< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (99. sayfa)

-
-
Evet İstanbuldayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPad siparişinin teslim edilmesini bekleyen var mı? 9. nesil iPad siparişimde 23 Aralık teslim tarihi gözüküyor. Erken teslim edilme gibi bir ihtimal olabilir mi sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun hocam takılıyorum sana sen biraz pimpiriklisin o yüzden
-
yok hocam sıkıntı yok bu arada sizin cihaz da hayırlı olsun👍🏾
-
eyvallah hocam
-
Arkadaşlar Apple sisteminde merkez ilçeler olmadığından yakın ilçeleri girmiştim sipariş verirken.Sonra 3-4kez aramamam rağmen bağlanamadım ve adres o şekilde kaldı.Mail vsile destek yok mu bu adresleri nasıl güncelletebilirim?
-
bende sizin gibi yakın ilçeye sipariş ettim. arayıp düzelttim, 25 dakikada falan bağlanmıştım müşteri hizmetlerine, mutlaka arayıp düzelttirin, benimde 20 kasım iphone 13 128 bekliyoruz
-
Bir an önce düzeltmeniz gerekir, çünkü adresi düzenledikten sonra teslimat süreniz uzuyor.
-
bugün hiçbir siparişte hareket olmadı galiba ?
-
hocam ben 5 kasımda sipariş verdim 24 ünde gönderildi 1 aralık istanbula geldi ancak hala gümrükte gümrük işlemleri 1 hafta kadar sürebiliyor.
-
Hocam peki teslimat tarihi ne yazıyordu sizde ?
Bende 3-10 Aralık yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk satın aldığımda 14-22 aralık ancak sonradan 1 aralık teslim olarak değişti şimdi ise yakında diyor o tarih değişebiliyor yani maalesef
-
Antalya merkez
Benimde düz 13.Teslim tarihini 29 aralık olarak güncellemişler.6-14 ocaktı daha öne çekerlermi acaba
Bugün siparişler güncellenmedi. Geçen hafta pazar günü güncelleme yapılmıştı. Belki yarın buna benzer bir durum olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Schnitterbugün hiçbir siparişte hareket olmadı galiba ?
evet pazar günü kargoya veremeyecekleri için pazar güncelleyip pazartesi gönderildiye geçebilir
-
arkadaşlar yurtdışındaki insanlarda bizim gibi 1 ay sipariş mi bekliyor?
Düzeltmezsek ne olur ki. Ben de il merkezi seçemediğimden ilçe seçtim zaten il merkezine 5-6 kilometre en kötü gider alırım dedim.
Ne olduğunu bilmiyorum ama adresi düzenledikten sonra teslim süresi 3 gün uzamıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X