< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İZLENDİ1:12
Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yaww
gönderen: Oyun TV
3 hafta önce1.025.659 görüntüleme
6:50
Malkoçoğlu Firar-Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Ya-Full
gönderen: Gaba Adamlar
1 hafta önce315.719 görüntüleme
Hayvan Gibi Şey Yapıyosunuz ya - Ayı gibi giriyosunuz lan - Kimi Ağıza giriyor -Kimi Buruna Giriyor.
12:45
Malkoçoğlu Firar Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Ya Full Versiyon :D
gönderen: Best Vine
1 hafta önce116.359 görüntüleme
Lütfen beğenelim :D Abone Olmayı Ve Facebook Sayfamızı Beğenmeyi Unutmayınız. Facebook sayfamız lütfen Beğenelim Ve ...
1:04
Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww (10 Komik Vine)
gönderen: Top Ten Videos
1 hafta önce139.365 görüntüleme
Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww (10 Komik Vine) Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww s*kecem yapacağınız işi amına ...
1:34
Malkoçoğlu Firar
gönderen: Murat GÖRGÜLÜ
2 hafta önce95.795 görüntüleme
Hayvan gibi sey yapıyorsunuz yav.
2:43
Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz - Vine(Top 10 Video)
gönderen: Modifiyem St
1 hafta önce150.118 görüntüleme
Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz Yaw Thug Life Hayvan Gibi Sey Yapıyosunuz Thug Life s**ecem yapacagınız işi Thug Life Bokta ...
0:07
S*kecem Yapcagınız İşi Ya Hayvan Gibi Şey Yapıyonuz
gönderen: Eren Çaylı
2 ay önce119.480 görüntüleme
HD
0:47
Emenike - Hayvan Gibi Sey Yapıyonuz Yav & VİNE
gönderen: Modifiyem St
1 hafta önce58.227 görüntüleme
Hayvan Gibi Sey Yapıyonuz Yaw S*kecem Yapcagınız İşi Ya Hayvan Gibi Şey Yapıyonuz Si*ecem Yapacağınız İşi Amına Sokarım ...
0:14
Volkan Demirel - Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (ULTRA KOMİK)
gönderen: uyuz eşşek
1 hafta önce81.257 görüntüleme
içkiliyken izlemeyin... Volkan Demirel - Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (ULTRA KOMİK) http://www.cephesistemleri.co/
1:31
Hayvan Gibi Şiyapıyonuz Ya - Mini Belgesel
gönderen: gelevera deresi
1 hafta önce98.671 görüntüleme
https://twitter.com/geleveracaps.
HD
2:21
Volkan demirel - hayvan gibi şey yapıyorsunuz - yarılmak garanti :)
gönderen: CİMBOM VEVO
5 gün önce3.025 görüntüleme
bu videomuzda volkan demirel le biraz taşşak geçtik iyi seyirler :) facebook : https://www.facebook.com/fatih1905sen twitter ...
YENİHD
1:39
ÇILGIN MALKOÇOĞLU BELGESELİ 2015 YENİ HAYVAN GİBİ ŞEY YAPIYOSUNUZ YAW
gönderen: GÜNCEL VİDEO VE MÜZİK 2015
1 hafta önce2.655 görüntüleme
HAYVAN GİBİ ŞEY YAPIYOSUNUZ YAW BELGESELİ :D FAZLASI İÇİN KANALIMIZA ABONE OLUNUZ...
0:53
Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz REMİX
gönderen: Oguzhan Oguz
1 hafta önce36.276 görüntüleme
ÖNCELİKLE BEN PROFESYÖNEL BİR REMİXCİ DEĞİLİM.Benim elimden gelen bu kadar umarım eğlendirebilmişimdir.
