23 Kasım İphone 13 128gb siyah, gönderildi olarak güncellendi. |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (167. sayfa)

-
-
Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır. . .
-
Birebir muhatap olacağım biri olsa gidip kafa göz dalicam o kadar sinirliyim bu muhabbete. Bi de burda okudukça 22-23 kasımlar 2-3 araliklar kendi kendimi yiyorum oturduğum yerde 😂 zaten surda 22 sine bisi kalmadı bakalım o gün gelince özür dilemekten başka ne yapacaklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende deli olmaya başladım artık. 1 aydır Apple Watch yatıyor, AirPods pro yatıyor, orijinal deri kılıf aldım, ekran koruyucu aldım, kablosuz powerbank aldım vs vs... bir ton malzeme aldık 1 aydır boş boş bekliyor.
-
21 kasım Pro 256 Graphite gönderilmiş benim de.
-
-
Valla telefona dair gram heyecan kalmamış içimde onu farkediyorum. Buradaki mesajları okuyunca farkettim :(
aynısı 23 kasım bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 12 Aralık 2021; 20:5:3 > -
Sonunda gönderildi kısmına geçtik. MB’ nin faiz kararından önce alırsak süper olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam.
-
-
Niye ki? Bizi etkileyen nedir?
-
23 kasım 13 pro 256 sierra hala kargoya verilmedi ama asıl ilginç olan fatura da gelmedi acaba kurumsal kesince farklı bir prosedür mü var ? maile gelmesi gerekmiyor muydu? Yoksa bazı firmalar gibi E-Fatura sistemine vergi no dan otomatik mi düşüyor ?
-
Mümkünse Sipariş tarihinizi ve cihazjn özelliklerini de yazarsanız karşılaştırma yapmak İcin iyi oluyor
-
23 Kasım 13 128 beyaz ve siyah ikisi de bugun gönderildi durumuna geçti.
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam.
-
19 Kasım iPhone 13 256 GB Yıldız Işığı HALAAAA Gönderime Hazırlanıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X