Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (177. sayfa)

-
-
Dün 17.00 gibi gönderilen ürün apple storeda teslimatı takip et’e tıkladığımda ups sistemi henuz takip sayfası açmıyor , tahmini ne zaman görüntüleyebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gönderildi dedikten sonra ups sistemine düşmesi 1-2 gün arası sürüyor genelde.quote:
Orijinalden alıntı: smryna1
Dün 17.00 gibi gönderilen ürün apple storeda teslimatı takip et’e tıkladığımda ups sistemi henuz takip sayfası açmıyor , tahmini ne zaman görüntüleyebilirim
Teşekkür ederim ☺️
Benimki de inşallah gelir 1-2 güne, bir ara hep kargo takibi Çin'den başlıyordu gönderildikten sonra benimki öyle değildir inşallah....
-
turkcel pasaj iphone 13 var oradan alınır mı?
-
Turkcell kendi satıcı olarak satıyorsa alınır.quote:
Orijinalden alıntı: Jacklyturkcel pasaj iphone 13 var oradan alınır mı?
Gold renk siparişi verip de eline ulaşan ya da kargoya verilen var mı ? 17 kasımda sipariş verdim 1 haftadır hazırlanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22kasım siparişi 13p 256 sierra bugün gönderildi olarak güncellenmiş.
-
21 kasım 13 pro sierra halen hazırlanıyorda
-
Aynı telefon aynı kombinasyon 20 kasım sipariş hala gönderime hazırlanıyorda
Apple 256 ları yolluyo 128’lere siz fakirler biraz daha bekleyin diyo
Valla ben de öyle düşünmeye başladım artık. Dolduramıyoruz diye 128 alalım dedik gördüğümüz muameleye bak.
-
-
Öyle bir şey olsa benim 20 kasım siparişim de gönderildi olurdu ama hala bekliyoruz sizin gibi.
20 Kasım siparişlerinde sadece 2 kişinin gönderildi olmuş. Darısı benim gibi diğer bekleyenlere
-
-
ups web sitesinde, ups şubesinde işleniyor olarak gözüküyor, telefonla konuştuğumda dağıtımda olduğunu söylüyorlar. böyle bir durum yaşayan var mı?
-
Sizin telefon yurtdışından geliyodur. Bu fakirler 512gb alamaz zaten diye türkiyeye az ürün getirmiştir apple talep fazla oluncada yetişmemiştir. 😅
23 Kasım 256 Pro gönderilmiş az önce. Cuma teslim görünüyor Apple'da. Sorunsuzca gelir umarım..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X