Insider beta olarak 25h2 var ben kullanıyorum da . En geç Ekim de yayınlanacak. 24H2 de ve muntazam güncelleme yapanlara 25h2 ufacık bir aktifleştirme dosyacığı ile terfi edilecekler. Yani şuan 24h2 ler aslında 25h2 yi de barındırıyor ama gizlemiştir. Hatta şuan bile geçilebilir . Paralelde bir sonraki Windows yüksek ihtimalle ismi Windows 12 veya başka bir isimle de olabilir. Arm64 tabanlılar için yenilikler daha fazla olacaktır. AI odaklı yenilikler göze batacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (349. sayfa)

-
-
24H2 De ağda modeme usb ile bağlı ssd hdd görünmeme olayını çözdük Windows da çıkan şifre gir menüsüne artık modem arayüz ad ve şifreni 1 kez girip hatırla tıkını seçersen sıkıntısız görüyor
Benim modemde ayarı bu
Sonuç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ağustos 2025; 4:24:38 >
-
Windows 11'in güncel hali nasıl? En son takılmalardan vs bıkıp Win10' a dönmüştüm.
Veya custom windows 11 önerir misiniz?
-
-
Ya sorma tarifler nokta atışı olmamıştı sağ olsun bir arkadaş tam nokta atışı tarif verdi
gösterdiğini yapmadım sanırım regeditse sıkıntı veriyor oradaki ayarlar bana
EKLEME: dediğin gurup ilkesiymiş ona girdim hata verdi bende garip bir şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Ağustos 2025; 1:46:28 >
-
Sizde komple Grup İlke Editör göçmüş, sahiplik problemi olabilir.
Aşağıdaki konuma gidip Machine klasörünü yeniden adlandırmayı deneyin, sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
C:\Windows\System32\GroupPolicy
Anlatım:
https://anandthearchitect.com/2021/09/16/gpedit-msc-failed-to-open-the-group-policy-object-on-this-computer/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bir gariplik var artı 23h2 de de programları açarken izin isteyen olayı 1000 defa sorma deyip kapatıyorum ertesi gün yine soruyor
İşin garibi tek yetkili benim pc de
formatta zor geliyor. Yıllardır Windows kullandım bu w11 saçmalıklarını hiç yaşamadım xp w7 w8 w10 da
deneyeyim dediğini bakalım
ÖRNEK ŞUNU KAPATIYORUM ERTESİ GÜN YİNE AÇILIYOR
ŞAKA GİBİ
PROGRAM AÇINCA ÇIKAN
AYARINA GİRİP HİÇ BİR ZAMAN UYARMA DESENDE OLMUYOR
EKLEME LİNKTEKİ OLAYI YAPTIM DÜZELDİ ÇOK SAĞ OL
Bu arada tarifteki klasör gizli kategorideymiş ilginç önce çıkmadı dedim bu da mı gol değil
sonra gizli dosyaları göster dedim çıktı
sonuç
Dediğin ayarda tamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Ağustos 2025; 3:27:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X