Aynen öyle hemşehrim. İlk aşama için hiç fena durmuyor.
|
INTEL 14-13-12. Nesil İşlemciler [ANA KONU] | [PCIE5-DDR5-DDR4-LGA1700] (244. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Sormaz olaydım :) Bu arada P58 E46 R48 , 1.315V override r23 puanı 41.945, 5.9 denedim 1.38 e kadar çıktım benchlerde hata aldım. Sıcaklık 95 max.
Sonra MSI MODE 1 denedim, her şey auto da çok daha fazla voltaj vermesine rağmen default performansı max 77 dereceye çıkarak sağlattı. Şaşırdım. Bu durumda override voltaj mantıklı değil.
-
Hata almanızın sebebi E 46 yapmanız. Override da yapılmaz çünkü CPU lar vDroop sever.Adaptive + Off olacak.
Discord dan ekleyin makinanızı halledeyim sonra S1Lv3r gökhan a gönderirsiniz
-
Valla çok sevinirim bir el atarsanız :) Bugün olmasın ama download yapıyorum. Yarın ya da en geç çarşamba iletişime geçeceğim. Teşekkür ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X