Tesekkurler hocam, acaba hali hazirda yeni siparis almiyorlarken bizimkilerde bir tik onceden gelir mi acaba gorecegiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (37. sayfa)

-
-
Mantıken teslim tarihine faydası olmaz çünkü zaten sipariş tarihine göre gönderiliyor sapma olmadı.
-
Muhtemelen evet teslim tarihlerinde çok oynama olmuyor. Bu sıralar pro ve pro max cihazlarda 2-4 gün arası gönderime hazırlanıyor kısmında kalıyor çünkü. En fazla 2-3 gün erken teslim edilir şu an için durum bu. Temennimiz en kısa sürede ulaşması.quote:
Orijinalden alıntı: samoniteMantıken teslim tarihine faydası olmaz çünkü zaten sipariş tarihine göre gönderiliyor sapma olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam iptal etme durumu olur mu sizce ? Bende dün sipariş verdim 31 Aralık - 10 Ocak gösteriyor şimdi denedim sipariş de verilemiyor artık Aliexpressten ekran koruyucu kılıf vs alsam anca gelir zaten o süreye ama iptal ederler elimde patlar diye korkuyorum
-
Hocam mevcut siparişleri iptal etme durumu pek yok. Sadece tek bir ayrıntı var provizyonda bekleyen ödemeleri bazen güvenlik gerekçesiyle iptal ettiği oldu ama o da düşük ihtimal. 1-2 gün daha bekleyin aksesuar için sonra gönül rahatlığı ile verebilirsiniz. Ödeme kartınıza yansıdıktan sonra iptal olasılığı %1 gibi bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: DefuseHostageHocam iptal etme durumu olur mu sizce ? Bende dün sipariş verdim 31 Aralık - 10 Ocak gösteriyor şimdi denedim sipariş de verilemiyor artık Aliexpressten ekran koruyucu kılıf vs alsam anca gelir zaten o süreye ama iptal ederler elimde patlar diye korkuyorum
Dustugumuz duruma bak 17 ekimde mediamarktan siparis verdim magazadan verdim online almadim nakit+kart ile odeme yaptim daha telefon yok piyasada apple satislari durdudu bakalim ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Apple'ın numarası olduğunu yazmışlar internette. Apple Destekten aranmışsınız sanırım
www.sarisayfalar.web.tr
+353214259200, 0214259200 – Değerlendirme sayısı: 6×…https://www.sarisayfalar.web.tr/numara/353214259200
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWatcheRR -- 24 Kasım 2021; 12:17:44 > -
sipariş verdiğimde, adresi değişikliği için aramıştım. Sonra beni de aramışlardı. Evet apple dan arıyorlar teyit amaçlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczmustafa42 -- 24 Kasım 2021; 12:24:19 > -
Siz öncesinde chat baya başka kanalda bir konuda görüştünüz mü?
İnşallah iptal için değildir :)))
-
23 Kasım'da verilen siparişler iptal ediliyormuş. Öncesi muallak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünden beri bu şekilde bekliyorum. Neden gönderilmiyor ki...
-
Hayır görüşmedim
O kısmı biliyorum.
Hocam pro ve pro max modelleri cumadan beri duraksama oldu. 21-22-23-24 Ekim tarihli siparişler hala gönderime hazırlanıyor aşamasında.quote:
Orijinalden alıntı: Serhat!Dünden beri bu şekilde bekliyorum. Neden gönderilmiyor ki...
5 Ekim de sipariş verdiniz ve hala bekliyorsunuz? En geç 5 Kasım da teslim olması gerekmiyor muydu sizin yoksa tarihi yanlış mı yazdınız? 25 Ekim olmasın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 128 24 ekim siparişi bugün 24 kasımda teslim edildi. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına🥲
25 demek istemiş hocam. Zaten sağ üstte sipariş tarihi 25 Ekim yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein5 Ekim de sipariş verdiniz ve hala bekliyorsunuz? En geç 5 Kasım da teslim olması gerekmiyor muydu sizin yoksa tarihi yanlış mı yazdınız? 25 Ekim olmasın?
Benimde sipariş tarihim 25 Ekim hala kargoya vermediler:(
Bunun bilgisi nereden geldi hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X