Merhaba, Abone bilgilerinizi ve tracert sonuçlarınızı iletebilir misiniz? Ancak inceleme ardından kaçıncı hopta sorun olduğunu ve neden kaynaklandığını analiz edebiliriz. Teşekkür ederiz. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (133. sayfa)

-
-
-
Dediğiniz gibi yaptım hocam, dün akşam da birkaç saat bu konuyu araştırdım. Fakat Zoom'u kuyruk sırası ya da akış sınıflandırması kısımlarına eklemeyi çözemedim, yanlış bir şey yapmamak için de hiçbir şeyi değiştirmedim.
-
Turknet kullanırken sebebini bilmediğim bir arıza oldu. İnterneti yaklaşık 18 gün kullanamadım. Arıza olunca çok kısa sürede çözüm sağlıyorsa iyidir.
-
Ping ile ilgili sorunum çözülmüş görünüyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İşim açısından zor bir hafta oldu ama çözüldüğü için mutluyum. Yiğidi öldürdüğümüz gibi hakkını da vermeliyiz:) @internetkutusu
-
Hayırlısı olsun sorununuzun çözülmesine sevindim 🙋🏼♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun
sizin yönlendirmenizle de daha çabuk halloldu.
-
250/30'luk paket için geçiş işlemlerini başlattık, sanırım 2 gün içinde aktif olur. :)
-
-
-
Benimde geçiş tamamlandı ,
Şuan herhangi bir sıkıntı/ping vs. yok türknet ile birebir aynı umarım bu şekilde de devam ederler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataytr -- 11 Ağustos 2022; 18:10:37 > -
Konu sabit konu olmuş
-
benim 2,3 saattir internetim yok, sinyal gelmiyor.. arayarak ulaşamadım wp den yazdım bekliyorum
-
ödeme ekranında açma kapama ücreti diyor. fatura kesim tarihi bugün, son ödeme bugün. tarafıma bilgilendirme de yapılmadı. habersiz internetimi keserek açma kapama ücreti neden iletilir??
ilk seferde açma-kapama bedeli olmaz zaten.
https://haber.gdh.digital/acma-kapama-bedeli-yasal-degil
bir yanlışlık olmuştur sistemlerde ama sinir bozucu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Ağustos 2022; 19:10:6 > -
onu geçtim bu nereden çıktı anlamadım, faturam olsaydı öderdim zaten ama ortada bir şey yokken internet neden kesiliyor. türknetten geçiş yapmıştım yeni abonelik de değil hat bağlama ücreti olsun
tarafıma dönüş sağlanıp sorun çözdüldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X