denedim olmuyor hata aynı |
ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (9. sayfa)

-
-
Oyunu 1.04 güncellediysen 1.03.2 türkçe yama olmaz. 1.04 beklemen lazım.
-
orijinal oyunun üzerine kuran var mı?
-
1.04 Tr güncelleme gelecek mi*
-
var zaten
-
Nerede var ?
-
1.04.1 sürüme güncellemişler.denemedim daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazoer -- 24 Nisan 2022; 11:45:12 > -
yama son çıkan 1.04.1 versiyon için uyumlu hale getirilmiştir.
-
çok çok teşekkürler.
-
Bu yamayı yapınca mod yamaları çalışmıyor bi çözümü var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok aga bendeki yükleme hatası aynı bu sorunu çözebilcek biri varmı
-
Beyler 1.03.1 türkçe yaması yok mu diğer oyun versişyonları bende beyaz ekran veriyor.
-
bende de siyah ekran var sadece mause var kalan herşey simsiyah
-
Denedim herşeyi aynı hata bende de var yapabildiniz mi siz
-
Steam kullanıyorum bende dediklerin hiç çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLHeaDeD34 -- 7 Mayıs 2022; 22:21:26 > -
Reis 1.04.2 yama çıkmış günceller misin sana zahmet.
-
@zartzurt456 Gerçekten teşekkürler, eline emeğine sağlık. Dark souls 3'ü oynayan ve elle çevrilmiş olan o şaheser yerelleştirme projesini hatırlayan arkadaşlar, bilmiyorum ama bu AI çevirisi size de o DS3 çevirisini anımsattı mı ? ben çoğu vakit çevirinin yapak zeka ile yapıldığını unuttum diyebilirim. Başarılı bir çalışma olmuş ve sevgili @zartzurt456 'da yeni çıkan yamalar ile birlikte çeviriyi güncel tutuyor..
Umarım böyle projelere devam edersin. Çorbaya da biraz tuz katmak istiyorum fakat bir link göremedim..
-
Elle çevirilmemiş olması çok ilginç yılın oyunu diyorlar ve kimse çevirmemiş makina çeviri çokmu iyi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoronaHere -- 9 Mayıs 2022; 5:58:26 > -
Deluxe Edition'a oluyor mu?
-
Bu oyun daha özgün ve düzgün bir çeviriyi hak ediyor. Umarım Anonymous ekibi layığıyla altından kalkar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X