Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
867
Cevap
74
Favori
121.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dikiz aynasının ön cama oturduğu kısımdan trim sesi geliyordu. Söyledim çift taraflı bant yapıştırdık dediler. 1 desibel kesilmedi ses. 10 bin kilometre daha sese devam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin bakımı yaptırdım. 8950 tl. Sonrasında yakıt tüketimi çok arttı. Sizce ne yapmalıyım? Aynı yol aynı hiz. Ama yakıt 1.5 kat arttı. Şoktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Araç içi kamera taktıran oldu mu, acaba? HRV'ye montajı kolay olan tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

• ozdemibr O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, advance paket için sistemi işini nasıl çözdünüz? 6 höparlör tatmin etmeyecek gibi. Sadece subwoofer eklense bile bir nebze keyif verir diye düşünüyorum. Henüz deneme fırsatım olmadı. Bu ay 2024 advance paket almayı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fdhoca F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracın üstündeki amfi bu höparlöltleri sürebiliyor anladığım kadarıyla. Siz mi montajını yaptınız? 4 höparlörü de mi değiştirdiniz? Baslar nasıl oldu? Ben de yakında anvance paket alacağım. Ses sistemini yenilemek istiyorum en basit şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmarulu -- 4 Eylül 2025; 11:50:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, advance pakete (style paketteki Çok Açılı Görüş Kamerası) 360 derece kamera sonradan eklenebiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.