Şimdi Ara

Nofap'e tekrar başlıyorum, let's go!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 230 günlük serinin ardından bozmuştum ve sonrasında kontrolü kaybedip sürekli yapmaya başladım.

No to masturbation, no to easy pleasure!

10.10.2021

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sürekli yapınca herhangi bir zararını farkettin mi?

• aslında nofap'a gerek yok. dozajını bilen zaten ne yapması gerektiğini bilir. 2 haftada 1 veya maksimum 2 kez yapsan yeterlidir. ama bu forumda haftayı bırak günde 2'den fazla yapan üyeler de vardır.

• Anhedoni(Aktivitelerden zevk alamama), Motivasyon ve kişilik bozuklukları gibi sorunlara sebep oluyor bende.

• barryallenn kullanıcısına yanıt

O kadar zaman yapmış olmana rağmen bozduktan kısa bir süre sonra(üst üste yapınca) hemen ortaya çıktı mı geri bu sorunlar? yani onca yaptığın boşa mı gitmiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 10 Ekim 2021; 22:47:43 >
  • Bir hafta boyunca 5-6 kere yaptım ben. İlk yaptığımda çok etkilemese de 5-6'dan sonra eski halime yaklaşmaya başladım.

• barryallenn kullanıcısına yanıt

ben de 1 ay yapmıştım aynı şekilde bozup üst üste yapınca(birkaç gün içinde) geri eski halime döndüm hemen(tamamen çünkü süre 1 ay zaten kısa). kesinlikle etkisi var. okb ve anksiyete hafiflemişti bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 10 Ekim 2021; 22:52:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 31 zararlı değil, yararlı. fazlası zarar, dozun da yapman lazım, ayrıca elin şeyin de gezmemen lazım, şeyinle düşünmemen lazım, banyo da ihtiyaç olarak yapabilirsin.

• hayat nasıl gidiyor hocam, toparlayabildin mi bazı şeyleri, yksye odaklandın artık değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkileri neler oldu hocam şu zamana kadar gözle görülür değişiklikler var mıydı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her şey dozunda güzel.

Nofap da yüzyılın en büyük palavrası.

• 230 gun spor yapsan günde 30 sinav 10 barfiks 50 mekik yapsan simdi 3 4 kilo kas almis vucudunu sımsıkı yapmistin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoksa normalde bakmayacağın kız bile çekici gelir. Hiç iyi bir şey değil.

Rahat olmak varken kendinize o eziyeti çektirmeyin.

Bu işi bilen bir kişiden öğrendim. Orgazm için 21 günü geçirmemek gerek. Bu şekilde kök çakra aktif kalıyor

• o sıradan kişiler için yani sexual transmutation'ı bilmeyen, enerjiyi yukarı yönlendiremeyenler için geçerli. zaten o şekilde yapacaksanız hiç yapmayın kendinize eziyet etmiş olursunuz. Benim daha önceki denemelerim o şekilde zorlama olmuştu blue balls sorununu çok yaşamıştım o yüzden

Nofap'e tekrar başlıyorum, let's go!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 11 Ekim 2021; 1:22:14 >
  • Dediğinizi pek anlamadım ama 21 günde bir yapın demedim en geç 21 gün olsun dedim

• anladım demek istediğinizi. kök çakra sürekli aktif olduğu için rahat olmazsınız demek istemişsiniz. o yüzden 21 günü geçmeyin diyorsunuz. ben de seksüel enerjinin kök çakrada kalmak zorunda olmadığından, yukarıdaki çakralara yönlendirebileceğinizden bahsediyorum. böylece o rahatsızlık durumunu yaşamayacağınız gibi ekstra faydalar da görürsünüz. merak ediyorsanız sexual transmutation ya da brahmacharya olarak araştırabilirsiniz internette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 11 Ekim 2021; 1:27:49 >
  • Arkaplanda olan psikolojik sorunları açığa çıkartıyor o enerji yönlendirmesi.

Şu an psikolojik olarak sağlıklı insan bulmak çok zor

Bu sebeple o fazla enerjiyle saçma sapan şeyler yapılmasına karşıyım

• Bu hafta tam startı veriyorum, test kitaplarını hazırladım, bir de sistem hazırladım uymaya çalışacağım. Sistemi oturtursam daha fazla da bir şey yapmama gerek kalmaz. En önemlisi o.

• Evet ben o kanalize işini yapamadım o yüzden bunalıyordum ama ısrarla bir şey de yapmıyordum. Aslında spor yapsam, bir koşuya çıksam o enerjiyi atsam işler farklı olurdu. Dediğin gibi kullanılmayan enerji kişiye yük oluyor. Bu seferki denememde kendimi koşmaya, egzersize zorlayacağım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.