Şimdi Ara

( Satıldı ) Asus Cerberus GTX 1070 Ti Advanced OC Sorunsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ( Satıldı ) Asus Cerberus GTX 1070 Ti Advanced OC Sorunsuz

Çok güçlü ve temiz kullanılmış bir kart, oyun amaçlı sistemde kullanıldı sorunsuz beni bilenler bilir zaten , hiç mining vs görmedi, ilgilenen sistem içi resimleri de atılır aktif kullandığım karttır, Ankara da elden teslim olabilir.

Fiyatı 6000 TL

( Satıldı ) Asus Cerberus GTX 1070 Ti Advanced OC Sorunsuz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• fiyatı gören dur ben 1080 alayım der ya da 2060.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

onlardan yavaş bir kart değil hocam oc kapasitesi de çok iyidir ki onlar biraz daha pahalıya satılıyor bildiğim kadarı ile

• Bu fiyatlara sıfır 2060 alınıyor be hocam.

• evohan kullanıcısına yanıt

1070ti güzel kart bende 1080 var. ray tracing ve dlss ile 2060 daha tercih edilesi hayırlı satışlar.

• fre4k kullanıcısına yanıt

nerde var hocam ben görmedim 2060 lar gereksiz pahalı bence 3060 larla aynı fiyat nerdeyse :) genel internet satışfiyatlarının da altını yazdım buraya hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Şubat 2022; 14:46:41 >
  • türkerrr kullanıcısına yanıt

aynen kart çok iyi aslında 2ghz e rahat oc oluyor işte upgarde yapmak istedim yoksa işimi görüyor her türlü 1080p de 2k da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evohan kullanıcısına yanıt

Bu kart dün 7,2bine satıldı. ara ara düşüyor.

amazon
    MSI VGA GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC RTX2060 6GB GDDR6 192B DX12U PCIE 3.0 X16 (1XHDMI 3XDP)
    https://www.amazon.com.tr/MSI-GEFORCE-VENTUS-RTX2060-1XHDMI/dp/B092CRNNSG

• fre4k kullanıcısına yanıt

hocam yut dışı ürünler bunlar 7 bine yakalayan olursa alsın ne diyim bence o tip yurt dışı yakalancaksa 9 bine 3060 da yakalanır bunun sınırı yok yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Şubat 2022; 15:14:41 >
  • Fiyat revize edildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum dışı bağlantı ile satıldı arkadaşlar herkese hayırlı alışverişler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.