< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (100. sayfa)

-
-
sa bina girişinde türknet kutusu var. burdan daireye kablo çekimi bizemi ait oluyor,süreç nasıl işliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlçe ve mahalle neresidir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan445İlçe ve mahalle neresidir?
il ilçe farketmez. bizemi ait yoksa iss mi?
Bugün Osmaniye mahallesinde ekiplere sordum ayın 1 ine kadar dediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öteleme başladı desene. Neyse beklemekten başka çare yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Henüz bu saha dolaplarının içleri boş elektrik sayacı takılmadı bana bu iş biraz uzun sürecek gibi geliyor
Haziran 25'de Eşref Dinçer'de binamıza kutu takıldı. Ayın 25'i açılacak dendi. Daha erken olma ihtimali var mı?
Saha dolapları henüz bomboş, dolayısı ile Temmuz ayı için sonlandırma yapmaları imkansız.
Bizim binaya kutu takıldı biraz önce ne zaman aktif olur dediğimde 15 gün dedi bakalım, Aktifleştiği zaman mesaj filanmı geliyor daha önceden yapanlar nasıl yaptı.
-
TurkNet sitesi üzerinden binama Giga fiber istiyorum başvurusu yapın aktif olduğunda sizi arayacaklar.
Teşekkürler hocam 5-6 ay kadar önce yapmıştım bunu bekleyeceğiz artık
-
eyüpsultan'da her yanımızda var ama düğmeciler mahallesi afaroz edilmiş. neden acaba
-
ben de aylardır yaşamkent 5088. caddeye gelmesini bekliyorum. 10 villa başvurduk ama sıra gelmedi halen
-
Esenler MH. si hangi cadde sokak aoylermisiniz ? Bizde Esenler MH si Nebi sokaktayiz beklemedeyiz hala sokaginizda çalışma devam ediyormu veya caddede bilgi paylasirmisiniz ?
Revzen sokak.
-
Haritayı çalışma var diye güncelletelim. Ayrıca ekibi yakalarsanız mahalle genelindeki çalışmaları sorabilir misiniz rica etsek?
Teşekkürler.Bizim sokagada gelir kısa zamanda umarım.
Ayrıca kablolama tam sokaginizda bittimi nerede ekipler bilginiz varmı gördüğünüz yer falan.Gorurseniz resim çekip atarmisiniz ?
Birde sizin sokaktan sonra kablolama ne tarafa dogru gidiyor bakabilirmiainiz binalar üzerinden kablolama çektikleri için belli olur.Bakamam derseniz size kalmış tabiki sadece bakabilirsiniz diye sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 15 Temmuz 2025; 19:48:30 >
ankara yenimahalle pamuklar mahallesi için bilgi var mı acaba
-
Kablolamaları cok acayip hint usülü :) binadan binaya dışarıdan gidiyor hatta yan sokağa bina aralarından kablo döşediler.
Tanıdık bir komuşu 3-4 sokak ötede kullanmaya başlamışlar. Bize, bina girişine elektrik sayacına kadar geldi ama dairelere cekmediler faal değil, sokaktaki bir kaç binanın önüne kutu koyacaz diye bir sürü top kablo bırakıp gittiler 2 aydır bekliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X