HD
1:12
Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav (MALKOÇOĞLU FİRAR) KOMEDİ
gönderen: emre peker
1 hafta önce5.230 görüntüleme
ABONE OLUN :)
Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz
gönderen: Snake Music
1 hafta önce499 görüntüleme
Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz Lütfen Kanalıma Abone Olun , Yeni Güncel Videoları Kaçırmayın. ;)
1:09
Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yaww VİNE ( Salaklar Ordusu)
gönderen: Salaklar Ordusu
1 hafta önce5.757 görüntüleme
YENİHD
0:19
Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz En İyi Caps
gönderen: Oguzhan Oguz
1 hafta önce11.593 görüntüleme
Sondaki atm kapısını kıran adam hariç bu vcapsi ben yapmadım panpalar :) Buyrun bu vcapsi yapan panpamın adresi: ...
YENİ
Hayvan gibi şey yapıyorsunuz (Uzun Versiyon)
gönderen: Serhan Erdiş
2 hafta önce34.236 görüntüleme
Avrupa Görmüş Sivaslı Abimiz Film Çekmek İsteyince Bu Hale Geliyor :)
5:54
Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yav Gülmekten Öldürecek Derleme
gönderen: Forza Borussia
6 gün önce1.313 görüntüleme
Hayvan Gibi Şey Yapıyorsunuz Yav Gülmekten Öldürecek Derleme İnternetin yeni fenomeni olan Malkoçoğlu Firar çektiği amatör ...
YENİHD
Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz
gönderen: Mehmet Demir
1 hafta önce384 görüntüleme
Malkoçoğlu Firarda - Hayvan Gibi Şey Ediyorsunuz Lütfen Kanalıma Abone Olun , Yeni Güncel Videoları Kaçırmayın. ;) https://www.youtube.com/watch?v=GBPH4cFuZV4Yetti artık !!! Peşinatımı geri alıp değiştireceğim bende. Böyle hizmet olmaz !! |
|
|
|
BTK'ya yaz , şikayetvar'a yaz , cimer'e yaz. Whatsapptan iptal isteğine dönmüyorlar mı? Bende superonline'dan şahane bir teklif aldım , fiberi daha yeni getirdiler müşteri toplamak için çok uyguna veriyorlar. İptal için geçeceğin firmaya yetki ver onlar halletsin yoksa müşteri hizmetleri kanser eder adamı. |
|
Geçiş yaptıktan sonra, sorun yaşadığımız ISS'de 3 ay kalma zorunluluğu olmaması lazım. Geçiş yaptığımız ISS'de sorun var herşey ortada neden 3 ay beklemem gerekiyorki.Keyfi geçişler tamam izin verme ama burda herşey ortada ISS sorunlu. Neyse 1 ay kaldı aminyum. |
|
o telekomun uydurması ara ttneti geçiş yapacam de bak nasıl hemen abone yaparlar.. ben superonline'a geçiş yapacağım neyseki istediğim dakika çıkar giderim. tt altyapısı değilse sorun yok yani. |
|
|
|
yav utanmadan bir de fatura kesmişler kafayı yememek elde değil. bu mesajı buraya yazmak için telefon internetine bağlanıyorum adamlar bana internet faturası gönderiyor :D ALOO 2 haftadır internet kullanamıyoruz zaten |
|
Dün saat 16-17 civarında gitti 21-22 saat internetsiz kaldım. Şu anda yarım yamalak var Allah'tan. Fiberde 5-6 ay mükemmele yakın hizmet almıştım. Son TurkNet zammı sonrasında firmanın ayarları bozuldu. Bu şekilde giderse kimse kalmaz, kalmamalı... |
|
|
"Zorunluluk" yok, sadece "kurulum/aktivasyon ücreti" diye bir şey geçiriyorlarmış sözleşme gereği. 3 Ay dolmasını bekleyen arkadaşlar ücret ödememek için bekliyor. Yalnız yukarıdaki arkadaş 3 ay değil 6 ay demiş. Hangisi doğru bilmiyorum ama kimse 6 ay boyunca bu laneti çekmez. |
|
Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
|