< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 31 Temmuz 2022; 13:22:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, az önce P24 Tarifesi başvuru yaptım. VDSL modem mi almamız gerekiyor ? Evde ADSL modem mevcut. Daha önce internet vardı ama geçen hafta iptal ettirdim (superonline) Kurulum ücreti ödüyor muyuz? Bilgilendirirseniz memnun olurum |
|
Saçmalığa bak P24 tarifesine 25 tl zammı köklemişler. Diğerlerine sadece 10 tl zam gelmiş. P24 fiyatı anlamsız olmuş, 10-15 tl fark verip 3-4 kat internet alınıyor. Benim tarifemde P24 değiştirirm bu durumda. |
|
arkadaşlar bu firmayada zam geldi. yine az gelmiş ama önümüzdeki aylarda ne olcağı belli olmaz. 2023 de genel seçim 2024 de yerel seçim var. asgari ücret kesin 10bin üzerine çıkacak en iyisi vodafone veya türk telekomda 2 sene taahhüt yapıp en azından 2 sene kafa rahat olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arazion -- 31 Temmuz 2022; 14:13:43 > |
| _____________________________ |
|
taahhütlüler keşke uygun fiyatlı olsa ama öyle değil. bu gibi firmalara da yüksek zamlar gelirse kapatır giderim interneti. mobil internete dönerim. dünyanın sonu değil ya. yeter bu yaşımıza kadar takıldık internette yeterli :D |
|
Merhaba, Farklı firmadan geçiş talebi için evrak gönderdim ama iptalini istiyorum. Mevcut kullandığım internet hizmetini tamamen kapatmak için talep oluşturdum. İlginiz için teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Fiyatlar kabul edilebilir diğerlerinin yanında ama 24mbps olan paket fazla olmuş bencede. |
|
Bence de p24 tarifesine fazla gelmiş. Diğerlerine 10, p24 e 25 eklemişler. 65-70 olsa iyi olurdu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eca2424 -- 31 Temmuz 2022; 14:48:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR-MaroonBeats -- 31 Temmuz 2022; 15:13:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|