19258 sıralamam var Eskişehirde yaşıyorum Afyon,Kütahya,Uşak,Düzce,Kırşehir,Ordu,Giresun,Rize,Aksaray,Tekirdağ gibi yerleri düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim hocam |
Tıp tercihinize yardımcı olayım (9. sayfa)

-
-
Arkadaşlar 15.5k ya yazilabilecek yerler neresi onerebileceginiz yardimci olursaniz sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kolay tıp yok vallahi yok, benim sana verebileceğim yegane tavsiye evine en yakın olan tıp fakültesinde okuman.
-
bandırma 17 eylül üni? 4.sınıfa kadar çapada okuyorlarmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10k pamukkale vs çomü önerilere de açığım
1-İnonü uni
2-Gaziantep
3-Suleyman Demirel
4-Karadeniz Teknik
5-Tekirdag Namik Kemal
6-Dicle
7-İnonu
8-Zonguldak Bulent Ecevit
9-Sivas Cumhuriyet
10-Firat
Hocam biraz cok oldu ama kolaylik olsun diye numara koydum siralarmisiniz acaba bunlari?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.3 k ya istanbulda nereleri önerebilirsiniz?
-
İnönü Gaziantep ktü iyidir
Selçuk tabii izmir sbü ve bursa sbü çukuorva
hocam akdeniz tıp, dokuz eylül tıp, istanbul sbü, maltepe üni tıp, yıldırım beyazit tıp
hangisini önerirsin?
-
Cbs:)
Akdeniz öneririm dokuz eylül belki İstanbul sbü önermem onun yerine ankara sbü öneririm maltepe ve ybüyü hiç önermem
maltepe ve ybü’yü neden önermiyorsun hocam?
Gazi mi Dokuz Eylül mü hocam ?4609.yum Gazi Türkçe 4527 ile almış,olmazsa İngilizcesi geliyor.Dokuz Eylül'ün hem tr hem ing geliyo ne dersiniz
Gazi hocam
Peki sizce Türkçe mi ingilizce mi yazayım hocam
Hocam 10.5k sıralamam var. Çanakkale, Çukurova, Bolu, Sakarya, Muğla, Mersin tarzı yerleri yazmayı düşünüyorum. Aklıma en çok yatanı Çanakkale. Belki Bursa SBÜ de yazabilirim ama SBÜ'ler hakkında hiçbir bilgim yok, ayrıca halihazırda Bursa'da ikamet ettiğim için biraz buradan uzaklaşmak istiyorum. Eğitim açısından daha iyiyse SBÜ'ler oraya da gidebilirim, bence bir. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istemsizceistencsiz -- 31 Temmuz 2021; 10:20:11 > -
Türkçe hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X