Bende de ufak bir sorun oldu tekrar geldi böyle devam ederse Netspeed'e geri dönerim. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (222. sayfa)

-
-
Türk Telekomdan Comnete yeni geçtim. Hızı aynı fiyatı uygun. Zaten TT alt yapısını kullanıyor. TT kullanıyorsanız tavsiye ederim. Aynı zamanda taahhüt süresi yok.
-
Aynen benim kaydımı da direkt silmişler. Hala internet yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dns sorunu gibi duruyor
-
Twitter ve Twitch gibi platformlara giremiyorum şu an firma tarafından kısıtlama var ne yapıyor bunlar çözemedim akşam derbi maçı var giremezsem iyi söverim.
-
Şu anda apple store,play store gibi yerlerde sıkıntı var.DNS server çöktü muhtemelen.WP den yazıyorum cevap yok.Bende comnet geçicem 1 ay kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnet'in şikayetleri çok haberin olsun ben önermem. Netspeed bak derim.
-
Netspeed 200 mbit veriyorda upload çok az :/
Ara ara gidiyor internet, sorun düzelmemiş. Eğer akşam derbiyi izleyemezsem net yarın değişim yapacağım.
Akşam maç var ve bu maçı bunlar yüzünden izleyemezsem bye bye İK
TTnet baktım şimdi fiyatlar ne öyle.İk ve comnet harici 200 mbit üstü hangi firmalar veriyor ?
internet bağlantım var, youtube vs girebiliyorum ancak netflix açılmıyor, twitter açılıyor ancak twetleri göremiyorum.
-
Yurtdışı sitelere girilmiyor sanırım
-
sıkıntı mı var ? YouTube, Instagram vs giriyorum açılmıyor hiçbir şey.
Yurtdışı siteler açılmıyor
-
VPN ile bağlanınca sorun yok
-
Vpn bile bağlanmıyor bende ya gidip geliyor
Adamlar dün akşamdan beridir interneti zehir ettiler, bir film izleyelim dedik demez olaydık. Bugün de aynı şey internet hala patates. IPv4 DNS varken hiç bir site açılmıyor, DNS kaldırınca sadece Türk sitelerine giriyor bu seferde Twitter ve Reddit tarzı siteler çalışmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X