< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (103. sayfa)

-
-
Ben çok merak ediyorum mesela.. Turknet başladığı günden bugüne şehir şehir ne kadar bir bölgeyi fiberle donattı..
Bunun bir haritasını yayınlasalar.. Kıstas nedir, ne kadar sürede bir ilçe ya da mahalle kapsama alanına giriyor.. Biraz açık şeffaf olsalar ne güzel olur değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, Vatan mahallesinde son durum nedir, orada ki ekiplerle görüşüp bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIZDO -- 19 Ağustos 2025; 21:0:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba Vatan mahallesi icin suan planlama alınıp . ekip saglanmaya calısıyor daha sonra calısmalar baslanacaktır .
-
Hayırlısı olsun, teşekkür ederim 🙋🏻♂️
türknet yayılım başarı eşiği kesinlikl 'burdur'dur burdura geldiği gün tamam artık türknet olmuş demektir. burdura gelmesi büyük illerdeki kapsamanın neredeyse %80 üstüne çıkması ve doğu illerine de girilmiş olması gibi yorumlanabilir. atamızın sözü burduru alan türkiyeyi alır.
-
Bu altyapı haritası gönüllü olarak yapıldı resmi değil biliyorum ama bazı kısımları gerçek değil. Oturduğum yerde fiber var gösteriyor ama burda kazı bile yok :)
-
Mahallede bir sokakta bile varsa harita doğru oluyor. Haritada sadece mahalle olarak işaretlenmiş durumda.
-
Adres ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden iletebilir misiniz? Altyapı talebinizi ekibimiz ile paylaşabiliriz. Ayrıca, dilerseniz web sitemiz üzerinden "GigaFiber İstiyorum" talebi oluşturarak süreci hızlandırabilirsiniz. -
İzmir hatay semti çankaya mah.136 sokak konak 500 metre ileride turknet var inşallah banada gelir
Bende Tahsin yazıcı mahallesindeyim, Vatan mahallesinin hemen yanı, Gigafiber altyapısını bekliyorum, inşâAllah kısa sürede mahallemize gelir
izmir karabaglar vatan mahallesi icin calısmalar eli kulagında keşif asamasında biter bitmez calısmalar baslıyacaktır.
-
Vatan mahallesi kesişimindeki Esenyalı mahallesi için bir gelişme ya da çalışma mevcut mu, bilginiz var mı? Superonline gigabit kullaniyorum sozlesmem bitti yenilemiyorum ha geldi ha gelecek diye :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
malesef o konularda tam bilgi vermiyorlar artık sansınıza diyim yakın zamanda sizede gelir umarım alt yapı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X