Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
190
Favori
328.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 08/06/2023 Bugün Gelirsen’i; Eti Litalif Müsli Çikolata Bar 35G ve Eti Litalif Müsli Kuruyemişli Bar 35G. Etiket fiyatı 9 lira. %20 indirimle 7,2 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 9 lira.
    Migros’ta 9 lira.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haftaonu Hadi'li oldum , kartımı a101den alıp sisteme tanıttım ,para yükledim.+15 iadeli pril, %50 iadeli algida aldım.

Kasadaki arkadaş alışveriş öncesi hadi uygulaması içinden a101 plus qr'ını okuttu. Daha sonra Hadi anasayfadan Hadi QR ile ödeme yapmak isteyince ödemeyi almadı. 3-4 kez denedi. Daha sonra telefonla müdürünü aradı . Telefonda kendisine a101 plus QR'ı okutunca hadi QR ile ödeme yapılınca hata verdiğini söyledi. Daha sonra siparişi iptal edip, ürünleri a101 QR sız geçti , hadi QR ile direkt ödedim. Iadeler yatmadı.

Musteri hizmetraradım, a101 QR kodunu okutmazsanız iadeler olmaz dediler. Durumu anlattım, fistediler. Fiş yok, zaten yaptığım alışveriş Hadi'de gözüküyor.. Olumsuz cevap verdiler.

Kasada ilk etapta QR ile ödeme alamaması vs. arkada 6 kişi birikti.

Saçma sapan bir sistem yapmışlar. İki kez QR okutmak baştan saçmalık. A101 qr okutup ödemeyi Hadi QR ile alamamaya zaten diyecek bişey bulamıyorum..Madem böyle bir şey yapacaksın Hadi ödeme QR ile a101 QR ı entegre et, ya da migrostaki gibi "katıl "butonu koy.. Bu iş beceremeyen salak çalışan yüzünden hem 65 liram gitti hem sinir harbi yaşıyorum. Umarım bu saçma uygulamayı yapan aptallar burayı okuyordur ve umarım sizi derhal kovarlar.

• 09/06/2023 Bugün Gelirsen’i; Yayla Haşlanmış Nohut ve Fasülye 700G. Etiket fiyatı 23,75 lira. %25 indirimle 17,81 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 27,92 lira(Tat 800G), 34,90 lira(Tamek), 12,90 lira(Duru 400G).
    Migros’ta 16,90 lira, ikili alımda Nohut 12,90’a, Fasülye 13,90’a geliyor, 17,90 lira(Migros 800G), 34,90 lira(Tat 800G).
    Şok’ta 19,90 lira(Vatan).

Not; aynı ürün yaklaşık 3 ay önce (16/03) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı %30’muş.

• hadi gold'u deneme gibi bir seyi istemedim ama kendi kendine mi baslatmis, bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

hadi gold'u deneme gibi bir seyi istemedim ama kendi kendine mi baslatmis, bilgisi olan var mi?

Veresiye yi kullanıyor musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, a101 QR kodu okutulduktan sonra ödeme için kasadaki çalışanın ordan Hadi ile öde deyip telefona bildirim gelmesi gerekiyor ve bildirime tıklayınca açılan ödeme sayfasında sadece onaylıyorsunuz. Kasadaki çalışanlar Hadi QR ile ödeme yapmaya çalışıyorlar bilmedikleri için bu konuda uyarabilirsiniz.

• hayir kullanamiyorum hocam orasi hic acilmadi bekle diyor baslangicindan beri

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

hayir kullanamiyorum hocam orasi hic acilmadi bekle diyor baslangicindan beri

İlginç mh arayıp bilgi alın isterseniz eğer kullanmış olsaydınız ondan dolayıdır diyecektim o da olmadığına göre başka bir durum olmuş olabilir tabii eğer siz üyelik başlatmadıysanız

• wolkien kullanıcısına yanıt

Bende de hocam, anladılar daha iyi kampanyalar için beklediğimizi zorla başlattılar herhalde ücretsiz 3 aylık üyeliğimizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/06/2023 Bugün Gelirsen’i; Bi Buzlu Çay Çeşitleri 330ML (Limon, Mango, Şeftali). Etiket fiyatı 7,50 lira. %25 indirimle 5,62 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.

• hceb H kullanıcısına yanıt

Kasiyerler Mobil ödemeyi ancak öğrenebildiler, QR muar, hadi deyince beyin yanıyor.  

Bunun sebebi aptallık değil tabiki. Sürekli kasiyer değişiyor. İnsan gibi calistirmadiklari için, insana yaraşır ücret vermedikleri için. Tam öğrenecekler hop yeni ekeman geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11/06/2023 Bugün Gelirsen’i; Burch Çikolatalı Mısır Gevreği 500G. Etiket fiyatı 25,50 lira. %20 indirimle 20,40 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta 28,25 lira.
    Şok’ta 14,50 lira(250G).

• 12/06/2023 Bugün Gelirsen’i; Ananas. Etiket fiyatı 39,75 lira. %25 indirimle 29,81 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 39,90 lira.
    Migros’ta 49,90 lira.

• 13/06/2023 Bugün Gelirsen’i; Porçöz Kireç Çözücü 1000ML. Etiket fiyatı 29,90 lira. %25 indirimle 22,42 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 29,95 lira.
    Migros’ta 20 lira.
    Şok’ta 29,90 lira.

• Arkadaşlar hadi ye bakiye yükleme market kampanyalarında geçerli oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ego367

Arkadaşlar hadi ye bakiye yükleme market kampanyalarında geçerli oluyor mu?
    Olma mı? Üzerine de e-ticaret kampanyasından da veriyorlar artı giyim artı elektronik artı akaryakıt 😀

• Fazladan kazansak olma mıydı?

• ego367 E kullanıcısına yanıt

geçen aya kadar akbankta hadi market olarak geçiyordu bu ay sektörü değiştirmişler diğer bankaları denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamir84 -- 14 Haziran 2023; 21:2:55 >
  • ego367 E kullanıcısına yanıt
    denemesi bedava hocam. Biz bugün altungold yaptık hesapları ucurdular 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D21C84CE -- 14 Haziran 2023; 21:10:40 >
  • İş bankası market veya elektronik olarak saymadı

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.