|
olabilir, eski sürümden net farklar var mı hocam? |
|

|
olabilir, eski sürümden net farklar var mı hocam? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Ekim 2024; 20:21:12 > |
|
|
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5 yıldır LG oled55b8pla modelini kullanıyorum. Bugün itibari ile aşağıdaki resimde görüldüğü gibi dikey bir beyaz çizgi oluştu. Ekranda siyah görüntü varken daha belirgin. ![]() Pixel temizliği yapmama rağmen düzelmedi. Yalnız, Resim ayarlarında Resim testine aldığımda çizgi kayboluyor. ![]() Canlı Tv modu yada hdd den film izlediğimde beyaz çizgi bazen bir görünüyor bir kayboluyor sürekli ekrandaki renge göre belirginleşip kayboluyor. Bu sorunun çözümüne dair bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Ne yapmam gerekir? Tv nin Garantisi bitti . Yaklaşık 3 hafta kadar önce bir güncelleme geldi onu kurdum son güncel versiyonu bu şekilde. Uzun zamandır yaklaşık 1-2 senedir hiç güncelleme gelmiyordu, yeni güncellemeyi kurduktan sonra böyle bir şey olabilir mi? ![]() |
|
|
C1'ler 2000 saatte bir yapıyor. Kullanım saatine flash bellek takarak bakılabilir. Kumandadaki mavi tuşa art arda 10 kere basınca, kullanım saatini belleğe kaydediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
YouTube Adem helvacı diye ilgili bir arkadaş var.Bence ona bir danışın. |
|
Mesajıma ek: C2 ve sonrası, tazelemeyi 500 saatte bir yapıyor. Süresi de 1 saatten 10 dk'ya düşürüldü. Bu sebeple, C2'den itibaren artık uyarı çıkmıyor. Kısa tazeleme gibi yapıp geçiyor. (Uyarı konusu kesin değil, ama benim G4'te çıkmamıştı. En azından, kapatırken piksel tazeleme yapacağını belirtmedi.) C2'de makine öğrenme tabanlı tazeleme sistemine geçtiler. Mesela bu sayede, EX panelde piksel açıklık oranının WBE'ye göre biraz daha gelişmesi de mümkün oldu. Tazeleme işlemi, pikseller arasında daha az boşluk varken yapılabilir hale geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
LG C4 55 ile katıldım bugün aranıza. Kurulumu ve ayarları servis yaptı. - Kanal yerlerini değiştirmezseniz frekans güncellemelerini otomatik yapar dediler, var mı doğruluk payı? - Ölü piksel testi yaptım temiz gözüküyor var mı yapmam gereken başka kontrol ? - Ayar olarak yine daha iyi performans için kontrol etmemiz gereken bir konu var mı ? -USB ve HDMI girişlerinin hepsi aynı özellikte mi ? Genellikle film/dizi ve gündelik tv olarak kullanacağız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 19 Ekim 2024; 14:52:56 > |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
|
TKGS ayarında "Çalışma şeklini belirle" kısmını "Tam otomatik" yerine "Esnek" seçerek, kanalları istediğiniz gibi dizebilirsiniz. Güncellemeleri de alırsınız. |
|
Teşekkür ederim. Bakayım o ayara, henüz menüyü karıştırma fırsatım olmadı. |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam baktım şimdi 639 saat olmuş. Alalı 3 yılı geçti, biraz az mı kullanmışım :) |
|
2:03 sonrası Ücretsiz bir şekilde kurulumunuz tamamdır (: emeğe Saygı için abone olmayı unutmayın lütfen 😊👍🏻 https://youtu.be/VRsmq-ociEM?si=lJrIOwN6BLPNSaLl&t=123 |
|
Benim 4 aylık panelin kullanım süresini paylaşayım hocam, siz oradan pay çıkarın ![]() |
|
Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22 Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i |
|