Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (16. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sürekli 50/20 var benim hesapta da. 35/30 çıkıyor sabahları. Takip edin bence
-
35/30 çok kral oluyor varya.. Anlık 1 sefer çıktı kullanmıştım.. Şimdi G. Büyük de yine 65/25 var..
Ayrıyeten 15 dakka sınırlı G. Çarşı da 40 /20 var.. Ama şu getirme ücreti işi bozuyor. Min. 25 TL var bir de..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı numaralarla hesap açınca 35/30 lar havada uçuşuyor. Fakat bu getir nereden para kazanıyor ben anlamıyorum. 18 adet 1.5 litre suyu 6 liraya aldık bugün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Birkaç gündür her gün 35/30 Getir indirimi veriyorlardı hesabıma, alışmıştık siparişe. Bugün vermediler gözler yollarda kaldı... :)
Bu fiyatlar bendr yok 400 gr kaşar 28 küsur lira mesela
Pazar günü İndirim uygulanacaktır.
Hocam banner bende de yok, pazar mı aktif olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E-mail adresime gelmiş bu sabah.
Evet bu pazar..
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Getirin getirme ucreti ile olayi bitti bence.
30 20 indirim diyor mali sepete atiyorsun neredeyse market fiyatina geliyor zaten .
-
Uygulama cıktıgından beri vardı zaten bu ucret.
-
Adamlar büyüdükçe büyüdü. Olayı nasıl bitti
Okadar indirim oluyor ki 5 tl getirme ucreti insana koymuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ben memnunum hala çoğu market fiyatından ucuza ayağıma kadar geliyor. Tek problem et çeşitliliği. Tek marka aynı eti satiyolar izmirde ve inanılmaz kötü kiymasi var.
Senden ogrendik almayacaz demekki....ama et olayi senin yorene has degil mi? Tek depo var oradan tum TR ye ayni malmi geliyor?
Bölgeniz de 5 lt Ayçiçek Yağı gözüküyor mu?
Her yerden kaldırmışlar..
30 üstü 20 indirim gelmiş kullandım.
Yaz boyu Kocaeli'de fazlasıyla indirim kullandım ancak yaz sonuna doğru indirim gelmez olmuştu. İstanbul'a geldiğimden beri Getir en az haftada 1 güzel bir indirim yapıyor.
-
30/35 indiriminin mantigini cozen var mi ? Eski hesaplara mi geliyor sadece yoksa yogunluga gore mi geliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X