< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (61. sayfa)

-
-
bakarım arada önümüzdeki günlerde verecek mi, saçmalıktı dediğiniz gibi dışardan tek tük böyle kupon oldukça söylüyorum yemek.
evet getir yemekteki restoran çok pahalıya satıyor ve üstelik biraz uzak yerlerden gelen yemekler soğukda geliyor. o yüzden etrafımdaki yerlerden söylemeye çalışıyorum. gerçi dışardan pek yemek yemeyi sevmem arada tek tük kupon verdikçe hamburger kaçamağı yapıyorum o kadar
-
-
kullanmamak lazım aslında getiri.
eve yakın yerden bi dürümcüden 25e söylüyorum getirde bu ürün 35tl sözde 10 tl indirim veriyor bana 25 e geliyor gene.3 siparişe 1 sipariş kampanyasında 3 tane bişey aldık mesela ortalaması 30tl tuttu ,hediye diye verilen bu 30tl tutar her restoranda gecmiyor ve indirimsiz fiyat üzerinden bu tutarı düşürüyor.Yemek yapmayı öğretecekler sonunda bana ,etrafımda yemek yiyipte ne güzel yemekmiş yediğim yer olmadı daha...
-
Dun getir buyukte 30/ 65 cekim vardi.gedik piliç aldim.fileto birde kalcali but. Bugunde 30/70 yuklemis yine alayim dedim. Zam yapmiş
1kg kalcali but.26 liraydi 30 lirayi aşmiş
Fileto 52.90 falandi 58 yapmiş
En son baget 1kg 29.90 dan almistim. 36.95 yapmis
Al çekini başina çal.acaip uçuk fiyatlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 3 Mart 2022; 17:15:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynı telefondan sürekli yeni hesap açınca ipban falan uyguluyor mu arkadaslar getir? Bir arkadaşın numarasiyla hesap açtım ama ilk sipariş indirimi falan yok kaç gündür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada getir büyükte indirim gelmiyor getirde 40/30 30/20 çıkıyor arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Poşet bedava.
-
getirme alt limiti yok mu hocam
-
*Kupon da olmuyor
-
Dün biryağı sepete eklemiştim belki alırım diye. Ürün sepette duruyor fakat stokta yok gözüküyor aynı zamanda. Sizce sipariş versem getirilir mi?
-
Yağlar 200 tl ve üzeri oldu
Ödeme adımına geçerseniz stok tükendi uyarısı belirecektir, bir kere büyük kampanya varken sepette ürün bırakınca aynı durumu tecrübe etmiştim...
düzeltme: evet ödeme yapma esnasında sepetten kalktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 5 Mart 2022; 13:37:19 > -
25 20 ya da 30 20 gelirdi her gün, iptal sanki ?
-
Bir tanesini kullandığınızda diğerleri kullanılmıyor diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X