< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (47. sayfa)

-
-
Arkadaşlar konuyu daha sıkı takip edenler var. Gönderime hazırlanıyor dedikten kaç gün sonra teslim alınıyor. 4-5 gün içinde teslim alıyorlarsa çok iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 kasım siparişi şaşırdım
-
Güzel Kasım'a ait siparişi gönderim hazırlığına giren ilk Pro Max hayırlı olsun....
-
3 Kasım siparişleri PM var hocam bir önceki mesajda pro ve pro max 3 kasıma kadar görmüş olduk siparişi güncellenen.quote:
Orijinalden alıntı: samoniteGüzel Kasım'a ait siparişi gönderim hazırlığına giren ilk Pro Max hayırlı olsun....
iPhone 13 için 11 Kasım var güncellenmiş olan.
-
-
hocam ups depodan teslim ediyor mu ? bazıları etmiyor demiş ama ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla çoğunluğun siparişinin gönderime hazırlanıyora geçmesi çok iyi ama bir yandan da acaba uzun süre bu aşamada kalır mı diye de düşünmüyor değilim
hocam hazırlanıyor a geçtikten sonra 3 gün sürdü bizim yollanması oradan tahmin edin uzamaz sanırım daha fazla
-
13 128 yıldız ışığı 3-4 saat önce gönderime hazırlanıyordu şimdi kargoya verildi diye mesaj geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım hocam.
İnşallah bizimki de öyle olur hocam.
Benim 24 kasım 1 Aralık teslim 3 gündür gönderime hazırlıyorlar hala gönderemediler 22 ekim sipariş 13 pm 128 grafit
Hocam gönderime hazırlanıyor kısmından gönderildi kısmına şu sıralar 3-4 gün sürdüğü oluyor. Sonrası kargo şirketinin konumunuzdaki durumuna göre değişiyor.
-
Bende 12 kasımda 11 128gb verdim bende hala işleniyor şanslısınız hocam
Teslim tarih aralığı ne gözüküyor hocam.
-
Bi benim 11i vermediler :D 12 kasım sipariş tarihli
14 aralık 21 aralık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X