Hocam abartıldığı gibi durum söz konusu değil bazen elimden kayıp sokete düştüğü oluyor bilinçli şekilde zarar vermiyorsanız korkacak bir şey yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeironnWH -- 11 Kasım 2023; 19:8:43 > |
INTEL 14-13-12. Nesil İşlemciler [ANA KONU] | [PCIE5-DDR5-DDR4-LGA1700] (242. sayfa)

-
-
13400f yi 5900 TL ye alabilirsen değer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O çöp micron çipli rami alacağına dükkanımdaki rami alsan kafan 2x daha rahat eder ama neyse
-
hocam sizinkiler çok güzel cidden siz yazmadan da gördüm ilanı okudum belli ki baya uğraşmıssınız ama işte ışıklı mışıklı olsun ya
-
@s1Lv3r
Hocam anakart tr mi yurtdisi mi?
10600kf yi emekli edemedik anakart bakmaktan:)
Yurtdışı hocam TR de hala ortalıkta yok
Hocam Hani derler ya "keşke benim olsa," diye süper ürünler, güle oynaya kullanasın ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 13600k almayı düşünüyorum ancak bugün izlediğim bi videonun yorumlarında yeni nesil intellerin çok ısındığından bahsediyordu herkes. var mı böyle bir durum aydınlatabilir misiniz?(240mm sıvı soğutucuyla kullanmayı düşünüyorum)
-
Teşekkürler hocam, dört gözle toplamayı bekliyorum sistemi bakalım nasıl çıkacak ürünler :)
-
1520 dolar hocam, geri kalan bileşenlerim mevcuttu, hatta elimde şu an 7950x3d ve strix x670e-e gskill 6800 a die kit mevcut. 13900k ve beyaz apex i sattığımda dolar yapmıştım 15 i beklicem derken nefsime yenik düştüm.
birde alphacool core1 blok ve alphacool 4090 amp blok aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 12 Kasım 2023; 3:22:39 >
Biz daha bekleyeceğiz o zaman
Kafama yatan bi anakart bulamadım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X