Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.177
Cevap
279
Favori
393.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
74 oy
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
Giriş

Başka yer yok şuan menude, bu ayarlar için tek menu yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben menü demedim. O sayfada uydu seçimi yapılan bir yer vardı. Uyduyu komple silebiliyorsunuz. Hiç sinyal seviyesi vs olmadan sadece uydunun adı yazıyordu. Oradan uyduya tıklayıp disecq ayarını yapıp kaydedip çıkmak gerekiyordu.

Bakın ister ismine menu deyin ister yer deyin, bütün ayarlar burda. ilk mesajlarimda atmiştim , ben orda A yi seçip tamamlandi deyip çıkıyorum, ondan sorun yok ki zaten.

sorun TKGS versiyonu gelmiyor ve TKGs yüklenemiuor,

LNB de falan sorun olabilir belki yukarida.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LNB ile alakalı bir sorun yaşamıyorsunuz.

"TKGS sorunu LG hesabı (Türkiye konumu ayarlı) ile giriş yapınca düzeldi"

"c3 tv de tkgs çalışmıyordu. güncellemeden sonra bozulmuştu. kendim sorunu şöyle çözdüm: tv yi komple fabrika ayarlarına çevirip, sıfırdan kurulum yaptığımda sorun çözüldü. " yazılı mesajlar var konu içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 19 Aralık 2025; 16:19:52 >

Telefonu odaklayamadigim icin siyah ekranda cok buyuk gozukuyor ancak oyle degil, sadece bir piksel.

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banquop -- 19 Aralık 2025; 16:19:39 >

• Banquop kullanıcısına yanıt

Ölü Pixel varsa servis çağırıp panel değişimi talep edebilirsiniz. Tv'yi söküp panelin seri numarasını ve modelini alıp sipariş geçiyorlar. Yenisi gelince getirip paneli takıyorlar.

Onlar gelip geldikleri gün panel değiştireceklerini söylediler.
    LG sanırım artık tamir yapmıyormuş, dolayısıyla harici bir firma tamir için gelecek.

Tamir sonrası umarım eskisi gibi olur, kötü işçilik ile vs karşı karşıya kalmam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Siz işinizi garantiye alıp LG ile görüşün. Bana böyle söylediler diye teyit edin. 2 yıl geçmemiş ürünü LG her türlü yapmak zorunda. Garantisi bitmemiş ürüne LG servisi dışında müdahale edilirse garanti dışı kalır. Ek garanti sizi sonrasında kurtarmaz.

Öyle birşey yok, Lg yetkili servis ile görüşün mağazanın anlaştığı servis yetkili değilse(ki sanmıyorum) cihazı garanti dışı bırakır ! 4446543 Lg müşteri hizmetlerini arayın.

LG servis ile gorustum, onlar da ayni seyi soylediler. Kendileri tamir yapmayip yetkili tamir servislerine yonlendirecekler ve yonlendirdikleri servis de tvyi aldigim yerin yonlendirdigi servis ile ayni servis.

@Svideoz

LG ile gorusmemde sunu da sordum, standart garanti yerine tvyi satin aldigim yerin sagladigi genis kapsamli garantiden yaptirirsam, garanti konusunda bir sorun olup olmayacagini sordum ve garanti disi kalmayacagini belirttiler.

Harici garantiyi kullanmak istememin sebebi(zaten tvyi alirken bir piksel bozulsa bile yeni panel ya da TV denildigi icin satin almistim), LG otomatik olarak paneli degistirmiyor. Aldigim cevap su, piksel cok belli oluyorsa, ekranda yayiliyorsa, goruntu acisini etkiliyorsa ancak degisim yapilir. Yoksa yapilmaz.

Hollanda'da yasiyorum, sartlar farkli olabilir belki.

En son yazdığınızı en başta söyleseydiniz bu kadar yoruma gerek kalmazdı   Biz burada neler ile uğraşıyoruz garantiden tamir veya değişim yaptırabilmek için. Elbette orada farklı olacaktır  

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kanalları USB'ye yedek aldıktan sonra istediğiniz gibi kurcalayabilirsiniz. Bir şey olursa geri yükleyebilirsiniz.

Ben 2 aydır merkezi uydudan yayınları izliyorum. Öncesinde başka evde kendi kurduğum çanak ile yayınları izliyordum. O zaman tkgs sıkıntısız çalışıyordu ama merkezi uyduda çalışmıyor. Kendim manuel arama ile kanalları sıraladım. Çok öncelerden de yine bu merkezi uydu ve tkgs konusu forumda yazılmıştı. O zamanki okuduklarımdan hatırladığım merkezi anten için kullanılan çoklayıcı cihazlar vs ile LG televizyonlar arasında bir uyumsuzluk varmış. Hatta kullanılan ekipmanlarda bazı markalarda problem yokken, bazı markalarda da bu durum oluyormuş gibi bir durum vardı. Şimdi o mesajları bulmak ne derece mümkün bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.