|
Merhabalar.Geçen seneden bilenler bilir az çok sıralama konusunda bir şeyler söylemiştim çoğu da tutmuştu.Sorulara bakma fırsatım oldu.Naçizane yorumum tyt klasik tyt diyebilirim.Türkçe kısmı daha anlaşılır geldi bana,matematik zaman alıcı olmasına rağmen yapılabilirdi ama eski senelere göre daha kaliteli buldum.Fen ve sosyal de standarttı.AYT ye gelecek olursam girdiğim senenin ilk sene olmasına rağmen o seneden daha iyi sıralamalar bekliyorum.(2018)Fizik soruları kaliteliydi,kimya birkaç soru dışında kolay diyebilirim,biyoloji ise aynı seviyede normal geldi bana.Bu senenin belirleyicisi kesinlikle AYT matematikti.O stres olmadan önüme alıp çözdüğümde bile kafamın karıştığı,afalladığım sorular oldu ki matematik konusunda kendime güvenirim(2018 sayısal sıralamam 1400 dü bu arada).Ayt matematiği fulleyen birinin gerçekten makine olması lazım.Soruların her biri çok kaliteliydi aynı zamanda zaman alıcıydı. Sıralamaların en iyi yks sıralamaları geleceğini düşünüyorum.Herkese geçmiş olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler