Şimdi Ara

HOLLANDA` DA ILK DEFA ATEISTLERIN SAYISI INANANLARI GECTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
8.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öldükten sonra olacakları bilmek ancak ölüp tekrar dirilmekle olur. Sizinki bilgi değil sadece inanç. Anlayamadığınız nokta burası. Ölümden sonrası için yüzlerce inanç var. Seninki onlardan sadece biri.

korelasyon senin üzerinden mi hesaplansın )))

sen öldükten sonra nereye gideceğini biliyor musun mesela

geleceği bilemezsin. ki kıyamet alametlerinde de geçmiyor mu bu, insanların dinleri bırakacağı? sen inkarcı mısın yoksa

Dostum, sizin uzerinden hesaplanacagina benim uzerimden hesaplansin. Ben daha iyiyim, hic de mutevazi olamam daha da, yil olmus 2022, ben mutevaziligi biraktim artik :)

2 kitap okuyup 3 sohbet edip, 2 evrim teorisi okuyup Tanri yoktur demek egitimlilik degil, cahilliktir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Mart 2022; 19:40:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    Dostum, dalga geçiyorsun da, teorik olarak ortada bir kıyamet günü varsa, her geçen gün ona daha da yaklaşmış oluyoruz. Yani uzaklaşmak mümkün değil bu şartlar altında.

• Yüce bir yaratıcı olmadığına inanıyorsun yani. O zaman sen neden varsın? Sen, ben, o, taş, toprak, galaksilee, atomlar, atom altı parçacıklar var oluyor da, o zaman yaratıcı neden olamıyormuş?

• serafon kullanıcısına yanıt
    Esas şöyle bir döngü olabileceğini hiç düşündünüz mü? Ya içinde bulunduğumuz evreni oluşturan Big Bang patlaması, aslında trilyonuncu kez olduysa? Yani 100 milyar yıllık evren tarihi aslında trilyonuncu 100 milyar yılsa?

Büyük düşünün ki büyük bir yaratıcı olduğunu anlamaya başlayın. Evrim Teorisi falan bi yere kadar dostlarım.

• Sayın profesör Celal Şengör'ün önüne ki kendisi Chevrolet Camaro 5.7 litre gibi bir insandır, onun önüne gidip de bu görüntüdeki gibi Renault 12 Toros çıkarırsanız herkes Celal Şengör daha haklı der tabi. Celal Bey'in önüne ben çıksam çok rahatlıkla yanlış olduğu noktaları kendisine hissettiririm ve belki de daha çok sorgulamaya başlar. Çünkü Camaro'nun karşısına Bugatti Veron çıkmalıdır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Mart 2022; 19:50:32 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

İnsanoğlu yıllardır bu soruların cevabını arıyor. Bilimde deneyler, gözlemler, araştırmalar yoluyla doğruya ulaşmaya çabalıyor insanlık. Dinlerde ise çeşitli masallar, hikâyeler uydurarak doğruya ulaşma yöntemi uygulamış insanlık. Zaman değişti artık. Yukarıda mitoloji olma meselesine o yüzden parmak basmıştım ben. Belki de dünyadaki tüm dinler şeytan tarafından insanoğluna musallat edilmiştir, ne dersiniz? Az buz değil 4300 tane din ve inanç sistemi var dünyada. Belki de Allah'ın insandan tercih etmesini istediği yol ilim yoludur. Dinler belki de birer şeytan tuzağıdır. Bakın bir dakikada yeni bir dinin temellerini attım şu an.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 24 Mart 2022; 19:59:13 >

Neye inanıyon şimdi

Bırakın onlarca yıl sonrasını, senin, benim iradem yarın ne olacağını bilmez. Olacakları değiştiremez.

Çok bilmişler yaratıcıya haşa inanmazmista, ahiret varmiymis!

Bu evren yaratilirken, insanlar dünyaya gelirken bizlere mi soruldu?

Bu dünyadaki en büyük gerçek ölümdür. İşte o zaman gerçeklerle yüzleşiriz.

Dilerim canım ülkem de din denen insan aldatmasını tez zamanda bırakır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Oo hocam huriler sizi bekliyor hadi iyisiniz cennette yaşadınız vallahi biz de çekeceğiz

Gençlerde inananların sayısı çok az. Bu söylediğin 1-2 jenerasyon sonra kalmayacak. Bütün toplumsal olaylarda batıyı takip ediyoruz onlar ne yaşasa 20-30 yıl sonra da bizim toplum yaşıyor.

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.