Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: haandsomee Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
82
Favori
244.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • Uğurbalci U kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Bugun benim ve çevre sokaklardai eski yeni hemen hemen tüm binalara çekildi. Benim müstakil eski binanın ic kısmına bugun 1000mbps yazan kutu konuldu. Fakat aynı eski bakır kablo gibi binaların cephelerinden acik şekilde kabloların çekilmesi sorun teşkil eder mi bilemedim. Bu kutudan sonra nasil bir cihaz (modem vs) olacak acaba? Kabloyu çeken çalışanlar ücretsiz verilecek dedi. Hali hazırda kullandığım Asus rt ax86u yonlendiricim var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt

Müstakil evlere gigafiber döşemeye başladılarmı?

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Çalışanlar benim kandirmadiysa evet işte kutunun fotoğrafı 45 yillik 3 katlı bina. Tek kullanıcı benim. TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 27 Haziran 2025; 21:57:34 >

lokasyon neresi?

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Gemlik Eşref Dinçer mh

Tamamen tek daire olan müstakilden kastetmiştim ama değilmiş

Neyse hayırlı olsun

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kutudan sonra 16 daireye kadar direk fiber veriliyormuş. Bina 3 katlı fakat 1 kati boş ve tek kullanıcı benim.

• @TurkNetDestek İnsanları GigaFiber var mı yok mu diye uğraştırmak yerine, tamamlanan bölgeleri internet sitenizde paylaşsanız olmaz mı? Birkaç yıl önce başvuru yapmıştım ama ümidim yok. Yaşadığım şehirdeki insanlara 16 Mbps internet verseniz yine şikayet etmezler. Buradaki insanların büyük bir kısmı Türk Telekom'dan hizmet alıyor. Elinizi taşın altına koyup talep beklemeden GigaFiber'i yaygınlaştırırsanız müşteriniz artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neekimyong -- 29 Haziran 2025; 14:33:16 >
  • neekimyong kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, altyapı genişletme çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Adresinizi kontrol edip ekibimize iletebilmemiz için PM üzerinden adres ve iletişim bilgilerinizi yazabilir misiniz?
  • @TurkNetDestek İstanbul Kartal'a gelme durumunuz var mı? Telekom fibere 18 ay taahhüt vermeyi düşünüyorum geçiş yapan firmalar geçişlerde cüzi bir miktar cayma bedeli ödüyor.

• mistafa87 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açık adresinizi ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden iletebilir misiniz? Adresinizi kontrol edip altyapı ekibimize talep ileteceğiz.
  • Merhaba,

Eyüpsultan/Emniyettepe mahallesinde kablo çekildi ancak kutular takılmadı.Hangi firmanın yaptığını bilmiyorum ve Turknet kullanıcısıyım.Iss değiştirmek istemiyorum ancak 1.000 mpps gelirse de aklım karışır.Çalışmaları hangi firmanın yaptığını nasıl öğrenirim?

• rfssfr kullanıcısına yanıt

Kablo üstünde firma ismi yazıyor bakabilirsiniz

• Haritaya göre evime 100mt ileride çalışma yapılıyor gözüküyor. Sitemizin plana dahil edilebilmesi için yapabileceğimiz bi işlem var mı?

• noel-dayi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden mesajınıza dönüş yapılmıştır.
  • Eyüpsullan/alibeyköy/güzeltepe mh. evimize telekom fiber çekti daire kapılarına kadar kablo çekmişler, hemen ardından Turknet de kablo çekti kutular konuldu, sokağın başına turknet fiber saha kabini yapıldı.

Grişiden daire önlerine TT tarafından çekilen kablolarmı kullanılıcak zira bırakılan kablolar kısa kalabilir

Turnet dairelere yeniden mi kablo çekecek

İç kablolamayı biz mi yaptırıcaz

• xafer12 kullanıcısına yanıt

Abonelik başvurunuzdan sonra modem ile gelen ekip yapıyor kablolamayı

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hoca bize niye dönüş olmuyor?Türknet kullanıcısıyız diye mi?

• Türknet, Socar Fiber'den kapasite kiralamış. Gigafiber'in diğer illere ulaşması ve özellikle Doğu illerinin pinglerinin düşmesine bir katkısı olacağını düşünüyorum.

Kaynak: https://btdunyasi.net/socar-tanapa-yeni-fiber-kiracisi-olarak-turkneti-de-aldi/

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.