Şimdi Ara

ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
330
Cevap
24
Favori
14.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

verebileceginiz hangisi var hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

valla oyle specifik bir sey aradigim yok, bpleri tamamlamaya calisiyorum   looting mk 3 safekeeper blueprint ilk onceligim olacak simdi su gizli cep icinde silah tasidigin canta, imkansiza yakin tabi

- İki ayda 10 milyon adet satıldı.

- Bugüne kadar 14 milyon adet satıldı.

- Ocak ayında 960 bin eş zamanlı kullanıcı.

- Bugüne kadar yaklaşık altı milyon haftalık aktif kullanıcıyı korudu.

ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıARC Raidersyoutube
    Speranza has weathered storms before, but none quite like the Hurricane. Play ARC Raiders: https://arcraiders.com/#purchase Follow our socials for news from the Rust Belt: X - https://twitter.com/ARCRaidersGame Discord - https://discord.gg/arcraiders #ARCRaiders #Arcraidersgame #enlistresist
    https://www.youtube.com/watch?v=xPaKRV76Tlc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 25 Şubat 2026; 15:20:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robisso kullanıcısına yanıt

Hocam oyun çok iyi arkadaşlarım gayet güzel oynuyorlar.Ben oynayamıyorum böyle güzel bir oyunu.Çok teferrüat var Warzone-Bf6 sürekli oynadığım için alışamıyorum.Bu yapay zeka dronlar makinalar çok canımı sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xbox One GT: i30ALP
  • Beraber oynamak istiyen ID bıraksın görevleri ve yükseltmeleri yapmak için grup iyi olur

Ps id

Alp___TR

• Arkadaşlar selam oyunda 26lvl 'ım ve aradığım BP'ler var acaba bunları takas etmek isteyen yada elinde fazladan olanlar paylaşabilir mi ? Mesaj özelliğim kapanmış ve yurtdışında yaşıyorum. Beni psnden eklerseniz çok sevinirim. Ben de elimdekileri paylaşırım ama ne yazık ki çok bir şeyim yok ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

PSN: SlPAWN (l harfi büyük i değildir, küçük L olarak yazarsanız bulabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 1 Mart 2026; 2:52:32 >

Aynı durumdayım. Hala ilgimi çekiyor ama giresim gelmiyor. Onun yerine battlefield da hızlıca dopaminimi alıp gidiyorum ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

Diğer extraction oyunları gibi komple wipe olmuyor, Tarkov'da örneğin herkes komple sıfırlanır ve yeni oyuncular için de bir alan açılmış olur. Arc'da wipe atmak bir tercih olarak sunulduğu için tercih etmeyenler sahip oldukları loot ve seviye ile devam ediyorlar. Yeni oyuncular için %100 rahat bir ortam olduğunu söylemek pek mümkün değil.

• merhaba arkadaşlar elinde fazladan SHREDDER GYROSCOPE olan varmı iyice canımı sıkmaya başladı bu Stella Montis haritası adamlar yamyam gibiler bir türlü kesemeden oyuncular öldürüyor beni lanet olsun

(fazla varsa verebilir mi parça)

baracudaTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda10 -- 10 Mart 2026; 13:48:48 >

1.19.0 güncellemesi şu anda yayınlanıyor. İndirmek için lütfen oyunu yeniden başlatın.

• Yeni kozmetik ürünler:
    • Adanmışlık Kıyafeti Takımı.
    • İki yeni saç kesimi.
    • Ekli modlar seçildiğinde envanterde satış değerinin yanlış görüntülenmesi sorunu düzeltildi.
    • Satış ve geri dönüşüm açılır penceresinde aynı öğenin birden fazla kez gösterilmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    • Dayanıklılığı yüksek eşyaları sattıktan sonra oyuncunun Para bakiyesinin yanlış görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    • Snaphook kullanılırken Tab tuşuna basıldığında oyuncuların Snaphook'u güvenli cebe koymasına izin veren bir sorun düzeltildi.
    • Stella Montis'teki Oditoryum'da oyuncuların ve ARC'nin bir kapı aralığında sıkışıp kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    • Comet için iki etkileşim isteminin görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    • Blue Gate'te bulunan bir zipline açığı düzeltildi.
    • Soğuk Hava Dalgası harita koşulu sırasında Baraj Savaş Alanlarında bazı su kütlelerinin donmamış olması sorunu düzeltildi.
    • Elektromanyetik Fırtına şimşeklerinin çok sık görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi.

Geçen hafta yaşanan sunucu sorunları, bazılarınızın başarılı bir şekilde tahliye olduktan sonra bile ekipmanlarınızı kaybetmesine neden oldu. Bu durumları inceliyoruz ve önümüzdeki birkaç gün içinde mümkün olan yerlerde eşyalarınızı iade edeceğiz. Normalde her olay için tazminat ödemesek de, bu kesinti çok sayıda oyuncuyu etkilediği için bir istisna yapıyoruz. Sorunu çözene kadar gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Yukarıda görüşürüz,

Kaynak :

ARC Raiders | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıarc raiders
    Patch Notes 1.19.0 | ARC Raiders
    https://arcraiders.com/news/patch-notes-1-19-0

• Marathon ile bunun arasında kaldım hangisini önerirsiniz

Arc Raiders casual bir oyun, hiçbir şey için oyuncuyu zorlamıyor, standart bir lvl sistemi var, görevleri suni yapmasan da olur, third person olmasından kaynaklı köşelerden çok fazla peeklenebiliyorsun, ama müthiş keyifli bir combata sahip, PvE yapısı çok zorlayıcı değil, Queen ve Matriarch gibi iki tane büyük boss'u var, grup halinde onları kesebilirsin, arkadaş grubun varsa çok eğlenceli vakit geçirebileceğin bir yapıya sahip. Muhtemelen en iyi third person combatına sahip oyun, müthiş mobil ve dinamik bir oynanış söz konusu.

Marathon ise hardcore, gelişmek için oyuna vakit harcaman gerekiyor, görevler çok önemli eğer yapmazsan ilerleme kaydedemiyorsun, görevler sayesinde satıcıların içeriklerini ve upgradelerini açıyorsun, upgradeler ise direkt karakter gelişimine etki ediyor. Karakterin implantları, silahların attachment'ları mevcut ve bunların hep farklı özelliklere sahip, doğru tercihler yapmak şart. Farklı yetenekleri olan karakterler var, aralarından sana en uygun olanı ya da haritaya göre en uygunu neyse onu seçip oynamak gerekebiliyor, mesela trio girenler üç farklı sınıf ile çeşitli taktikler yapabiliyorlar, first person olmasından ötürü daha dikkatli oynamak lazım tabii, PvE'si ciddi zor ve gruplar halinde gelen robotlardan oluşuyor bazen PvP'ye denk gelmesen bile PvE'de ölebilirsin. Arkadaşlarla bu da keyifli ama iyi oynamak, sabır göstermek, adapte olmak gerekiyor, diğer türlü öldürme konusunda çok gaddar bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.