18 Kasım tarihli 13 p 256 sierra bugün de gönderilmedi., 1 haftadır gönderime hazırlanıyor... bu arada aynı model renk-20 kasım siparişi gönderilmiş garip gerçekten paramızla rezil oluyoruz |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (178. sayfa)

-
-
Cuma’ya birşey kalmadı,hayırlı olsun cihazınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yer neresi acaba? 14 kasım siparişi aynı model hala gönderime hazırlanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 kasım sipariş tarihli 13 pro 256 mavi. Az önce gönderildi
hayırlı olsun hangi renk ?
-
gümüş tercih mi edilmiyor yoksa fazla sipariş olduğundan stok sorunu sebebiyle mi hiç gönderim yapılmıyor?
-
-
Başka 13 pro 256 sierra bekleyen var mı? Benim hala gönderilmedi.
-
aynı hatayı dünden beri ben de alıyorum. ne zaman gelecek ne zaman çıkacak belli olmadığı için planda yapamıyor insan.
-
Benim 13 kasım bekliyorum bende. 13 ile 19 kasım arası sorunlu. Hala nasıl bir gönderim çizelgesi var hala aklım almıyor. Aynı cihazı benden en az 10 gün sonra alan kullanıyor. Gerçekten benim Apple çok pro kurumsal algım yıkıldı.
Aynı sorun +1
16 kasım 13 pro 256gb sierra benimde gönderilmedi nasıl saçmalıktır bu ya
İst. Arnavutköy
-
bazı arkadaşlar çok abartıyor mesela ben 19 Kasımda sipariş verdim ve bana apple "Teslim zamanı 14 Ara - 21 Ara" olarak bilgi gösteriyor. yani son tarih 21 aralık ta. sonuçta adamlar bir zaman aralığı veriyorlar.
-
bende 17 kasım pm slver hal hazırlanıyor
Haklısınız bende 20 kasımda sipariş verdim ve böyle düşünüyordum ama aynı ürünü bizden sonra sipariş verenlerinki teslim edilirken bizimkinin teslim edilmemesi de ayrı bir sorun..
-
Bugün pro 256 sierralar gönderildi baya ama bizimki hala yerinde sayıyor.
-
Benimkini göndermediler galiba beni adamdan saymıyorlar :D
-
bak adam yazmış altına:
When your order has shipped, we’ll send you tracking information. Due to the impact of COVID-19 and increased demand for online shopping, we recommend visiting Track Shipment for the most up-to-date delivery information, as well as options to reschedule or redirect your delivery.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X