gönderen: GÜNCEL VİDEO VE MÜZİK 2015 1 hafta önce2.655 görüntüleme HAYVAN GİBİ ŞEY YAPIYOSUNUZ YAW BELGESELİ :D FAZLASI İÇİN KANALIMIZA ABONE OLUNUZ... 0:53 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz REMİX gönderen: Oguzhan Oguz 1 hafta önce36.276 görüntüleme ÖNCELİKLE BEN PROFESYÖNEL BİR REMİXCİ DEĞİLİM.Benim elimden gelen bu kadar umarım eğlendirebilmişimdir. HD 1:12 Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (MALKOÇOĞLU FİRAR) KOMEDİ gönderen: emre peker 1 hafta önce5.230 görüntüleme ABONE OLUN :) 1:12 Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz gönderen: Snake Music 1 hafta önce499 görüntüleme Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz Lütfen Kanalıma Abone Olun , Yeni Güncel Videoları Kaçırmayın. ;) 1:09 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww VİNE ( Salaklar Ordusu) gönderen: Salaklar Ordusu 1 hafta önce5.757 görüntüleme YENİHD 0:19 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz En İyi Caps gönderen: Oguzhan Oguz 1 hafta önce11.593 görüntüleme Sondaki atm kapısını kıran adam hariç bu vcapsi ben yapmadım panpalar :) Buyrun bu vcapsi yapan panpamın adresi: ... YENİ 1:12 Hayvan gibi şey yapıyorsunuz (Uzun Versiyon) gönderen: Serhan Erdiş 2 hafta önce34.236 görüntüleme Avrupa Görmüş Sivaslı Abimiz Film Çekmek İsteyince Bu Hale Geliyor :) 5:54 Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yav Gülmekten Öldürecek Derleme gönderen: Forza Borussia 6 gün önce1.313 görüntüleme Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yav Gülmekten Öldürecek Derleme İnternetin yeni fenomeni olan Malkoçoğlu Firar çektiği amatör ... YENİHD 1:12 Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz gönderen: Mehmet Demir 1 hafta önce384 görüntüleme Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz Lütfen Kanalıma Abone Olun , Yeni Güncel Videoları Kaçırmayın. ;)https://www.youtube.com/watch?v=GBPH4cFuZV4Yetti artık !!! Peşinatımı geri alıp değiştireceğim bende. Böyle hizmet olmaz !!
-
35 dk oldu hala internet yok
BTK'ya yaz , şikayetvar'a yaz , cimer'e yaz. Whatsapptan iptal isteğine dönmüyorlar mı?
Bende superonline'dan şahane bir teklif aldım , fiberi daha yeni getirdiler müşteri toplamak için çok uyguna veriyorlar.
İptal için geçeceğin firmaya yetki ver onlar halletsin yoksa müşteri hizmetleri kanser eder adamı.
-
-
-
Geçiş yaptıktan sonra, sorun yaşadığımız ISS'de 3 ay kalma zorunluluğu olmaması lazım.
Geçiş yaptığımız ISS'de sorun var herşey ortada neden 3 ay beklemem gerekiyorki.Keyfi geçişler tamam izin verme ama burda herşey ortada ISS sorunlu.
Neyse 1 ay kaldı aminyum.
-
o telekomun uydurması ara ttneti geçiş yapacam de bak nasıl hemen abone yaparlar..
ben superonline'a geçiş yapacağım neyseki istediğim dakika çıkar giderim. tt altyapısı değilse sorun yok yani.
-
Bence dükkanı kapadi bunlar kimsede cevap vermiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 gün oldu hocam benim
-
Yıllık ödediydik geri alırız bi şekilde de, nereye geçiyoruz? Fiyatlar aldı başını gitti
Bana gerekli evrakları gönderdiler şimdi onların çıktısı alıp doldurup bu firmadan kaçıyorum hocam.
Denize düşen yılana sarılır misali Netspeed nasıl olursa olsun buradan kötü olamaz.
-
3 ay diye hatırlıyorum 6 ay nerden çıktı ya
-
yav utanmadan bir de fatura kesmişler kafayı yememek elde değil. bu mesajı buraya yazmak için telefon internetine bağlanıyorum adamlar bana internet faturası gönderiyor :D ALOO 2 haftadır internet kullanamıyoruz zaten
-
Dün saat 16-17 civarında gitti 21-22 saat internetsiz kaldım. Şu anda yarım yamalak var Allah'tan. Fiberde 5-6 ay mükemmele yakın hizmet almıştım. Son TurkNet zammı sonrasında firmanın ayarları bozuldu. Bu şekilde giderse kimse kalmaz, kalmamalı...
-
Daha şimdi fatura için mesaj atıldı ödedim. Evdeyken mobil İnternet ile ödedim birde. Anlamışsınızdır sanırım.
Şimdi geldi bende internet ama kesilmeyeceğinin de garantisi yok.
"Zorunluluk" yok, sadece "kurulum/aktivasyon ücreti" diye bir şey geçiriyorlarmış sözleşme gereği. 3 Ay dolmasını bekleyen arkadaşlar ücret ödememek için bekliyor. Yalnız yukarıdaki arkadaş 3 ay değil 6 ay demiş. Hangisi doğru bilmiyorum ama kimse 6 ay boyunca bu laneti çekmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X