Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.046
Cevap
82
Favori
245.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Walla hocam bende senin gibi bekliyorum. Ana dağıtıcı kutular konup sinyal verilecek bekliyoruz. Ekipler şuan osmaniye mahallesin de çalışıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sa bina girişinde türknet kutusu var. burdan daireye kablo çekimi bizemi ait oluyor,süreç nasıl işliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt

İlçe ve mahalle neresidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan445

İlçe ve mahalle neresidir?

il ilçe farketmez. bizemi ait yoksa iss mi?

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Bugün Osmaniye mahallesinde ekiplere sordum ayın 1 ine kadar dediler

• Uğurbalci U kullanıcısına yanıt
    Öteleme başladı desene. Neyse beklemekten başka çare yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uğurbalci U kullanıcısına yanıt
    Henüz bu saha dolaplarının içleri boş elektrik sayacı takılmadı bana bu iş biraz uzun sürecek gibi geliyor

• Haziran 25'de Eşref Dinçer'de binamıza kutu takıldı. Ayın 25'i açılacak dendi. Daha erken olma ihtimali var mı?

• bilecik11011 B kullanıcısına yanıt
    Saha dolapları henüz bomboş, dolayısı ile Temmuz ayı için sonlandırma yapmaları imkansız.

• Bizim binaya kutu takıldı biraz önce ne zaman aktif olur dediğimde 15 gün dedi bakalım, Aktifleştiği zaman mesaj filanmı geliyor daha önceden yapanlar nasıl yaptı.

• TurkNet sitesi üzerinden binama Giga fiber istiyorum başvurusu yapın aktif olduğunda sizi arayacaklar.

• xxxxxstarxxxxx X kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam 5-6 ay kadar önce yapmıştım bunu bekleyeceğiz artık 

• eyüpsultan'da her yanımızda var ama düğmeciler mahallesi afaroz edilmiş. neden acaba

• miskindvd kullanıcısına yanıt

ben de aylardır yaşamkent 5088. caddeye gelmesini bekliyorum. 10 villa başvurduk ama sıra gelmedi halen

• ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt
    Esenler MH. si hangi cadde sokak aoylermisiniz ? Bizde Esenler MH si Nebi sokaktayiz beklemedeyiz hala sokaginizda çalışma devam ediyormu veya caddede bilgi paylasirmisiniz ?

• Kazumatr kullanıcısına yanıt

Revzen sokak.

Haritayı çalışma var diye güncelletelim. Ayrıca ekibi yakalarsanız mahalle genelindeki çalışmaları sorabilir misiniz rica etsek?

Teşekkürler.Bizim sokagada gelir kısa zamanda umarım.
    Ayrıca kablolama tam sokaginizda bittimi nerede ekipler bilginiz varmı gördüğünüz yer falan.Gorurseniz resim çekip atarmisiniz ?
    Birde sizin sokaktan sonra kablolama ne tarafa dogru gidiyor bakabilirmiainiz binalar üzerinden kablolama çektikleri için belli olur.Bakamam derseniz size kalmış tabiki sadece bakabilirsiniz diye sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 15 Temmuz 2025; 19:48:30 >
  • ankara yenimahalle pamuklar mahallesi için bilgi var mı acaba

• Kazumatr kullanıcısına yanıt

Kablolamaları cok acayip hint usülü :) binadan binaya dışarıdan gidiyor hatta yan sokağa bina aralarından kablo döşediler.

Tanıdık bir komuşu 3-4 sokak ötede kullanmaya başlamışlar. Bize, bina girişine elektrik sayacına kadar geldi ama dairelere cekmediler faal değil, sokaktaki bir kaç binanın önüne kutu koyacaz diye bir sürü top kablo bırakıp gittiler 2 aydır bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.