Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
423
Favori
585.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye pazarında yaptıkları indirimler bişey değil sanırım onların derdi ve olayı İngiltere ve yabancı piyasalar oralara açıldılar diye biliyorum ve oralarda çok sağlam kazanılıyor 10-15 TL sana verdiklerini düşünmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 30 Ekim 2021; 8:51:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü bakalım çeşit fazla olursa alırız bir şeyler

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarı yarıya saatler başlamış. Her zamankinden farklı olarak an itibariyle belli bir üründen 4-5 taneye kadar alabiliyorusunuz. 75₺ ustune getirme ücreti olmadığını da hatırlatayım.

• 5 lt yağ alıcam hiçbir kampanya yok getirçarşıda yudum yağını 120 den satıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek beğenmedim %50 yi fiyatlar acayip kazık, çeşit yok

• Bahçıvan kaşar aldım uyguna geldi de, koruyucu varmış bunda da. Kaşarda bile koruyucu olacaksa yiyecek peynir zor bulacağız bu gidişle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabah kaşar vardı şimdi çıkarmışlar.. Ayrıyeten Fiyatları şişirmişler. Pek yüzde 50 göremedim.. Hafta içi daha iyi kampanyalar oluyor..

• ByBaterist kullanıcısına yanıt
    30 lu pril gold 23.50
    içim yağlı süt 4 lira
    100 gramlık dove katı sabun 3.50
    500 gram bahçıvan kaşar 18
    vernel yumuşatıcı 15 liraya geliyor

Her konunun altına gelip fiyatlar kazık yazmaktan bıkmadınız mı artık? Dünyadan haberiniz var mı acaba sizin?

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Senin haberin yok sanırım, kazık fiyatlar. Markalı kaliteli ürünleri daha ucuza alıyoruz biz çeşitli kampanyalardan 😊

Vernel yumuşatıcıyı 15 e almışsanız bu sizin fiyatları ve indirimleri çok iyi takip etmiyo oluşunuzdan olabilir hocam

• ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Saydığım ürünler birer örnekti. Şuanki piyasa koşullarında yazdığım fiyatlar epey iyi.

Piyasayı yakından takip ediyorum siz merak etmeyin. Marketlerde kg 50 den aşşağı kaşar peyniri , 20den aşşağı yumoş,vernel yumuşatıcı, 4.90 dan aşşağı süt,
    adet fiyatı 1 liradan aşşağı iyi bulaşık makinesi tableti yokken . Üstelik yazdığım ürünlerin markası popüler ve belli kaliteli ürünler.Söyleminizi komik buldum açıkcası.

Ben de çok örnek verebilirim, ben de sıkı takipçiyim, marketlerde kampanyalar ile güzel fiyatlara alınıyor, misal em yakın tarih şok Papia kağıt havluyu, 6llısını 14 e sattı, Migros hemen de vernel ve yumoş kullanıyoruz biz, Migros hemen çok güzel fiyatlara sattı vs, ek olarak pril kullanmıyorum ben, finish daha iyi, onları zaten yolluk stokluyoruz 11.11 de alacağız. Evet çok komik

Tartışmaya gerek yok, fiyatlar aşırın kazık, konudaki diğer arkadaşlar da belirtmiş zaten. Kim işine nerden geliyorsa ordan alır, devir kaliteli ürünleri olabildiğince ucuza kapatma devri, imkanlar ve indirimler dahilinde, iyi ve mutlu pazarlar dilerim.

• jahnny J kullanıcısına yanıt

Ben de bahcivan kasar almıştım, dediginiz gibi koruyucu varmış. Son zamanlarda bu koruyucudan mi nedendir kasarlarda kötü, plastik tadı gibi bir tat geliyor. Şimdi isim vermeyim ama piyasada ne kadar bilindik marka varsa aynı sorunu yaşadım, müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim; o partide sorun vardır diye geçiştirdiler. Migros kasarda bu sorun yoktu ama onun da eski süt kasar tadı yok. En son denediklerimden bir tek unal ve gundogduda bu sorunla karsilasmadim, şimdilik. Tadında sorun olmayan tavsiye edeceginiz marka varsa onu da dikkate alalım.

• Her konunun altına fikrimizi yazmaktan çekinmeyeceğimiz.Kazık sa kazık!! Şişirilmişse şişirilmiş!! Yazdıklarımız hoşuna gitmiyorsa Bloklayıp geçeceksin..o kadar...

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Bana en lezzetli gelen president oldu son zamanlarda, fiyat bir tık yüksek tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Gündoğdu ile geçen iletişime geçtim, neden ürünlere koruyucu koymanıza rağmen içindekiler kısmına koymadınız dedim. Bana 'efendim ambalajlarımızı yaptırdığımız dönemde yazmıyordu o ambalajlarımız henüz bitmediği için kullanıyoruz yalnız müşterileri yanıltmamak için görsellere ekledik yakın zaman da amlajlarımız değişecek ve ürünlerde de yazacak' demişler. Bence yaptıkları çok saçma bir şeydi ilk aldığımda ne güzel koruyucu yok diye almıştık ama diğer kaşarlara göre yine de güzel tabii.

• Bilgilendirme için sağolun.

Gündoğdunun paketinde önceden koruyucu yazmıyordu; buna ragmen yeni partilerde ekleyip de yazmıyorlarsa hic hos değil.

Firmalar, önce tost peyniri aldatmacasını çıkardılar, bilinçli tuketici zaten almadı tost peynirini; şimdi de koruyucu ile iyice bozdular taze kaşarı.

İlk baştan beri olduğunu ama içindekilerde yazmadığını söylüyorlar hocam. Millet sorunca ekledik eski paketler bitince görürsünüz buraya da yazdık diyorlar. Sanki herkes içindekiler yerine sorulan sorulara bakıyor ya neyse.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.