Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tesekkurler hocam, acaba hali hazirda yeni siparis almiyorlarken bizimkilerde bir tik onceden gelir mi acaba gorecegizTüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urlsek kullanıcısına yanıt

Mantıken teslim tarihine faydası olmaz çünkü zaten sipariş tarihine göre gönderiliyor sapma olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Mantıken teslim tarihine faydası olmaz çünkü zaten sipariş tarihine göre gönderiliyor sapma olmadı.

Muhtemelen evet teslim tarihlerinde çok oynama olmuyor. Bu sıralar pro ve pro max cihazlarda 2-4 gün arası gönderime hazırlanıyor kısmında kalıyor çünkü. En fazla 2-3 gün erken teslim edilir şu an için durum bu. Temennimiz en kısa sürede ulaşması.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • |DL| kullanıcısına yanıt

Hocam iptal etme durumu olur mu sizce ? Bende dün sipariş verdim 31 Aralık - 10 Ocak gösteriyor şimdi denedim sipariş de verilemiyor artık Aliexpressten ekran koruyucu kılıf vs alsam anca gelir zaten o süreye ama iptal ederler elimde patlar diye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DefuseHostage

Hocam iptal etme durumu olur mu sizce ? Bende dün sipariş verdim 31 Aralık - 10 Ocak gösteriyor şimdi denedim sipariş de verilemiyor artık Aliexpressten ekran koruyucu kılıf vs alsam anca gelir zaten o süreye ama iptal ederler elimde patlar diye korkuyorum

Hocam mevcut siparişleri iptal etme durumu pek yok. Sadece tek bir ayrıntı var provizyonda bekleyen ödemeleri bazen güvenlik gerekçesiyle iptal ettiği oldu ama o da düşük ihtimal. 1-2 gün daha bekleyin aksesuar için sonra gönül rahatlığı ile verebilirsiniz. Ödeme kartınıza yansıdıktan sonra iptal olasılığı %1 gibi bir şey.

• Dustugumuz duruma bak 17 ekimde mediamarktan siparis verdim magazadan verdim online almadim nakit+kart ile odeme yaptim daha telefon yok piyasada apple satislari durdudu bakalim ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce İstanbul ve İrlanda’dan arandım,daha sonra müşteri temsilcisi ile görüştüm 25 dakika bekledikten sonra karşı taraftan ses kesildi.tekrar aramak istediğimde Telesekreter bu sefer görüşemeyeceğimi söyletip kapattı.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• Apple'ın numarası olduğunu yazmışlar internette. Apple Destekten aranmışsınız sanırım

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]www.sarisayfalar.web.tr
    +353214259200, 0214259200 – Değerlendirme sayısı: 6×…
    https://www.sarisayfalar.web.tr/numara/353214259200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWatcheRR -- 24 Kasım 2021; 12:17:44 >
  • sipariş verdiğimde, adresi değişikliği için aramıştım. Sonra beni de aramışlardı. Evet apple dan arıyorlar teyit amaçlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczmustafa42 -- 24 Kasım 2021; 12:24:19 >
  • Siz öncesinde chat baya başka kanalda bir konuda görüştünüz mü?

İnşallah iptal için değildir :)))

• 23 Kasım'da verilen siparişler iptal ediliyormuş. Öncesi muallak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünden beri bu şekilde bekliyorum. Neden gönderilmiyor ki...

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • samonite S kullanıcısına yanıt
    Hayır görüşmedim

• WWatcheRR W kullanıcısına yanıt
    O kısmı biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhat!

Dünden beri bu şekilde bekliyorum. Neden gönderilmiyor ki...

Hocam pro ve pro max modelleri cumadan beri duraksama oldu. 21-22-23-24 Ekim tarihli siparişler hala gönderime hazırlanıyor aşamasında.

• the_hornet kullanıcısına yanıt

5 Ekim de sipariş verdiniz ve hala bekliyorsunuz? En geç 5 Kasım da teslim olması gerekmiyor muydu sizin yoksa tarihi yanlış mı yazdınız? 25 Ekim olmasın?

• 13 128 24 ekim siparişi bugün 24 kasımda teslim edildi. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına🥲

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

5 Ekim de sipariş verdiniz ve hala bekliyorsunuz? En geç 5 Kasım da teslim olması gerekmiyor muydu sizin yoksa tarihi yanlış mı yazdınız? 25 Ekim olmasın?

25 demek istemiş hocam. Zaten sağ üstte sipariş tarihi 25 Ekim yazıyor.

• |DL| kullanıcısına yanıt

Benimde sipariş tarihim 25 Ekim hala kargoya vermediler:(

• Bunun bilgisi nereden geldi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.