Bende 2 yıl boyunca 100 mbps turknette iken hiç kopma olmadı ve internet kutusuna geçtim hattım dslam kilidi yedi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 31 Temmuz 2022; 15:1:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (109. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gungorxorhan
Ve aradaki küçümsediğiniz 10mbps fark işlerimin daha uzun zaman almasına ve dolayısıyla daha uzun zaman alan işler daha fazla kaynak tüketimine (örneğin elektirik) neden olmaktadır.
Zaman, kaynak yönetimi ve verimlilik denen kavramlardan bi haber olan insanlar dolaşıyor forumda.
Ben sizin aracınızın benzin deposuna 100 litre yerine 88 litre benzin doldurayım ama siz 100 litre parası ödeyin bana..
Umarım bu tür aptalca cevapları yazanlar genç nesil değildir…Siteleri üzerinden arıza kaydı bırakınız. Talebiniz telekoma iletildi cevabını almanız gerekiyor. Whatsapp destek hattından ben de sonuç alamamıştım.
-
ilerde kilidin gelip gelmeyeceği ne malum hocam hiç şaşırmam
kilit gelirse tanımlı hız 88000 gibi bir değer mi olur
-
DSLAM kilidi otomatik olan bir olay, TürkNet ilk bağlattığımda 75Mbps bağlandı, 100 yapalım diye aradım profil tanımlandı 88 kilidine takıldı sonra TürkNet destek ekibi kilidi kaldırdı 102400 tanımlandı.
Sizin de çözümünüz İnternet Kutusu'nda muhtemelen, bu yazdıklarınızın tamamı anlamsız şeyler, olur da yazarsınız sonra kaldıramıyoruz, altyapınız bu kadar vs. derler o zaman bir anlamı var yazdıklarınızın, İK size daha dönüş bile yapmadan bunları yazmışsınız.
-
Ben kaldırttım birkaç gün sonra yeniden konuldu söylediğim gibi kalıcı olmuyor bu işlem tekrar tekrar arıza kaydı bırakmak gerekebiliyor. Tanımlanan hız 88-89 arasında bir değer oluyor.
Dslam kilidi böyle birşey SNR değerlerinde bile oynama olmadığı için kısıtlama yaptıklarında hattınız anca bu kadarını destekliyor denilebilir. Halbuki 100 mbps tam kapasite almak mümkün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 31 Temmuz 2022; 15:10:12 >
-
Dönüş gelmediğini nereden biliyorsunuz acaba? Bu kadar öngörünüz yüksekse şu sayısal lotoyada bi el atın derim ikramiye 100m
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500/1000'lik paketler ne zaman kullanıma açılacak?
-
Abi bizzat sen "Teknik desteğe mesaj attım DSLAM kilidim halen kaldırılmadı" yazmadın mı mesajında?
Sen bunu yazıp peşinden "kaldıramayız dediler" vb. cümleler yazmadığın için genel mantık çıkarımı henüz dönüş almadığın yönünde. Deseydin ki "İK ya yazdım kaldıramayız dediler, hızımı vermiyorlar" ben sana o cevabı vermezdim zaten.
Dediğim gibi TürkNet bana 100 tanımlarken bile direkt DSLAM kilidi yemişti hattım önce 100 tanımladılar sonra kilidi kaldırıp 102400 e geçirdiler, DSLAM kilidine bile isteye takılacak hali yoktu ya adamların belli ki otomatik birşey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ata122Abi bizzat sen "Teknik desteğe mesaj attım DSLAM kilidim halen kaldırılmadı" yazmadın mı mesajında?
Sen bunu yazıp peşinden "kaldıramayız dediler" vb. cümleler yazmadığın için genel mantık çıkarımı henüz dönüş almadığın yönünde. Deseydin ki "İK ya yazdım kaldıramayız dediler, hızımı vermiyorlar" ben sana o cevabı vermezdim zaten.
Dediğim gibi TürkNet bana 100 tanımlarken bile direkt DSLAM kilidi yemişti hattım önce 100 tanımladılar sonra kilidi kaldırıp 102400 e geçirdiler, DSLAM kilidine bile isteye takılacak hali yoktu ya adamların belli ki otomatik birşey.
Mümkün oldukça özel Whatsapp yazışmalarını paylaşmak istemiyorum. Çünkü etik değil... Neyse uzatmaya gerek yok.
Elimdekinin ne olduğunu biliyorsunuzdur herhalde :) modemi sıfırladım hattı bile ankastreden tekrar kablo oksitlenme var mı diye kontrol ettim sorun belki bendedir diye öyle boş beleş yazmıyorum buraya benim cat6 kablolama ile internet tesisatı çektiğim arkadaşlarım bile olmuştur.
2 yıl Türknette 100 kullan İnternet Kutusuna geçince durum bu ben 88 alıyorum atabilir hız 125
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 31 Temmuz 2022; 18:5:32 >
-
Şuan valorantta aşırı ms alıyorum.İstanbul serverında 40 ms gözüküyor.
-
O halde umarım sorununuz çözülür demekten başka bir şey gelmiyor elimden, size sabırlar diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata122 -- 31 Temmuz 2022; 18:28:20 > -
Şu anki ruh halim...
-
dün akşamdan beri internetim hala sorunsuz çalışıyor
-
Hocam sende kilit var açsınlar.
Bundan 4 yıl önce millenicom kullanirken dslam kilidi vardi TT santrali cok yakin diye gitmistim kaldirmislardi hemen
Nihayet normalde dönüş... Aman nazar değmesin...
-
Yeni sistemleri devrede İnternet Kutusu’nun. 1-2 gün bekleyip göreceğiz. Halen çalışmalar devam ediyormuş daha iyi hizmet vermek adına bilginize arkadaşlar. Önümüzdeki hafta eskisinden daha iyi olacak köklü değişiklikler olacakmış. Hayırlısı olsun hepimiz için :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar modem değerlerim aşağıdaki gibi.Türknet 71-72 leri görüyordum.Şuan IK 65 i geçemiyorum normal mi bu? Birde Kilit işi bende var mı nasıl anlıyoruz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmürcanKeşke hep böyle olsa bizde sessiz sakince şikayet etmeden kullanabilsek
Valve sunucuları
battle.net sunucuları
Sabaha karşı yaptığım testleri şimdi yeniden yaptım.
Valve Sunucuları
Battle.net sunucuları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X